Derya Keçeci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.029
- İsim
- Derya
- Başlangıç
- 1970—71
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Contador 2009 da 30 dk süreyle ortalama 400 watt uretebilecek güçteydi(?) 2011 de Evans benzer bir performasla shleckten turu caldı.Vuelta'da Rodriguez turu zamana karşıda Verdi.Dağlarda Contadorla oynadı.Benzere TT perdormanslarını karşılaştırıyorum anormal farklar var.Bu performans farkları normal değil.Froome,yaralı Martin ile bile kafa kafaya TT yapıyorsa bunda bir değil,birden çok tuhaflık var demektir.Yeryuzunde hic bir spor dalında,hem de tümü her yarışta bu kadar farklı performans sergileyen sporcu yoktur.
Doping konusunda karnımdan konusmam.Acık soyluyorum.Turu alması alamaması önemli değil.Wigginse inanmadım,Froome ' a da;Rodriguez'e de,Contactora da.
Kardeşim gerçek fotoğrafınız hangisi?Shleck ,Evans nasıl tür aldı?
Son yıllarda adet oldu.Turu Alan bir süre yok oluyor.
Tony Martin in kaza sonrası fotoğrafını gördünüz.Çocuğa kamyon çarpmış gibiydi.Devam etti.Mark'ın üzerinden geçen pelaton geçmişti,malum Ferrari düşürmüştü.Saymakla bitmez.
Birinci senaryo,herkes temizlendi,temiz bisikletin gerçek sporcuları da bunlar
İkinci senaryo,Amerikalılar bisikletin içini dışını sömurdu,biraz da bize çalışın.Ellere var da bize yoh mi
Doping konusunda karnımdan konusmam.Acık soyluyorum.Turu alması alamaması önemli değil.Wigginse inanmadım,Froome ' a da;Rodriguez'e de,Contactora da.
Kardeşim gerçek fotoğrafınız hangisi?Shleck ,Evans nasıl tür aldı?
Son yıllarda adet oldu.Turu Alan bir süre yok oluyor.
Tony Martin in kaza sonrası fotoğrafını gördünüz.Çocuğa kamyon çarpmış gibiydi.Devam etti.Mark'ın üzerinden geçen pelaton geçmişti,malum Ferrari düşürmüştü.Saymakla bitmez.
Birinci senaryo,herkes temizlendi,temiz bisikletin gerçek sporcuları da bunlar
İkinci senaryo,Amerikalılar bisikletin içini dışını sömurdu,biraz da bize çalışın.Ellere var da bize yoh mi