Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@mariokaldato

Kulak tıkandı gene yıkatmaya gidiyoruz,her sene yıkatmak lazım,tabi bisikletsiz,buşoneks damlattim,birazdan çıkacam,birde galba bisiklete fazla binmektenmi oluyor,ama zannetmem,yaş ile ilgili 50 'sini geçince arazlar başlıyor ,kulak burun boğazdan başlıyor mesele,sağlık önemli raşit ihmale gelmiyor,dişlerimizi hallettik başka sorun şu an yoktur,

Bisikletle Uludağ'a çıkış hakkında...

dostum raşit olay var ,haftaya çarşamba,bilal dostum ile bursa olayı,otellere tırmanacağız,tabi bilal dostumun işi çıkmaz ise,

Cebin bende bir alo derim,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe eee haftaya 16 mayıs çarşamba bende tırmanıyorum oraya:))
Muhtemelen 7 30 yenikapı feribotunda karşılaşırız

Kesinlikle bir aksilik olmazsa çarşamba gidiş dönüşlü alacağım sabah 7:30 akşam için kaç olsun abi

Salı veya çarşamba farketmez ben sana uyarım abi,ama salı olursa daha iyi olur benim için,( ramazan ilk gününü büyüklerle evde geçirmek için).... Yinede sorayım salı senin için bir sorun teşkil edermi abim.benim perşembe günü netleşir..(inşallah haftaya kesin ya salı ya çarşamba).ona göre bileti alırım

Benim perşembe günü(salı yada çarşamba gününe dair)kesin belli olur,yarın izinliyim hava sağnak yağmur görünüyor.bir delilik yapacam,sabah bir lüleburgaz geçiyor aklımdan ama yağmura ortalarda bir yerde yakalanacam gibime geliyor...salı yada çarşamba sabah 7:30 akşam 19:00

@Kudret Kurtcebe abi bu arada pazartesiye kalırsa bilet işi yandık gibi...İDO şimdiden 22 liradan en düşük fiyatı vermiş.(hem gidiş hem dönüş),bir kaç gün önceden 19 liradan bulunan bilet 1 hafta öncesi 22 ise sanırım pazartesi 40 ları bulur ..havayada güven olmaz,birde alırız hava bozar elimizde kalır koçanları:)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Duruma göre bakarız o zaman ,yok o değil şimdiden alacaz bileti ardından hava anbean değişecek yağmur filan kötü olunca moral bozulacak,pazartesiye kalsak o gün eminim salı yada çarşamba bilet fiyatları 40lara dayanır. sonra iade şansı da yok ..anlamadığım o kadar yer boş gidiyor neden bir iki gün kala iki katına çıkar bu biletler(örneğin geçen gün dünya boş yer varken merakımdan sitesine girip. Bir sonraki sefer bilet fiyatlarını kontrol ettiğimde 40 lira gibi rakam üzerinden alınıyordu)

@bilalfidanboy

Valla açıkça hayal olacak oralar artık,yalnız 4 ağustos karda yağsa oradayım,
su düşene gittim,17 lira gidiş dönüş 17 toplam 34 verdim,ama tur erken bitince 16.00 'ya aldım 5 lira fark verdim ,gırtlak felan 15 gitti ,su düşen ucuza geliyorda son 4 km yol feci halde bozuk,,,,

@Guraygorkem
Hohohoy, trol kendini deşifre etti, yanlış hesaptan cevap yazdı :)

Bir başlangıç hikayesi, çay çekirdek okunası bir macera :)

Yaklaşık bir hafta önce foruma üye olup ne nedir tartışmasına atıldığım ilk gün şansımın yardımı ile Cumhur abi ile tanıştım, bana fazlasıyla yardımcı olurken bir arkadaşının sattığı Merida marka Speeder 200 modelli bisikleti önerdi.

Fiyat bütçemin üzerindeydi lakin dert etmememi bütçem dahilinde indirimi yaptıracağını söyledi, nitekim fazlasıyla yardımcı oldu.

Bisiklet sahibi Aydın/kuşadası'nda yaşayan Hasan abi, bir kaç telefon görüşmesi sonucu zaten sonuna kadar güven hissini yaşatan Cumhur abinin sözüyle maceram kağıt üstünde başladı.

Yol masrafı ekipman için ayırdığım parayı yutacağı için ve kargoya güvenemediğim için treni kullanmaya karar verdim.

Perşembe günü sabah saat 4:20'de bindim saat 7:30 gibi Çamlık istasyonunda inip minibüs ile Kuşadası'na indim.

