Ilter Elmas
Shut Up, Legs!
- Tepki
- 1.893
- İsim
- Ilter Elmas
- Bisiklet
- Carraro

Herkese diyarbakır'dan mutlu ve güzel pazarlar, düzenlediğimiz bisiklet doğa gezimiz planlanan rotamıza göre yaklaşık 70 km'idi rotamız iniş çıkışlı tepe, çamur, vb. maceralar ile geçti, diyarbakır karacadağ bölgesinde bulunan, ovabağ köyü, toroman köyü ve tepeleri ve çınar ilçesi bölgesinde geçti turumuz, şehirin taş duvarlarından ve trafiğinden uzaklaşmak doğa ile buluşmak, köylüler ile iletişime girmek, köy çocukları ile paylaşımlarda bulunmak bize bu dünyanın bu ülkenin ne kadar'da yaşanacak bir yer olduğunu bir kez daha hatırlattı, @mariokaldato abimin aracılığıyla aldığım yeni makina ile ilk doğa gezisi turumdu, sürüş yaptım gerek downhill gerek tırmanışlarda çamurlu yollardan mükemmel ötesi bir adrenalin ve zevk verdi şunu anladım ikisinin ortası diye bir şey vardır cross tarzı fakat bende yoktur artık çünkü gerçektende bisikletin mtb ise mtb, şehir/tur ise şehir/tur, Yol ise yol olması lazım şehir/tur bisikletim'de var fakat beni mutlu eden bisikletin tam anlamıyla MTB olduğuna artık eminim.