macerakolik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.598
- İsim
- Soner
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Asfalt Adamı [yt] demiş ki:Yarın Superonline gelip interneti bağlayınca ilk işim izlemek olacak. Videoyu merak ediyorum ama mobilden izleyemiyorum![]()
Asfalt Adamı [yt] demiş ki:Video işinde yeni olduğunuzu yazmışsınız. Ben de kendimce video hakkındaki fikrimi söyleyeyim. Umarım faydalı olur.
Seslendirmede vurgu olayını söyleyen arkadaşlar var, ama seslendirmeyle ilgili benim dikkatimi çeken şey kelimelerin son seslerinin hep düşmesi. Yani nefesiniz tükeniyor gibi geliyor. Buna dikkat edin derim.
Bir de video sanki yarım kalmış gibi. Pat diye bitiyor gibi. Zımparadan sonra bakın tertemiz oldu, yamanızı yaparsınız artık diyerek videoyu sonlandırmak değil de... Yamayı da yapıp o şekilde sonlandırsanız izleyici açısından daha tatmin edici olur. Koştura koştura video çekilmiş havası oluyor böyle pat diye kesilince.
İyi çalışmalar...
Asfalt Adamı [yt] demiş ki:Yani video tutmayan yamanın tamiri olduğu için, izleyiciye tutmayan yamanın tutmuş halini göstermek gerekiyor. Video bu haliyle sadece eski yamanın temizlenmesi olmuş.
Yani izleyen diyecek ki, haaa bak lan adam eskiyi söküp harbiden de yeni bi yamayı yaptı. Helal olsun.