RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.412
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Asıl sorun bu değil ki.
Asıl sorun: Kızılcık Şerbeti devam edecek mi?
O ne abi? İçiliyor mu?
Asıl sorun bu değil ki.
Asıl sorun: Kızılcık Şerbeti devam edecek mi?
Show Tv'de yayınlanan bir dizi.O ne abi? İçiliyor mu?
heeeeShow Tv'de yayınlanan bir dizi.
Yağmur yağıyor şu an, evdeyim ama bakın sizin için üşenmedim. 😅Abi formayı giyinip ön ve arkadan foto atar mısın. Çok iyi gözüküyor
Yunanlar sonda iyi kudurdu🇹🇷12 DEV ADAM Finalde 🇹🇷
Sporcu gibi sporcular Elinize sağlık
Yağmur yağıyor şu an, evdeyim ama bakın sizin için üşenmedim. 😅
330258 dosyayı görüntüle
Salı günü ellerimi Asya Yaban Arısı soktuda bu biraz inmiş hali. 😅
330259 dosyayı görüntüle
Rengi benim çok hoşuma gitti. Kara, al, ak... bayılırım bu üç renge. Geçişleri, gölgesi, gerçekten güzel yapmışlar. 😅
...
"...bence açmayın" diye yazmıştım ama çıkmamış. Özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan ötürü. 😄
Şerefsizim şu an aklıma geldiniz. Kendimce "ya bu sayın @hamlet2006 görmedi mi benim gönderimi, daha bulamadım bana. Yoksa darıldım mı" dedim kendimce. 😄 Bir baktım yazmışsınız. Cuma günleri bir 50 km döneyim diyordum, çıkamadım. Onun huysuzluğu sanırım. 😅Cemal, zorla baskı altında mı fotoğraf çekildin yoksa baget ekmeğini direkt mi yuttun?Ya da ayakta öldün, ruh gibi duruyorsun.

Çözüm sürecini, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun çabalarını sabote edici hareketlerden kaçınmalıyız... Mehmet Bahçeli inciniyor sonra.icimden daga cikmak geliyorda kim cikcak

Kıstas ayakkabı numarasının bilinmesi, gerisi teferruat.Çözüm sürecini, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun çabalarını sabote edici hareketlerden kaçınmalıyız... Mehmet Bahçeli inciniyor sonra.
İzlediğim incelemelerde hem yenilenen yazılımın hızı, hem ses yalıtımı, hem de amortisör performansı umut verici. Tabi Münih'in düzgün asfaltında 20-30km hızlarda yapılan testler bir yere kadar fikir verebilir.Beklenen t10f yollarda.... Şaka bir yana eksikleri var tabi ama ben arabayı genel olarak beğendim, keşke bu kadar siyasileştirmeselerdi, çok daha fazla satardı.

İlk prototipten beri aynı şeyi yine söyleyeceğim. Bu otomobilin proporsiyonunda sıkıntılar var. Otomobilin boyu uzun, bu boya göre eni dar. Bu ene göre de fazla yüksek. Bu da haliyle orantısızlık yapıyor. Arka tampon tekerlek mesafesi fazla uzun.İzlediğim incelemelerde hem yenilenen yazılımın hızı, hem ses yalıtımı, hem de amortisör performansı umut verici. Tabi Münih'in düzgün asfaltında 20-30km hızlarda yapılan testler bir yere kadar fikir verebilir.
Yalnız şu nedir arkadaş:
330276 dosyayı görüntüle
Bu kadar teknolojik ve sağlam bir araç yapıp kaputun altına bir kapak koymadan Renault Toros gibi ne var ne yok açıkta bırakmak da tam Türk işi olmuş.
Pazartesi fiyatlar belli olacak. Rekabetçi rakamların yanında iyi bir kredi kampanyası yaparlarsa talibi çok olur bence.