Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
E yaş almış başını gitmiş sayın @Süper Dede hocam. Ne kadar spor geçmişi olsada fizyolojiniz bazı şeyleri kabul etmiyor artık. Yakından görüşme fırsatımız olsa eminim çekinirdim bunu yazarken ama,
Yaşlandınız sayın @Süper Dede yaşlandınız. 🤪

Life360 dan ekledim kodu ve sorunsu görüyorum. Mümtaz hocam şu an Diyarbakır tarafında. 👍🏻
Life360 dan ekledim kodu ve sorunsu görüyorum. Mümtaz hocam şu an Diyarbakır tarafında. 👍🏻

kendimi alıntılayayım , ben programı kurup bakana kadar birçok hadise gelişmiş.
Öncelikle @Süper Dede geçmiş olsun , Allah ‘tan başlamadan evvel farkına vardınız , yolda daha büyük sıkıntı olabilirdi .

Yaşlandınız sayın @Süper Dede yaşlandınız. 🤪

@Süper Dede Mümtaz Ağabey sen bu Hacıya inanma.Hacı dedik kendini Hacı Cav Cav zannetti. :ssrtcbya: Dün de Whattsapptan bana ''yaşlısın'' deyip durdu.

İtiraf et @Cemal Ç. .Orta yaş bunalımına erken girdin, gelene geçene yaşlı diyon.Yelpaze yolluyem mi?Yaşlı Cemal seni:snzdglsn:

Söyleyip de canınızı sıkmak istemedim. Önemli bir şey değil, sıcak çarpması sandık ama belirtiler böbrek taşını işaret ediyor. Yarıştan çekilmek durumunda kaldım. Sağlık olsun, Allah beterinden korumuş diyorum. İlgilenen, mesaj atan tüm arkadaş ve kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum. Allah hepinizden razı olsun...:):):) :) :) :)
Geçmiş olsun :(

Gecmiş olsun süper dedişko. Geçen sene olmadı bu senede olmadı. Kesin mario kaldato nun nazarı var bu işte.
@Süper Dede Mümtaz Ağabey durur durur turnayı gözünden vurur.TTUBR olmaz TCR olur.Birol ağabeyi geçemez gider Fiona'yla ,Juliana Buhring'le, James Hayden ile kapışır.

Instagram hesabı hareketli ama konuyu boş bırakmayın lütfen sayın yarışçılar.😁 Program üzerinden takip edemiyorum, telefonun beyni kaldırmıyor ne yazık ki. :( Telefonda yaşlandı sanırım. 🤣

Eee ozaman sizin gibi gençleri piste alalım :koptum::hrkbuya::hihi:

@Süper Dede Çok geçmiş olsun Mümtaz abey.
Patron büyüksün.
Al sana cevap Hacı @Cemal Ç.

Size karşı cevap hakkımı saklı tutuyorum sayın büyüklerim. 🤣

@Süper Dede Ağabey, durum nedir şuan. Bir rahatsızlık var mı? Yapılan bir müdahale vs? Meraktayız..Haberin varmıydı taştan?

@HakanAydn şu an iyiyim, geçen sene lazerle taş kirdirmistim. Son bir aydır çok hafif bir ağrı oluyordu ama uzun süreli olmadığı için pek önemsemedim. Onca km yaptım üstüne, hiç bir olumsuzluk olmadı. Yeniden yarışa dahil olmayı düşünüyorum, belki yolda düşürürüm. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri