Scudo Sports

Tuzla

@samet_özdemir

Eğer sorun olmazsa ben de gelmek isterim.. Güzel bir parkur gibi görünüyor

Scudo
@emreden

Benimde bikeresinde bisikletim çalındı. Nelen hissettiğin tahmin edebiliyorum.:boese157: Üstünden 2 yıl geçmesine karşın çaldırdığım yerden geçerken içim cız ediyor. Elleni kırılsın bisikletini çalanların. Başlarında paralansın:mad:

Umarım bulursun...

@Nostoc Domenica

tamamdır hocam 2 mayıs yalova su düşen şelalesi not alın :) isterseniz pendikten isterseniz eskihisardan gideriz. pendikten gidersek tam bilet 6 lira öğrenci 5 lira + bisiklet parası 5 lira veririz yalova merkezde iner pedal basarız su düşen şelalesine ama eskihisardan gidersek gebzeye kadar trenle ordan eskihisara dik bi rampa sallanırız aşağıya sonrasında feribot 1,5 tl heralde bisikletede para alcaklarını sanmıyorum alsalar bile 1,5 tl dir ordan 18 20 km yalova düz yol sonrasındada 12 km termal 7 km üvezpınar köyü ve sudüşen şelalesi. ;)

arkadaşlar tuzla gurubu die bir gurubumuz yok yanlız bisiklet tutkunu bir çevrem var küçükyalı tandem bisiklete gidin bizim guruptan mutlaka birkaç kişi oradadır ben olmasam bile dükkan sahibi Gürkan abi ile tanışın kaynaşın biz sık sık yaz kış demeden uzak yakın demeden hep beraber turluyoruz sadece çekirdek kadronun bulunduğu turlar hariç her tura her zaman bekleriz

bu arada forma fazla bakamıyorum cevapları geç yazabilirim :(

• Beğen
Tepkiler: ceyhun ilguy
herkese selam,
boyle bisiklet sever insanlarin bir arada olmasi beni cok mutlu ediyor.bende gebzede oturuyorum.trakya universitesinde okuyorum bu yil son yilim ordaki bisiklet toplulugu ile aktif olarak devamli gezi organizasyonu yapiyoruz.bu yil onlardan ayrilip artik yalniz bisiklet surecegimi dusunuyordum ki nette ararken bu siteyi buldum ve benim gibi bisiklet tutkunlari insanlara rastladim haziran basi itibari ile bende gebze de olacagim aktif olarak musait oldugum her zaman gunu birlik aksam turlari yada uzun mesafe yolda size eslik etmek isterim saygilarimla..

bende bu gezide degil ama bi daha ki gezide size katilmak isterim gebze de oturuyorum bu arada herkese merhaba

@selcuk yucel

her zaman bekleriz gebzeden e5 e çıkmadan tuzlaya gelmenin tek yolu tren sanırım :( ama olsun bu bizi durduramaz :)

kesinlikle durdurmamali arkadaslar en kisa zamanda katilmayi dusunuyorum araniza

ne diyelim hayirlisi olsun bol bol ve neseli pedallamalar dilerim size

Merhabalar,güzelyalıda oturuorm hemen e-5 üzerinde..bende buaralar bisiklet alacağım çok az kaldı,bu taraflarda oturan herkesle gezmeye hazırım yeter ki gezelim..sahilden akşamları pendik-kartala kadar falan gitmeyi düşünüorm ..bi bisikleti ayarlıyayım hayırlısıyla pendik topic ine de yazdım,takılalım die,her türlü varım..ama karar veremiorm bir türlü,ya castelloları bilen var mıdır?

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

Merhaba diyeyim kimler var eski yeni tuzlalı kimler var
boğaz turuna katıldınızmı bir gün belirleyelim tuzla sahilde çay bahçesinde güzel birer türk kahvesi içelim yanındada kuş lokumu süper olur :)

Street sürüyorum ama birgün tuzlada dolaşalım hep beraber tanışalım yakın bir tarih olsun gelecek olanlar yazsın olmadı bir ada yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: hüseyin karakurt
Geri