Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geçmiş olsun dileklerinize sonsuz minnettarım pedaldaslar, can arkadaşlar. Bu ilginizle beni ihya ettiniz, sağolun var olun. Tekerinize taş değmesin...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
@HakanAydn şu an iyiyim, geçen sene lazerle taş kirdirmistim. Son bir aydır çok hafif bir ağrı oluyordu ama uzun süreli olmadığı için pek önemsemedim. Onca km yaptım üstüne, hiç bir olumsuzluk olmadı. Yeniden yarışa dahil olmayı düşünüyorum, belki yolda düşürürüm. :D
Abi sen simdi hiç yarışa falan katılma . En fazla arabada iken takip ve organizasyonları yap ya da yaptır. Bol bol da şu iç. Limon da faydalı derler. Zaten araçla bile gitsen epey şu kaybedersin. Bisiklet üstünde ise aşırı şu kaybın olacak. Belki de hemen eve dönüp tedaviye başlayıp tekrar kondisyon tutmayı hedeflemek daha doğru bile olabilir. Tekrar geçmiş olsun.

Süper dedeye dede muamelesi yapmayın. O bizim aksakallımız. Şaka bir yana belli bir yaştan sonra motoru soğutmak gerekiyor dedişko. Bu kaçınılmaz bir gerçek. Hoş burada sana akıl verenler kendilerini forever young görüyor olabilirler. Orson wellesin dediği gibi sen yaşlılığın ne olduğunu bilemezsin ama ben gençliği bilirim. Onlar hele senin yaşına bir gelsin ben göreceğim onları.

Son düzenleme:
@Uğur sağolun
Bu Mehmet Sunu ve Cemal Çelik kardeşimle ahirette ayrıca bir hesabımız olacak bu " yaşlı " kelimesi yüzünden... :koptum:

Ağabey eğer sende yaşa bağlı metabolik sıkıntı varsa, yaptığın km belli çıktığın rampada keza öyle, ben dahil forumun %95 i senden daha yaşlıyız...Sen ortalama insan ömrünün uzadığı, insanların 100 ysş dedikleri bir çağda 60 yaşında bir ortayaşsın..Kilon belli..Ben senden 10 yaş küçüğüm, sıkıntımda yok şükür ama 100+ kilomla ve spor geçmişimin neredeyse sıfır olmasına binaen srnden daha yaşlıyım denilebilir..Bilmiyorum başka sağlık problemin var mı ama, eğer yoksa böbrek taşı nedir ki..
Paylaştığın verileri elektrikliyle yapıyorsan söylede millet rahatlasın, değilse (ki değil) bize moruk de, dış mihraklar utansın..😁😂🤣

Cemal Çelik kardeşimle ahirette ayrıca bir hesabımız olacak bu " yaşlı " kelimesi yüzünden... :koptum:
Mümtaz Ağabey, Cemali kendi haline bırakalım. 34 yaşında orta yaş bunalımına girmiş o. Gitmiş "dövme" peşinde koşturuyor. Yörüğün dövmelisi mi olur diyorum. Madem yörüksün dragon dövmesi yerine "keçi" dövmesi yaptır sayın Hacı @Cemal Ç.

@Süper Dede Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ben de dile getirmek istiyorum. Aman kendini zorlama eski yıllardaki gibi değilsin artık çok "Yaş aldın" :ssrtcbya:

Bu Life360'de hiçbir yarışçı yok chat kısmına yazanlar olmuş yeni çevre adı falan nedir diye ben de merak ettim değişen bir şeyler mi oldu acep.

@M.İhsan life 360 kalabalık olunca donma yaptı o yüzden sadece yarışmacıların olduğu bir grup yapıldı.
Yaş alma konusunda haklısın, zorlamak bu yaşlarda felaket anlamına gelir. Tavsiyen için teşekkür ederim.

@Süper Dede Çok yerinde bir karar olmuş, çok donma yapıyordu gerçekten. Eğer forumdan o grupta olan birisi var ise bize nerede olduklarına dair bilgi verirlerse memnun kalırız :) :)

Şu anda Faruk Sakın, Şenol Kostekci ve Adnan Çelik G.antep nurdagini geçtiler. Abdullah Karagöl nurdagina 10-15 km mesafede, Serkan Çiloğlu aşil tendonu rahatsızlığı nedeniyle bırakma durumunda, Birol Çakır Osmaniye ye yaklaştı, Burhan Turan yarışın lideri ve Adana'ya varmak üzere Ceyhanda, Cihat mert Osmaniye'de
Unutmadan rüzgar karşıdan 22 km hızla esiyor ve zaman zaman 60 km ye çıkıyor, yarışçılar çok zorlanıyorlar.
Bahri Kaplan da nur dağına varmak üzere.
236786 dosyayı görüntüleburasida çok sicak
236788 dosyayı görüntüle236788 dosyayı görüntüleBahri Kaplan da nur dağına geldi
236789 dosyayı görüntüle236789 dosyayı görüntüleGecen senenin bireysel birincisi Serkan Çiloğlu da nur dağına ulaştı... sakatlığı nedeniyle devam etmeme kararı aldı. Geçmiş olsun dileklerimizle
236793 dosyayı görüntüle236793 dosyayı görüntüleAbdullah Karagöl teknik sorunlar yüzünden nur dağına geç ama sağlıklı olarak ulaştı.

@Abdülkadir Ergin bu uygulamayı bilgisayardan takip edebilmek için hangi sayfayı açıp ne yapmamız gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn şu an iyiyim, geçen sene lazerle taş kirdirmistim. Son bir aydır çok hafif bir ağrı oluyordu ama uzun süreli olmadığı için pek önemsemedim. Onca km yaptım üstüne, hiç bir olumsuzluk olmadı. Yeniden yarışa dahil olmayı düşünüyorum, belki yolda düşürürüm. :D

"Taş gibi" adamsın demek ki 🤭 geçmiş olsun.

@Süper Dede Bilgilendirme için teşekkürler Mümtaz Abi. Bende instagram yok o yüzden meraktan ölüyordum. Serkan Abi’ye de çok geçmiş olsun, umarım daha nice yarışlarda pedallarız hep beraber. Öncelik sağlık tabiki.

Burhan Turan Tarsus 1. Kontrol noktasına 19.36 itibariyle ulaştı.
@Özcan uygulama patladı, o yüzden sadece yarışmacılardan oluşan bir grupta izliyoruz. Forumu takip ederseniz ben sıkça guncelliyorum.
Abdullah Karagöl aşırı rüzgar yüzünden nur dağında küçük bir kaza yaşamış. Bisikletinde gidon ve sele dışında zarar gören bir yer yok, kendisi iyi ve devam ediyor..

@Abdülkadir Ergin bu uygulamayı bilgisayardan takip edebilmek için hangi sayfayı açıp ne yapmamız gerekiyor?

Abi uygulamayı bizim takibimize kapattılar, artık izleyemiyoruz. Şuradan takip edebiliyorduk: (link) sitede login olduktan sonra çevre ekle kısmından yukarıda paylaşılan şifreyi yazıp takip edebiliyorduk ancak şifre artık geçersiz..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri