Scudo Sports

Taxi:)

Aabi onu bıraktım bugün yine lastik patladı bisikleti temizlerken sabah çıkmadan bir baktım fıssss inmiş....Delirdim yine:D
Ve indim Kadıköy e...3 tane yedek iç lastik aldım...ikisi evde biri sırt çantamda artık...:p
Gerçekten nazar boncuğu takacam...gidişat onu gösteriyor:D:D:D

Aabi Seninlede bir görüşemedik yaw:)...Yarın akşam yine her akşam olduğu gibi modadan geçecem belki görürüm;)

Scudo
valla genellikle moda sahilde gezersen daa çok patlar ne de olsa şişe kalıntıları :D ayrıca kesin bi saat kararlaştıralım bence anca o zaman olur sen kaçta geçersin onu söle :D

hmmm sekizde orda olurum...Bi moda sahil yaparız seninle istersen;)

ok abi bana uyar 8 dedin :D:D moda havuzda saatlerimizi ayarlayalım bnmki şu an tam olarak 23:53 :D:D:D ona göre yanılma payı olarak 5 dk geçikme payı bırakalım :D:D:D (kendimi ajan gibi hissettim yavs)

Peki aabi...:D:D:D
Eğer sekizde orada olmassam üstüme TAXI çıksın:p

Ehühüeh ok bakalım:D...

Buda bizim TAXI'nin yeni gidonuyla son hali...
(link)

yeni gidon ve galiba yeni kask görüorum orda :D ohh ne güzel :D kasklı kasklı

Yesss.....Günde ortalama 25 km yol yapınca gerekli oluyor...Malum trafik...Ve süper sürücülerimiz...:)

Saate bağlı...12 den sonra gece tarifesi...%50 pahalı...:D:D:D

Hava güzeldi...Saat 3 civarıydı...Delta bisikletin önünde yeni bir efsane doğuyordu...
Üzerindeki ağır yükü atan ve yere tutunan tırnakları güçlenen TAXI ayrıca isminide değiştirmişti:D:D:D

Evet Fantaziyi bir kenara bırakalım...

İşte son hali...Yarın ayrıntılı fotoları koyacağım...;)

http://img263.imageshack.us/img263/1286/nanpirufromhell2rs6.jpg

Orda yeni bir Rock Shox mu goruyorum yoksaaa amaninn:D :D :D Ayrintili fotograflari bekliyorusss:D Butun forumu taksiye sigdiramadin yeni ismini dolmus falan mi yapcannnn bisikletin:D :D :D

Haftaya da yazılarımız kesiliyor...

Ana yazı (Kadro alt boru):
http://img138.imageshack.us/img138/8573/taxiyaznanpirutv9.jpg
Sele borusuyla üst boru kesişen köşemize...
http://img138.imageshack.us/img138/9338/taxiyazjohnyxl6.jpg
Ve kuyruğa:
http://img138.imageshack.us/img138/3213/taxiyazbfmy8.jpg

abi bisikletin çok güzel,yeni stickerlar lada daha güzel olacağa benziyor.Kaskını da çok beğendim.tam fr(nerden aldın).anladığım kadarıyla bisikletini hafiften dirt jump-sokak bisikletine çevirmeye çalışıyorsun.bildiklerim kadarıyla bikaç tavsiye de bulunayım.
-lastiklerin 2.00 dan geniş olsun,scwalph in big jim lastikleri var 2.20,17 dolar gayet hesaplı,ve havaları hafiften inik olsun,yere konduğunda darbeyi emmesi açısından
-geniş pedal(bmx tarzı)kullan,ve geniş tabanlı ayakkabı kullan,vans ın çok güzel kaykay-bmx ayakabıları var,ben kullanıyorum,inanın çok farkediyor,ayaklarınız adeta pedala yapışıyor.
-v gidon kullan,amoeba hussar ın dj için uygun parçaları var,ve gidon boynun da dj(hussar olabilir,veya amoebanın dh boyunları)olsun.
-bunlar haricinde kadron çok güzel chase e çok benziyo,boyu kaç ve modeli ne?
-diğer malzemelerde sağlam şeyler olsun,ben jant olarak alex in yüksek bi modelini kullanıcam.şimdilik bu kadar.

malum bende sokak bisikleti topluyorum ve baya bilgi edindim bu konuda,malzemelerim tamam kadro bekliyoz ama bayramdan sonrayı bulcak.sabırsızlanıyorrruum.

Dostum; Çok sağol...Ama extreme bisiklet konusunda tavsiyeye ihtiyacım yok, emin ol bayağı bilgim var, saydığın çoğu şey zaten yavaş yavaş oturuyor...Malum para olayı;)...

Lastik olarak 2.20 de dar bana...İstediğim lastik yaklaşık bir aya kadar Hollanda'dan geliyor (bu arada schwalph değil Schwalbe;))...Kenda K-Rad 2.30 Chase inceleyip görebilirsin...Pedallarım zaten BMX pedalı...Gidonum DH gidonu ama yarın yada öbürgün Easton DH boğaz ve kısa bir DH gidonu ile değişecek...Bunun dışında jant setini de Hollandadan düşünüyorum...Henüz seçmedim...Kadrom 14,5 noname...Üstündeki boyayı bizzat kendi ellerimzile attık ööle yani:)...

Ayakkabı olarak da ya geniş Cat botlarımı (malum kış geldi) yada Adidas skate prolarımı kullanıyorum...

Yani saydığın çoğu şey zaten ya mevcut yada planlı...Yinede çok sağol yardım etme düşüncesi ile yaklaştığın için...İyi günler...:)

kenda ları biliyorum,bende çok aradım onları,whisle'ın dirt bike larında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti,acaba nası getireceksin ve ne kadara,diğer konularda pedal,gidon,boyun falan bisikletinin fotolarına bakarak söylemiştim ama değiştirdin çoğunu herhalde,bide yarın fotoları koycam demişsin,bekliyoruz:D

Fotoları koyacağım dedim, ama şarj aletim bozuldu...Sinir oldum makina bana ben makinaya bakıyoruz...:D:D:D

Gidon değişti, Boynu aldım da daha arkadaştan alamadım...Onuda alayım iyi olacak....Evet, eski fotolarıyla bayağı farkı var şuanda...Yorumunda haklısın:)

Geri