Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Life360 programı ni yükleyip kod kısmına NZY- LHY yazarak ttubr02 grubuna katılıp yarışı canlı izleyebilirsiniz
Arventorace iptal

Oooo demek büyük maceraya başlıyoruz...
Tüm cesur yürekli arkadaşların kendi limitlerini zorlarken, sağlık sorunu ve kaza-bela yaşamadan bitirmelerini diliyorum..
Takipteyiz, yanınızdayız... :harika:

@Süper Dede kod geçersiz diyor, yanlışlık olabilir mi acaba

TTTUBR Yarışını ülkemize kazandıran ve hiç bir fedakarlıktan çekinmeyen yarış komitesi başta olmak üzere emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır.
Yarın sabah başlaması planlanan yarışa katılım sağlayan her bir arkadaşın Allah yar ve yardımcı olsun. İnşallah en güzel şekilde ,kazasız ve belasız yarışı tamamlamakta nasip olur. Takipte olacağız İnşallah. :harika:

🙄🙄🙄
😷
🤒
🤕
😁😁😁
Anladım, anladım. Hiyeroglifte iyiyimdir.
Üçümüz de düşünüyoruz. Sen corona olur muyuz diyorsun bknz şekil 1a
Birimiz kendini corona sanıyor. Ağzında termometre şekil 1b.
İyi de @Cemal Ç. senin başın niye sarılı şekil 1c de. Ha anladım coronaya rağmen bisiklete binerken yine yere düştün.
Son üçlü de gülüyoruz halimize

Anladım, anladım. Hiyeroglifte iyiyimdir.
Üçümüz de düşünüyoruz. Sen corona olur muyuz diyorsun bknz şekil 1a
Birimiz kendini corona sanıyor. Ağzında termometre şekil 1b.
İyi de @Cemal Ç. senin başın niye sarılı şekil 1c de. Ha anladım coronaya rağmen bisiklete binerken yine yere düştün.
Son üçlü de gülüyoruz halimize
Konu dağılıyor, kusura bakmayın ama yazmadan edemedim.
Gerçekten tebrikler, bu nasıl yakıştırma.😅 Ama ben ölmeden yüzüm eğilmez.🤪 Bazen belki ama geçici. Acı eşiğim yüksektir.😄

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri