Ben de ilk günün acemliginden gereksiz hiz ve önceden kac km gitcegim kac ort. Ile gidecegim planlara uymamaktan gençligimden diyeyim kondromalazi vardi onceden yine tekrarladi Trabzonda birakmak zorunda kaldim dizi ele almamak için cok sükür su an yuruyebiliyorum en azindan Trabzonda ustune basamiyordum.
Yarışı Arvento race programiyla takip ediyoruz kimin nerde uyuyup kalktigi kaçla gittigini şu an ben takip ediyorum normalde forum uzerinden söylendi diye biliyorum bunu
@mehmetsunu abi. Soylenmediyse de herkes Arvento race diye playstore veya applestore dan indirip rahatça takip edebiliyor.
Kavga denilen şey de gereksiz atarli 3-4 genç bizim aracin yol vermemesine kizdi yanlis görmediysem bizim araçta bunu bilerek yaptigini sanmiyorum fotografimizi cekiorlardi sanirim bizim. Atarli gençlerde sağa cek felan derken köpek sürüsü hesabi bizim araca koştular
@Basar Giderim Birol abi yatistirdi ortaligi 7-8 dklik bir olaydi. O gençler ist. Olsa kac kere dayak yemişlerdi sanirim yolu hep boş bellediklerinden yolda bizi gorunce bi cildirdilar. Neyse sorun cozuldu gitti.
Baska da bir sorun yoktu. Gerekli bilgilendirmeleri
@Süper Dede Mumtaz abi bize yapti ve instagramdan bildigim kadariyla canli yayin da yapildi.
Biz forum üyeleri bu yarisin eksigini soylemek icin variz ama vurup birakmayip elestirdikten sonra tebrik etmeyi bilelim lutfen. Bu organizasyin gönullu abilerimiz tarafindan duzenlendi gönullu forumdaşlar tarafindan katilimi gerçeklesti ki bir cogu da benim gibi destek olsun biterse biter bitmesse destek olduk ilk olduk eksikleri de şuydu seneye şunu yapalim bunu yapmayalim diyebilmek için katilanlardi.
Eleştirilerimizi sunarken seneye daha şevkli vir sekilde yapabilmeleri adina bu organizasyonu destekleyerek gönullu checkpoint görevlisi olarak hatta yollari gecerken bize destek olarak ben de buna dahil saglayabiliriz. Söyliyecek çok şey var çok uzattim okumaya üsenenle4 olcak burda kesiyorum son sözüm: YAPICI ELEŞTIRIDE BULUNALIM DESTEK OLALIM .
Benim için çok güzel bir deneyimdi cok memnun kaldım sahsen . Maymun istahliligim olup mola verseydim daha uzun keyif alabilecektim ama masip buymuş. Yarisi biraktigimda bütün yariscilar yasimin genç oldugunu tecrube oldugunu soyleyip teselli ettiler. Şuraya bir kac foto birakayim kisa süren sürüşümden .
Burasi yattigim petrol ofisinin kösesi uzaktan bu şekilde gorunmuyor normalde bisikleti felan yatirdim kösede kivrildim.
Yakindan görünüş:
203165 dosyayı görüntüle
Trabzon Arakli sahil burasi da dizimde sizi hissettigim ve geç kaldigimi anladigim yerler son fotolarimi cekindigim yer.
Ve
@seko35.50 hocamin dediği gibi destek eksiği vardi ama eminim seneye çok daha güzel bir organizasyon olcak . Çok uzun oldu kusuruma bakmayin bu organizasyon
@Süper Dede ve
@Basar Giderim altinda HEPIMIZIN YARIŞIDIR sahip cıkalim.
Inş. Seneye çok kalabalik bi şekilde tüm forumdaşlarla sürelim.