Scudo Sports

Tuzla

@deniz cangazi

Merhaba Ben de Tuzlada oturuyorum. Uzun bir zamandir foruma girmemistim. Tuzlali arkadaslari yani sizi bulduguma sevindim. Bir etkinlik yaparsaniz lutfen bana da haber verin. Mumkun oldugunca katilmaya calisirim, memnun olurum. Tesekkurler.

Scudo
@emreden

Çok geçmiş olsun. Bilgileri paylaş istersen belki bi yardımımız dokunur.

@ceyhun ilguy

valla 7 aydrı tuzladayım ne bu tarz bisiklete binen gördüm ne de forumda falan bişey organize eden. İstersen beraber bi başlayalım yavaştan toplanırız belki. özel atamıyorum k. bakma

arkadaşlar tuzla pendik arası fazla değil haftaiçi akşam olmasada haftasonu hep beraber bi organizasyon yapıp biyerlere gidebiliriz.

şile, ömerli barajı, ballıkayalar, mollafenari gibi birçok yer var daha gidebileceğimiz.

ben her yere gelemem maalesef sanırım. mtb yok bende yolcuyum da biraz.

@çağrı kolçak

Merhaba Cagri. Tuzlada ben de fazla gormuyorum. Beraber baslayalim. Nasil haberlesebiliriz, ben forumda yeniyim ve acemiyim.

@samet_özdemir

Ben katilirim. Ben genelde her pazar sekerpinara ve oradan da koylere gidiyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
bağımsız organizasyon düzenleyen tüm pedalşörlere başarılar dilerim

:in: :in:

@ceyhun ilguy

bu haftasonu çınarcığa gitcez büyük ihtimal arkadaşla cumartesi öğleden sonra gidip pazar günü geri döncez ama bizimkisi biras keyif turu evde kalıcaz mangal falan yapıcaz bidahaki haftalarda şile taraflarına ballıkayalara falan gidebilirz.

Merhaba Kudret, yazismalardan anlayabilecegin gibi Tuzla tarafinda toplanmakta zorlaniyoruz. Birak organizasyonu 2-3 kisi bile biraraya gelebilmis degiliz. Eger, bizim de katilabilecegimiz bir organizasyon yaparsaniz lutfen bir sekilde bizlere de haber verebilir misiniz? Sahsim adina konusuyorum, mumkun oldugunca istirak etmeye calisirim. Tesekkurler.

@samet_özdemir Merhaba, Bir dahaki hafta programiniz netlesince tekrar yazmani rica edebilir miyim? Katilmayi cok isterim, sizin icin de bir sakincasi yok ise. Iyi gunler, iyi eglenceler.

bu hafta değilde daha sonra yalova sudüşen şelalesine gidicez o zaman sizede haber veririm çok güzel biyer yalovadan sonra 20 25 km falan olması lazım günü birlik gidilecek güzel biyer pendikten idoyla yalovaya yada fazla pedallamak istersek topçulardan feribotla eskihisara ordan yalova ve sudüşen şelalesine ;)

@samet_özdemir

samet dostum
su düşen gerçekten güzel yol asfalt su düşene doğru bazı yerlerde asfalt çatlak olsada idare eder güzel rampalar var iyi bir tercih

:in: :in:

kudret abi bahsetmiş zaten yoldan asfalt yol rampalı güzel bi yol su düşen şelalesi doğa harikası biyer zaten evden nevaleyi hazırladıktan sonra sudüşende aç karnımızı doyurup şelalenin tadını çıkarttıktan sonra geri döneriz hatta geri dönüşü topçulardan yapabiliriz. eskihisardan gebzeye kadar pedal sonrası tren olabilir.

pendik yalova 50 dakika feribot
yalova termal 12 km
termal üvezpınar köyü (su düşen şelalesi) 7 km

geri dönüşte yalova topçular 18 km. düz asfalt yol rampa yok
eskihisar gebze 3 km. sadece rampa ve sağlam rampa.

güzergah bu olabilir. veya yorgunluğa göre yine pendikten dönülebilir.

bu arada dün kuzenimle karşılaştık işten gelirken sudüşen şelalesini sordum tarif etti çok güzel biyer dedi bide öneride bulundu çınarcıktan sonra esenköy yolu üzerinde teşvikiyede yaylaya çıkabilirsiniz ordada şelale var dedi çokda güzel biyer dedi hiç gitmedim oraya ama teşvikiye ormanlık bi yol süper biyer ağaçların arasından geçerek gidiliyo bi haftada oraya bi tur düzenleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
@samet_özdemir

samet dostum kadıköyden çınarçık motorlarına binerek -bisiklete para almıyorlar -yalnız ücret biraz pahalı tam bilet 13 gidiş dönüş 26 ytl
çınarçıkta iniyorsun erikli şelalesi 8 km sonra çınarçıktan yalova istikametine değil armutlu istikametine doğru gidiyorsun yalnız çınarçıktan çıkmadan yine sormanda fayda var erikliye nerden gidiliyor diye kavşak var o kavşaktan sola sapıyorsun ve 8 km sonra erikli geliyor yukarı devam edince çok nefis delmece yaylası var suyu çok güzel

sameti dediği turu bi yapalım sanırım gerisi gelir artık ya:)

ev pendikte kudret abi yalovadan daha kısa hemde en azından farklı dağ yollarından gidicez sürekli sahilde pedallıyoruz zaten :) erikliyi bulurum abi yazın hep çınarcıktayım bilirim az buçuk oraları çok güzel yerler var bisikletle daha ayrıntılı keşfederiz artık saolasın abi bu bilgiler için.

@çağrı kolçak

Yapalım hocam ama mayısta anca çünkü haftaya kardeşim geliyor üni. den onunla zaman geçirmem lazım yoksa kardeş kavgası çıkacak :) 2 mayıs pazar günü olabilir.

@Charriere

aradan çok vakit geçti, pek umudum kalmadı ama yine de fotografı paylaşayım. belli mi olur, belki birinin altında görülür :)

http://img220.imageshack.us/img220/5401/dscf3996ga9.jpg

teşekkürler.

Geri