@Bahadır Gürel
evet haklısın bahadır dostum,
valla lobiler var galba, ben öyle tahmin ediyorum, gene komplo teorileri kurmaya başlayacağım ,
evet otomotiv lobisi etkin trafik yasaları çıkmasın diye rüşvetmi veriyorlar acaba böyle hafif cezalar ile iş olmaz,
dün olay yerine gittim ,tesadüf bir bisikletçi arkadaş orada idi olayı anlattım ,olayı benden duydu,o da bana başka bi olayı anlattı ,o şöförde arkadaşı imiş ,tesadüf bu ya,sarı minibüs söförü yeşil ışıkta karşıya geçen bisikletli çocuğu altına almış ve öldürmüş, burada anlamadığım hakim nasıl olurda yüzde 50 suç bulur şöförde ,yeşil ışıkta geçemezki ,o sarı minibüsün şöförü rüşvetmi verdi acaba, yeşilde geçiyor bisikletli çocuğu öldürüyor ,yüzde 50 suç ile tahliye oluyor ,varmı böyle bi durum malesef var işte, şimdi böyle iş olmaz o hakimide başka savcı yakalayacak ona dava açacak bu ülkede dürüst savcı kalmadımı ?sonra başka bi şey daha anlattı arkadaş,şöför vicdan azabından perişan olmuş kendini alkole vermiş ,ilahi adalet içten vurur ,bu böyledir, vicdan duygusu insanı eritir öldürür ..