@enver avcı
Enverim ben sana bişey demiyorum uğraşıyosun ediyosun bu soğukta lambalar farlar bilmem ne.....
ama şu çok süper bi tur olmuş şöyle olmuş böyle olmuş diyen arkadaşların neyi şak şakladıklarını biliyolarmı acaba yoksa otomatiğemi almışlar

bir tura tur demek için ne kadar km bisiklete binilmesi gerek....
Enver tur dememiş kahvaltı demiş ve kahvaltı fotoları var...
neye karşı ne yaptığını bilmeyenler tur diyor nerde abi Tur hani gösterin bana
tur nasıl oluyo arabaya biniyosun iniyosun kahvaltı ediyosun geliyosun bumu tur
ondan sonra ülkede bisiklet gelişmiyo şöyle böyle birde bisiklet bir kültürdür diyenlerde var...
kahvehane kültürüde var rakı kültürüde bence bu kültürlere sahip olan insanlar kültürsüz insanlar
arkadaşlar insanların kültürü olur ve bu kültür içinde gelişir herşey....
biri bana bir turun tur olması için ne özellikte olması gerektiğini açıklasın....
Envere kesinlikle bir lafım yok o açıkça ve dürüstçe yazmış...
ama sadece başlığa bakan insanlar mükemmel tur şak şak yaparsa bende evde markede her gidişimi tur olarak yayımlarım burada ama bende şak şak isterim

bu zihniyetle bisiklet olayı hiç bir yönden hiç bir şekilde değişmez vede gelişmez ve her zaman '' kos koca adam bisiklete biniyor '' deyişleri ile karşı karşıya kalırız

Enverim ben sana bişey demiyorum uğraşıyosun ediyosun bu soğukta lambalar farlar bilmem ne.....
ama şu çok süper bi tur olmuş şöyle olmuş böyle olmuş diyen arkadaşların neyi şak şakladıklarını biliyolarmı acaba yoksa otomatiğemi almışlar
bir tura tur demek için ne kadar km bisiklete binilmesi gerek....
Enver tur dememiş kahvaltı demiş ve kahvaltı fotoları var...
neye karşı ne yaptığını bilmeyenler tur diyor nerde abi Tur hani gösterin bana
tur nasıl oluyo arabaya biniyosun iniyosun kahvaltı ediyosun geliyosun bumu tur
ondan sonra ülkede bisiklet gelişmiyo şöyle böyle birde bisiklet bir kültürdür diyenlerde var...
kahvehane kültürüde var rakı kültürüde bence bu kültürlere sahip olan insanlar kültürsüz insanlar
arkadaşlar insanların kültürü olur ve bu kültür içinde gelişir herşey....
biri bana bir turun tur olması için ne özellikte olması gerektiğini açıklasın....
Envere kesinlikle bir lafım yok o açıkça ve dürüstçe yazmış...
ama sadece başlığa bakan insanlar mükemmel tur şak şak yaparsa bende evde markede her gidişimi tur olarak yayımlarım burada ama bende şak şak isterim
bu zihniyetle bisiklet olayı hiç bir yönden hiç bir şekilde değişmez vede gelişmez ve her zaman '' kos koca adam bisiklete biniyor '' deyişleri ile karşı karşıya kalırız