Bkz: koymayı beceremediğim fotoğraf :)
434DA2A6-2FC6-44B1-BB26-6210F5982598.jpeg

Hasan abi ile buluştuk ve ben canavarı ilk görüşüm,

A147F278-6062-47A5-9FB0-191DD450E845.jpeg

Bisiklete ilk etapta binemedim çünkü pedal yoktu, kahvaltı faslı bitince milyoncudan bir pedal alıp taktık. :)

Sohbet koyulaştı tren saatini beklerken birlikte birer çay içtik ve yolculuğun ilk adımı, lastikleri söküp tren garına böyle gittik.

0668414C-EE75-4820-B1CE-25ACCFB66782.jpeg

Ve bu da Ecriyııın !!! :)

2E035FCE-B3AE-4CF0-BEF1-7D9391B518AA.jpeg

Montelesik ve yolculuk başlamaya hazırdı..

98E16214-D92D-4711-9D99-31DE81C69C3A.jpeg

Sonrası trene beni almadılar, tren 2 dakika geç geldi biz o sıra muhabbet ediyorduk hem geç kalma sorunu hem taşıma olayı sonucunda ben dımdızlak saat 5:10 trenini beklemek ya da kallavi bir maceraya atılmak arasında kaldım.

Tabii içimdeki çocuk bas git dedi ve onu dinledim..

Daha 5 km yol anca yapmıştım ki ilk darbe milyoncudan alınan pedaldan geldi,
120kg'a dayanamadı yavrucağız :)

D35224C1-6008-47C4-8290-013333C5545B.jpeg 5F1CF890-FE6B-4EC4-A420-633F1BE281A3.jpeg

Yoldan geçen araçlara el ederken İzmir'li iş elbiseleri satan Erol abi yanaştı;

At arkaya sen gel öne yeğenim!

88A91465-0458-4767-9D90-53E31D5AF6E7.jpeg

Sohbet devam etti bir süre, Germekcik sanayiye kadar bıraktı sağolsun.

Adamsın Erol abi!!

Pedalımı yaptırdıktan sonra neredeyse Köşk'e kadar sürdüm, ilk tecrübem olduğu için otoyolda ücretli olan yola girdim. Belki de ücretini veren bilinçlidir mantığıyla sanırım.. :)

0E116CBA-5581-4D9A-8E17-BFCDAEF94675.jpeg BA1F7BA7-60A6-4B81-84D1-0BE2F39A8628.jpeg

Sonra tabii ki yarı yolda motor su kaynattı, yoruldum acıktım bir şeyler yedim, ve Nazilli'ye kadar biraz sürdüm.

Şanstır ki yol üstü su çikolata derken benzinlikte tanıştığım Kayseri'li bir abi Buharkent'e gidiyormuş gel götüreyim seni dedi atladık gittik.

Buharkent sonrası zordu, yağmur yağmış hava serinlemiş ama üşümeme sebep oldu, enerjim bitti ama heyecanım 30 km kadar yol yapmam için gazladı beni.

Sonuca gelecek olursak, bir bisiklet almak için adım attığım ilk sefer inanılmaz bir macera yaşadım.

Kendime buna hazır mıyım sorusunu sormadım bile, yaparım dedim ve yaklaşık 70 km civarında bir yol yaptım.

Şimdi kas kırıkları ve toto ağrısı ile yatakta uzanıyorum, her şeye rağmen yaşadığım bu efsane başlangıç maceram ilk adımda beni müthiş motive etti, devamı illa ki olacaktır naçizane sizlere aktarmak istedim.
Bisiklet hayatmış, yeni anladım.

Tr. Cumhur abi ve Hasan abiye binlerce kez teşekkürler, iyi ki tanımışım sizleri..

@Mithrate
Super macera olmus mithatcim. Bisiklet ozgurluk ve kas agrisidir ehehe :D
Hayirli olsun tekrardan

@mariokaldato
Teşekkür ederim abim, şimdilik ağrı bölümündeyim. Özgürlüğümü yaşayamadan yatağa mahkum etti :D :D
Acısı tatlısı ile gerçekten efsane bir macera yaşadım. Bundan sonra da devam inşallah :)

@Mithrate güzel seçim olmuş speeder 200 ile gittiğim bazı segmentlerdeki zamanı yol bisikleti ile yakalayamadım iyi günlerde kullanın memnun kalacağınız bir bisiket kankam @mariokaldato senin de eline sağlık.

@Mithrate

Ne güzel bir başlangıç bu. Maceralarınızın devamını dilerim.. :)

Geri