Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arventoda aktif değil, ya da ben beceremedim..🤔

Scudo
  • serkan çiloğlu
  • Bahri kaplan
  • Ersin ersoy
  • Eren köse

• Bu yarışmacıları Life360 programında göremiyorum. Başka bir kod mu girmem gerekiyor ayrıca acaba?

Herkese başarılar diliyorum uygulamadan takip edeceğim Konya etabında gerekli yardımı yapacağım inşallah :):):)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
  • serkan çiloğlu
  • Bahri kaplan
  • Ersin ersoy
  • Eren köse

• Bu yarışmacıları Life360 programında göremiyorum. Başka bir kod mu girmem gerekiyor ayrıca acaba?

Başka kod yokta telefonu Life360'ı çalıştırmıyorsa gözükmüyordur

Uygulama çok donuyor sadece bende mi anlamadım
Not : Bilgisayar üzerinden girince sorun yok :)

Son düzenleme:
Artık olduğu kadarıyla izlemeye çalışacağız. Takipte çok zorlandığımız arkadaş olursa ,telefonla arayıp bir şekilde iletişime geçeriz. Bahri Abi ve bir kaç arkadaş radara henüz yakalanmadı. @Abdülkadir Ergin 'nin dediği gibi desteklemiyor galiba telefonları.

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Artık olduğu kadarıyla izlemeye çalışacağız. Takipte çok zorlandığımız arkadaş olursa ,telefonla arayıp bir şekilde iletişime geçeriz. Bahri Abi ve bir kaç arkadaş radara henüz yakalanmadı. @Abdülkadir Ergin 'nin dediği gibi desteklemiyor galiba telefonları.

Bahri abi ile görüştüm cihazı desteklemiyor. Takip cihazı olmayınca sıkıntı haliyle.. Şu an Serkan Çiloğlu ile aynı konumdalar.

Şuan Şanlıurfa 41 derece Allah kolaylıklar versin. Bu tarz yarışlar biraz daha ilkbahar veya sonbahar aylarında yapılsa daha hoş olur sanki çok riskli sıcağın altında pedal çevirmek. Umarım kimse herhangi bir kaza geçirmeden belirledikleri hedeflerine ulaşabilirler.

Başka kod yokta telefonu Life360'ı çalıştırmıyorsa gözükmüyordur
Benim telefonun da kafa kaldırmıyor. Değiştirmem lazım sanırım. RAM düşük ve pil dayanmamaya başladı.
Ne yazık ki yarışçıları anlık takip edemiyorum. En son uğraşlarım sonucu Şanlıurfa'ya yaklaştıklarını gördüm.

Son düzenleme:
bu program baya baya secere istiyor..Hiç hazetmem..Tv ilk çıktığında Zeki Müren'i ekranda gören çocuğun sorusu geldi aklıma..Biz onu görebiliyorsak oda bizi görebiliyor mu..😁
Artık kaydolan arkadaşlardan alacağız haberleri..
Müm--taz aabi..Müm--taz aabi..Müm--taz aabi...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Bir gönüllü de forumu bilgilendirme görevi üstlense ne güzel olur....
Rota, güzergah, gidişat, kişilerin durumu gibi kısa, spot bilgiler ....

Söyleyip de canınızı sıkmak istemedim. Önemli bir şey değil, sıcak çarpması sandık ama belirtiler böbrek taşını işaret ediyor. Yarıştan çekilmek durumunda kaldım. Sağlık olsun, Allah beterinden korumuş diyorum. İlgilenen, mesaj atan tüm arkadaş ve kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum. Allah hepinizden razı olsun...:):):) :) :) :)

@Süper Dede , çok geçmiş olsun...
O kadar bozuk yolda antrenman yaparsan böbrek taşı da kumu da yerinde durmaz...
Olur ama böyle bir zamanda olması da çok manidar oldu...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri