Scudo Sports

Eurobike 2013 den görüntüler

Scudo
Sayenizde gitmiş kadar oldum :) Teşekkürler.

Bu arada altın kadronun sağlamlığı nasıl acaba :)

ellerinize sağlık çok güzel paylaşım olmuş.
acaba bu tt bisikletler günlük hayatta kullanılabilirmi?

Hepsi çok güzel lafım yok ama en güzel bisiklet benim olan bisikletimdir diyorum...

@murat cömez
Murat abi kırmayıp Danny'i video ya çekip paylaştığın için çok teşekkürler. Yani o bisiklet kullanıyorsa biz ne yapıyoruz diye düşünüyorum bazen :D

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@adapolat
Haklisiniz herzaman kendi malin en iyisidir.

@Engin ATAL
:)

@murat cömez
Bu mesaj enes degil engin atal kardesime olacakti, tesekkürler engin

@ertunga
Ya tolga senin icin teeeee oralardan resimler cektim.:)

@alperen_69
Tesekkürler alperen, uzun zamanimi aldi ama gidemeyen arkadaslar da görmüs oldu.

@Taner Rona
Tesekkürler ama o fuar da Cakma kadro olacagini sanmiyorum cünkü ihtiyaclari yok cakmaya.;)

@Hasan Kılınç

Size orayi yasata bildigim icin mutluyum.
O kadro normal alu kadro ver her kadro gibi saglam, sadece 24 ayar saf altin la kaplanmis.

@samet türk
Samet kardes TT ler günlük hayat da kullanilmaz, onlar düz asfalta hiz ve kondisyon icin üretilmistir.

@M.Cevat Bayhan
Bence haklisin cevat abi.

@Engin ATAL
Engin seni hic kirarmiyim ben. Sen mutlu ol yeter bana. :)

• Beğen
Tepkiler: Engin ATAL
muazzam bir resim galerisi olmuş

5 kg bisiklet yapmış adamlar bi eline dumbell bi eline bisikleti al çalış

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
bence Türkiyedeki bisiklet firma ,servis ve satıcıları gezsin,görsün,biraz öğrensin,özel bir iş bu ,istanbul dahil,hep nasıl cebi süzeriz hesabı var,karşısındakini sadece müşteri görüyorlar,adam 1.60 cm 56 kadro elinde var diye onu satıyorlar:)

• Beğen
Güzel bir fuar. Fotoğraflar için teşekkürler.

@Fırat Dizman
Evet haklisin ama salcanonun standi vardi. yanilmiyorsam ya salcano yada sedano idi tam hatirliyamiyorum simdi.

@Ali Ceylan
Tesekkürler... :)

@Tuna Kalın
Rica ederim... ;)

@Sinan Çakır

Evet adamlar yapmis. Resim galerisini begendigin icin tesekkürler.

Paylasimi simdi gördüm. Tesekkürler. Bu arada beni de cekmissin bisikletlerin arasinda! :) :)

paylaşım için çok teşekkürler :in:
.
ben şu tombul tekerli hardal sarısı bisikleti merak ettim. nasıl bir kullanım alanı var onun? BMX tarzı sokak bisikletçiliği için mi üretiliyorlar? tur bisikleti olamayacağı aşikar

@ihtiyar

Rica ederim bülent abi. Evet seni de cekmisim, valla ben de yeni farkina ettim. :utn:

@ismail eren

Rica ederim ismail. Isin gercegi nere de kullanildigini ben de bilmiyorum ama dedigin gibi tur icin kesin degil.:)

24 ayar kaplamalı ne öyle yahu :D

Tahta bisikleti ve katlanan yeşil Birdy' i çok beğendim.

Bizim ülkemizde yapılan fuarlarda bu tarz farklı tasarımları görebiliyor muyuz hiç ?

• Beğen
Geri