Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe ağabey böyle iş uzayacak 87,5+87,5 (link) ben gelirsem Gemlik üzerinden geleceğim. 60+60
(link)

Scudo
(link)
10 km 'lik bozuk yol burda olduğuna göre ,sadi bence erken çık ,

(link)

06.15 güneş çoktan açmış oluyor, ben abbas aynen o saatte fındıklıdan gazlarım :harika:

23 derece mükemmel

Günaydın bursa,raşit özcan sadi ılter,
Şafak 1
(link)

Rüzgar insafa geldi bugün öğlen,dönüş biletinide alayımda neme lazım,

@Kudret Kurtcebe @bilalfidanboy
Ağabey bizim rota belli oldu biz Haydariye üzerinden geleceğiz, Köy muhtarı Emin Şahin ağabeyi aradım Köye kadar asvalt Köyden sonra 7 km yol yapım çalışmaları olduğu için sabah 09:00 Akşam 18:00 arası yol kapalı diyor ancak ben sizi pikap ile şelaleye bırakabilirim dedi yol haftaya ulaşıma açılacakmış geliyoruzzzzzzzzzzz:) Şelaleye yakın gözlemeci varmış sen orada çay iç biz sana yetişiriz Kudret ağabey.

@sadi imren

Gözlemeci ile 2010 'da tanışmıştık,aynı adam ise onlada bi hasret gideririm,yaşlı bir babası vardı,
Birazdan çıkıyorum,dönüş biletini alacağım

@sadi imren hadi hayırlısı sizlere kazasız belasız sürüşler..sudüşen çok ama çok harika bi yer...tadını çıkarın...

çok imrendim valla.kazasız,belasız,keyifli sürüşler inşaallah.

154783 dosyayı görüntüle

Yarına hazır biletler gidiş dönüş tamamdır ,34 lira yol parası ,bekle su düşen,
önce dürůmcū,sadi ordan alo derim,

Bisiklet yıkama yaglama oldu

Köy içinden çok sıkı arnavut kaldırım yol beni bekliyor eğimlerin resimlerini atarım,saat 06.15 ben abbas yola çıkar 'o saatte bir adet peloton arkası yapar [ tabi denk gelir ise ]pendiğe çabuk gelirim, sadi cebin bende illaki alo diyecem

154814 dosyayı görüntüle

Hey gidi hey fuat şehler,arkada 98 model Giant atx 890 model mtb,hakkını verdi o mtb 'in bu gün denk geldik

154816 dosyayı görüntüle

98 'de 1860 tl idi,hidrolik mtb,

154817 dosyayı görüntüle

154818 dosyayı görüntüle

Suya mı düştünüz ne oldu yahu, kimsenin sesi çıkmıyor, bir iki fotoğraf paylaşsaydınız bari, bizim de gözümüz gönlümüz açılırdı!

Arkadaşlar gitmişler ama Kudret abiyi bulamamışlar galiba. @Kudret Kurtcebe abi turu iptal mi ettin?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Adı var kendi yok tur: tour de mariokaldato.
Az biraz daha beklerseniz kıtaların kayması sonucu bursa ile istanbul birlesecek sizinde gitmenize gerek kalmayacak.
Buluşamayan aşiklar misali...

• Beğen
@slckatsSende katlangaçlı vardı, o ne oldu? Sen de mi yollu olucan :)

• Beğen
Tepkiler: slckats
Yok ben turlu olacağım. :)Ama seneye ancak.Para biriktiriyorum.

Yok bizim başımızdan talihsiz olaylar geldi Kudret abi biz geç kalınca geriye dönmüş anlatacağım.

• Beğen
@sadi imren geçmiş olsun.umarım yaralanmalı hadiseler olmamış olsun...

Ne oldu dostlar geçmiş olsun. Tüm forum haber bekliyor, biri bir şeyler yazsın artık.

Geri