Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün mü başlıyordu?

Scudo
Birol Çakır......................2053
Bahri Kaplan......................20
Serkan Çiloğlu..................59
Abdullah Karagöl........5114
Şenol Kadir Köstekçi.......67
Burhan Turan....................05
Mümtaz Öztürk...............34
Adnan Çelik.......................06
Ersin Ersoy.........................38
Faruk Sakin.......................19
Eren Köse.........................
Cihat Mert.........................42
Melih Şentürk..Bu arkadaş kesin değil
@Ronin45 büyük ihtimal buradan ve instagram hesabından olacak ama en kesin şekilde Arventorace uygulamasını akıllı telefonlarınıza yükleyerek canlı olarak takip edebileceksiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede ağabey Hava çok sıcak, yokuşlar yenilir yutulur değil..."İnşallah tırmanışlarda direk kafadan yersiniz rüzgarı"...Serinleyin diye inan, yanlış anlama olmasın..😁😆..
Seneye bir 30 kilo versem, bende katılsam...Hayaller...Hayaller..
Başta sen, katılan tüm cesur adamlara ayrı ayrı başarı ve sağlık diliyorum...Tırnağınız çizilmesin...

@HakanAydn Zannediyorum bu 12 altın adam ttubr tarihine geçecek, siz de çatlayın... :koptum: Şaka tabii ki, dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler, sağolun var olun...:)

@Cemal Ç. Yarış aktif olduğunda uygulamada gözükecek, içindeki seçeneklerden yarışmacılara numaraları vasıtasıyla ulaşabileceksiniz...numaraları paylaşacağım...

Şimiden hayırlı , uğurlu güzel bir tur olsun . İnşallah sorunsuz , problemsiz , keyifli uzun soluklu bir tur olur. Tur sırasında/sonrasındaki paylaşım ve bilgi aktarımları için ben ve eminim bu başlığı takip eden her arkadaş sabırsızlıkla bekliyoruz. Zira aslında çoğu kişinin "bende katılsam keşke?!" düşüncelerini en azından seneye kadar perçinleyecek ve gaza getirecek paylaşımlar olacağını düşünüyorum.

Biz burada takipte olacağız , bu kadar insan yanınızda ;)

@Süper Dede Ekleme yapayım ; Antalya civarına geldiğinizde birşeye ihtiyacı , yardım vs gereken olursa lütfen özelden iletişime geçsin telefonumu vereyim istediğinde arayabilir.

@Süper Dede Ekleme yapayım ; Antalya civarına geldiğinizde birşeye ihtiyacı , yardım vs gereken olursa lütfen özelden iletişime geçsin telefonumu vereyim istediğinde arayabilir.
Düşünmeniz bile yeter, çok sağolun... :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Süper Dede bisikleti nasıl kutuladınız ? Bilgi ve fotoğraf koyabilir misiniz ? Ben de haftaya Marmaris-Antalya turu planlıyorum ama önce otobüsle Marmaris 'e gitmem lazım onun için nasıl paketlemek lazım bilemedim. Ya da sadece ön tekeri söküp seleyi düşürüp bagaja mı versem ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
On arka teker leri söküp kadronun iki yanına bağladım. Bisiklet kolisine koydum.

Düşünmeniz bile yeter, çok sağolun... :)

Katılanlara başarılar diliyorum, yol boyu her şey gönlünüze göre olur umarım, iyi yolculuklar, kolay gelsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri