Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Destek aracı Cp1'e ulaşmak üzere galiba. Osman Şirin ve Güngör Turan Terme'den geçiyor. Bir saat sonra Cp1'de olurlar. Müthiş ?
Süleyman galiba uykuya geçmiş, denize sıfır güzel bir benzincide :)

Son düzenleme:
Scudo
@Özcan
???

Güzel manzarayı görünce yarışı unuttu gibi geliyor bana ?. Whatsappdan yazdım, "hadi hadi" dedim ya yok, keyfi yerinde, iyi ense yapıyor sanırım ?.

@CmlCLK
zaten gördüm aşofman giymiş, tayt olup olmaması sorun değil de bari şort giyseydi yanar o bacaklar zaten günde minimum 120 km sonunda alev alana bacakları söndürmek yerine körükle gitmiş.

@Abdülkadir Ergin

Okan Bey @hamlet2006 dinlenirken kendisine de yetişebilsin diye mi yoksa sırf gelmişken sahili de göreyim mi dedi bilmiyorum yolu uzatarak sahil yolundan gidiyor olarak görünüyor.

resim yükleyerek yer göstermek gibi taktik vermiyorumdur umarım. onun için küçük resim kalsın en iyisi.

Dosyalar

• IMG_20190707_172950.jpg
    IMG_20190707_172950.jpg
    57,4 KB · Okunma: 40
@CmlCLK
Benim turdan önce aklıma gelen bir durum var ama neyse söyleyeyim şimdi arkadaşımızın kültür ve sanata olan merak ve bilgisini buradan bile hissedebiliyoruz. Nick bile hamlet anlayın yani. Bu tür süresince burada Diyojeni , orada Orhan Veli Kanık i , şurada Halikarnas Balikcisini yad edeyim derse bu yarışma kültür turuna döner , 1 aydan önce de bitmez.
Artık kulaklarını cinlattigimiza göre ses yada görüntü gelir herhalde...
Herkese selamlar... sağlıcakla pedallayın ..

@Özcan
Şarjım bitti.Bugün takip ediniz.Dualarınızı ve desteklerini esirgemeyin.Sizleri seviyorum

İlk gün itibariyle 430 km yaptım.Ünyeye kadar gelebildik.

Son düzenleme:
@hamlet2006
Maşallah...

Arkadaşlar selam ben teknik aksakliktan dolayı çekildim.
Start sırasında arızayı Mümtaz abi fark etti frenlerin lastige surtuyor galiba dedi. Jantı sokup taktım bir şey farkedemedim.
Destek aracını kontrol Edip start aldım. Yolda destek aracındakiler ve 3 kişi kavga etmek üzereyken kavgayı ayırdım. Destek aracına gerekli uyarıları yaptım ve tekrar yola koyuldum.
Zaman zaman pedali zorla çevirdiğimi fark ettim özellikle rampa aşağıda pedal çevirmeye başlayınca durum anlasildi.
Velhasıl bir petrole girdim önce kendim yapmaya çalıştım ama olmadı 10 km sürdüm. Diğer petrolde her kes el birliği yapıp jantı tamir etmeye başladık ama malesef yapamadık.
Hedefimi tutturamayacagim için yarışı bıraktım. Yoksa o şekilde de yarışı bitirebilirdim..

@Basar Giderim
Ben arkada adam bırakmamak için süpürerek gidiyorsunuz sanmıştım. Neyse, bir dahaki sefere artık.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Birol bey gibi deneyimli bir bisikletçi bu hatayı nasıl yapar anlaşılabilir gibi değil. Evet bisikletin bakımları aylar öncesinden duyurulan bu yarış için en ince detayına kadar yapılıp halledilmesi gerekiyordu. İkinci bir husus bu yarışa gerekli ilginin gösterilmediğini görüyorum. Oysaki Osman Şirinin 48 saatlik yarışında forum hop oturup hop kalkmıştı. Bence yarış komitesinden birinin foruma yarışçılar hakkında düzenli bilgi geçmesi gerekiyordu. Yarışçılar nerede ne yapıyor ondanda haberimiz yok. Bir diğer mesele daha ilk dakikadan kavga çıkmış. Neden ve neyi paylaşamamışlar anlayamadım doğrusu.

birol abinin yaşadığı olaya şanssızlık olarak bakmak lazım,sonuçta mekanik alet sıfırını takarsın dağılır gider.bakımlarını yapmadan kontrelleri yapmadan çıkması imkansız zaten.yarışçıların hem yarışıp hem paylaşım yapması zor,o yüzden destek aracında bide fotoğraf ve bilgi paylaşımcı şart.yarışla ilgili bilgilendirmede,gerek görsel gerekse yazılı olarak daha çok şey paylaşılması,gelecek yıllarda bu organizasyona katılmak isteyen arkadaşlar için daha iyi fikir olurdu,mesela gece kim nerede ne şartlarda kalıyor,gündüz ne gibi olaylarla karşılaşıyorlar gibi.

Son düzenleme:
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri