Merhaba Emre;
Tuzlamızı sevdiğine sevindim. Ben Tuzlanın yerlisiyim, dedem bile burada doğmuş. Tabiki bende seviyorum ve daha iyi olacak inşallah. Sevilen deri misali vuruyorum yerden yere işde. Bu arada tersaneler kaldırılıyor yalovaya taşınıyor iki senye kadar bişi kalmayacak. Marina yapacaklar diye duydum tabi tam olarak bilmiyorum
Not: salı günü yağmur altında tuzla - bursa - tuzla turu vardır günü birlikdir 240 km tutacakdır gelmek isteyen ozamana kadar haber versin
saygılar
Yağmur acayipdi hiç böle bir yağmur yağarken e5 oto yolunda bisiklete binmemişdim. Havanında karanlık olması görüşü sıfıra indiriyordu tırların sıçratdığı sular kafamdan aşa yağan yağmurdan çok daha ıslatıcıydı

Tam bir adranelin fırtınası yaşadım çok keyif vericiydi
saygılar
sercan arkadaşım biz bu konuyu baya bir zaman önce düşünmüşdük ve topik açmışdık. Guzel Tuzlamızda malesef bisiklete binen fazla kişi yok. Önceden açdığımız topikdede 4 kişi yazı yazmış durumda. Tuzlamız genelde dışarıdan gelen bisikletli arkadaşlarımızı ağarlama modunda

Şahsım adına bisiklete baya biniyorum 2 ayda 3127 km yapmışım yaz kış yağmur çamur fark etmiyor. Bu sellerin olduğu gün maltepeden küçükyalıdan ve tuzladan (tuzlada tek ben olarak) bisikletli arkadaşlarla bursaya gidip geldik. Benim 247 km tutdu küçük yalıda oturanlarınki 290 km cıvarlarında tutmuştur. Bukadar uzun yolu kimseden bekleyemem ben tuzla pendk arası gitmeye bile razıydım ama malesef tuzlada kimse yok

birşeyler planlarsanız bana özelden yazın lütfen

vakit darlığından topikleri takip edemiyorum
yavuz kardeşim bu konuyu bana özel mesaj atsaydın çok daha hoş olurdu. Malesef çok fazla vaktim olmadığı için sadece daha öceden yazdığım topiklere bakabiliyorum yeni topiklere hiç bakmıyorum