Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tarsus a ulaştı...

Benim memlekete gelmişler. @Cemal Ç. yörüdün yörüdün de nereden Dinar'a yörüdün.Bizimkiler Tarsus'tan yürümüş Dinar'a.
Yarışa katılmış olsaydım belki ben de Tarsus'u görebilecektim.

Hacı Cemal ''İnanılmaz'' demeden önce söyleyeyim dedelerim 1800 lerin başında Tarsus'tan Dinar'a göçmüş.

Scudo
@hamlet2006 kesin zorla pamuk toplamaktan kaçmışlardır.

He heyt , he heyt kimmiş o yörüklere pamuk toplatan.
Yörükler yerleşik hayata başkaldırır bir de pamuk toplayacak ha, he heyt. :tskler: Bir yörüğe göre asalet dağlarda ve yaylalardadır.Yörükler arasında bir laf vardır: Güzel adam göç göçürür güzellere baka baka; çirkin adam çift sürer çamurlara bata çıka.:D

Yetiş yörükoğlu @Cemal Ç. Pamuk toplatmaya çalışıyorlar:ckskc::D

@hamlet2006 turkusu bile var. " ben varmam inekliye , yogurdu sinekliye . Allah nasip eylesin omzu tufekliye.
Not : yanlış hatırlamisim. Duzelttim
Türkünün ismi " Yayla Yolları " mis.
Bizim TTBR ciler de yayladan yaylaya olmasa da şehirden sehife göçüyorlar. Kazasız belasız.

Sevgili arkadaşlar, bu gün saat 13:00 de Tarsus'tan biniyorum, dolayısıyla bu noktadan itibaren yarışla ilgili paylaşımlar yapamiyacagim hepinizden özür diliyorum. Sağlıcakla kalın...

236829 dosyayı görüntüleTarsus otogardayim, hava çok sıcak ama klimalar yolcu salonunu serin tutuyor. Kalkış saatim 13:00 da ama bu serinliği bırakamam...
Derken boynuzsuz güvenlikçi geldi ve bisiklet yassah kardeşim dedi ve dışarı çıkardı... :krsn:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kamuya açık üçüncü trans tur denemesini takip ediyoruz. Şimdilik en profesyoneli trans troy gibi duruyor. Mücadele bitince yorumda bulunurum.

Trans Troy Race

• Beğen
Tepkiler: sccetin
@Süper Dede Keşke Toros'ların tepe noktasından başlasaydın be dedem hiç mi acımadın kendine :komik: :komik:

• Kızgın
Tepkiler: HakanAydn
@Süper Dede 'yi tutabilene aşk olsun. Taşmış, böbrekmiş, hiç önemli değil...
Acı yok, acı yok, acı yok...
Şaka bir yana çok geçmiş olsun. En önemli olanı sağlık ve mutluluk. Tüm katılımcı arkadaşlara büyük mutluluklar, huzur ve sağlık diliyorum. Umarım bir gün ben de bu özgürlüğü tadabilirim.

@suyunsesi teşekkürler güzel kardeşim, her işte bir hayır vardır diyerek ve inanarak kendimi teselli ediyorum. Maalesef hayat bizim istediğimiz doğrultuda gitmiyor. Allah'a şükürler olsun ki beterinden korudu...
@mehmetsunu mesafeler kisaldikca yönetmek daha kolaylaşıyor. Trans troy da yarış içinde ve sonrasında verilen sözlerin hiç biri tutulmadığı gibi, yarışın duzenleyeni İzmir e gelmeden bırakıp gitti. Profesyonel lik buysa eyvallah...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yarışta ne oldu ki?
Kim nerede?

@Süper Dede Mümtaz Ağabeye yatırdım paraları böbreği satarak dedim.Adamcağız gitti böbrek taşı döktü.:ssrtcbya:
@Bahri Kaplan Bahri Ağabeyi tutuyorum diyecem, korkuyorum. :krktm:
Ben de en iyisi mi @Cemal Ç. i tutayım. :D

Edit büdüt: Cemal tepene göktaşı falan düşmedi değil mi?

İdmanın ortasında patron aradı, "yarın çalışır mısın" dedi.
Patrona bak, kibarlığa bak.Bir de bizimkilere bak.
Bugün haftalık tek izin günümde evde yat yuvarlan yapıyordum.İşyerinden aradılar, patron geldi ''Gel'' dediler.Ben de ''miyav'' diyebildim ve gittim.

Türk gibi başla alman gibi sürdür ingiliz gibi bitir özdeyişinin cisimleşememiş, mücerretlikten müşahaslığa evrilememiş hali. Bunun üzerinde yarış bittikten sonra duracağım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri