Abi sen simdi hiç yarışa falan katılma . En fazla arabada iken takip ve organizasyonları yap ya da yaptır. Bol bol da şu iç. Limon da faydalı derler. Zaten araçla bile gitsen epey şu kaybedersin. Bisiklet üstünde ise aşırı şu kaybın olacak. Belki de hemen eve dönüp tedaviye başlayıp tekrar kondisyon tutmayı hedeflemek daha doğru bile olabilir. Tekrar geçmiş olsun.@HakanAydn şu an iyiyim, geçen sene lazerle taş kirdirmistim. Son bir aydır çok hafif bir ağrı oluyordu ama uzun süreli olmadığı için pek önemsemedim. Onca km yaptım üstüne, hiç bir olumsuzluk olmadı. Yeniden yarışa dahil olmayı düşünüyorum, belki yolda düşürürüm.![]()
Mümtaz Ağabey, Cemali kendi haline bırakalım. 34 yaşında orta yaş bunalımına girmiş o. Gitmiş "dövme" peşinde koşturuyor. Yörüğün dövmelisi mi olur diyorum. Madem yörüksün dragon dövmesi yerine "keçi" dövmesi yaptır sayın Hacı @Cemal Ç.Cemal Çelik kardeşimle ahirette ayrıca bir hesabımız olacak bu " yaşlı " kelimesi yüzünden...![]()
@HakanAydn şu an iyiyim, geçen sene lazerle taş kirdirmistim. Son bir aydır çok hafif bir ağrı oluyordu ama uzun süreli olmadığı için pek önemsemedim. Onca km yaptım üstüne, hiç bir olumsuzluk olmadı. Yeniden yarışa dahil olmayı düşünüyorum, belki yolda düşürürüm.![]()
@Abdülkadir Ergin bu uygulamayı bilgisayardan takip edebilmek için hangi sayfayı açıp ne yapmamız gerekiyor?