Scudo Sports

Tour De France 2013

Aradigim videoyu buldum. Giro da 12. etapta, Sacha Modolo Cavendish' in arkasinda iken Nacer Bouhanni ( Videonun 1.48. saniyesi) Modolo' ya bir omuz atip itiyor ve kendisi Cavendish' in arkasina giriyor. Sacha Modolo' nun daha sonra elini kaldirip sinirlendigini görebilirsiniz. :)

Scudo
Yayın devam ediyor mu? Bende önce sesler gitti, görüntü bir süre aktı. Şimdi ise Eurosport yayını hiç yok.
16:10'dan beri, yaklaşık 50 dakikadır Eurosport açılmıyor.

Az önce yarışın anlatıcısı Caner Eler de twitterında teknik aksaklıktan söz etmiş. Neyse ki zamana karşı, ya dünkü sprintte gitseydi yayın... :p

@canereler: ''Eurosport 1'de canlı yayındayız ancak teknik aksaklıktan dolayı sesimiz size ulaşmıyor sanırım. En kısa sürede düzelmesine çalışılıyor''

buradan canlı takip edebilirsiniz, bu arada Froome'den hala şüphe eden var mı :)

(link)

froome bu arada bütün etaplarda hep oval ayna kol kullanıyor hiç vazgeçmedi bu sene

2.zaman noktası ve Tony Martin'e 2.27 saniye takmış durumda, Contador yarışını bitirdi ve T.Martin'den 2dakika 15 saniye geride.

dönemeci alamadı yaaa ulen froome ulen gitti etap martine

Bundan sonra TdF izlemiycem.2.haftadaki zamana karşıdan sonra Tur bitiyor.Giro ve Vuelta daha heyecanlı.

Tur erken bitti demek istemiyorum ama spiker kardeşimiz de "oh ne rahatladı adam yea" minvalinde konuştu aradaki farktan sonra. Eh, birkaç gün önce adamın domestiksiz yardırdığını, atakları bir bir savuşturduğunu da gördüğümüze göre, Sky'lı ya da Sky'sız, Froome'un bu turu vermesi zor. Adam nasıl bir disiplinle hazırlandıysa, bana mısın demiyor, basıyor.

Umarım altından bir pislik çıkmaz.

team skyin hangi sporcusunda pislik çıktı ?
geçen senenin topiğine gitsek yine aynı konuşmaları wiggo için görücez.. : )

@Murat Eren

Froome 1. favori oldugunu teyit etti. Ama hemen tur bitmis gibi konusmayin. Yarisi sadece "favoriler" icin seyrederseniz zaten bir esprisi kalmaz.
Simdi heyecanli olan, digerlerinin Froome' u devirmek icin neler yapabilecekleri, ne taktikler uygulayacaklari. Basarili olup olmamalarinin bizim icin bir önemi yok zaten. Hepsi bir ton para kazanan insanlar. Biz sadece bisiklet sporu seyircisiyiz, bisikletci seyircisi degiliz.

@ihtiyar

Bisikletçi seyircisi değiliz tabi ama bazı bisikletçileri izlemek de güzel ihtiyar hocam. :) Misal; Sagan. Ben sizden biraz Sagan yorumları rica etsem, zahmet vermiş olur muyum? Podyumda -afedersiniz- "manken pandikleme" dönemlerinden beri dikkatimi çekiyor, bisikleti izlenir hale getiren biri olduğunu düşünüyorum (bu hareketi için değil, yanlış anlaşılmasın). Soğuk rüzgarlar eşliğinde, içten pazarlıklı insan pozları vererekten pedal çeviren ve demeçler veren biri olmadığını düşünüyorum. Bence sporun kendi iç disiplinini bir kenara bırakmak lazım. Bazı şeyleri bisikletle birlikte yolda bırakmak lazım. Bu açıdan kendisini eğlenceli ve neler yapabileceği kestirilemeyen biri olarak görüyorum ve yarışın gidişatını da kestirilemez kıldığını düşünüyorum. Bu da zaten yol bisikleti yarışlarının en güzel yanı bence.

Özellikle son zamanlarda tırmanış için yoğun şekilde çalıştığı yönünde haberler de okudum. Sizce gelecekte sarı mayo için yarışma ihtimali nedir, eğer takip ediyorsanız?

Bu adamların trainer üstünde ısınırken neden burunları kanıyor?

@bajak

ağız yolu ile daha çok nefes almaya alıştırıyorlar

yetişkinler nefes aldıklarında göğüs kafaslerini şişirmezler diyagraflarımı şişer
ağız yolu ile nefes aldıklarında hem daha çok nefes yani oksijen alıyorlar kana karşıyo falan fişman
sonracığımada işte bi yandan diyagrafa gelen baskıyı azaltım göğüs kafesleri ile nefes alıştırıyorlar kendini

çok mu bilimsel oldu : )

• Beğen
Tepkiler: ONUR ÖZGÜR
Geri