- Tepki
- 19.274
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Benim oğlan 1. sınıfa başladı bu hafta, kitap setine 65 bin lira verdimDan Brown Sırların Sırrı tamam bugün çıktı ama bir kitap da 810 TL olur mu yahu :/
ben o yüzden üniversiteye gelene kadar devletten saklayacağımBenim oğlan 1. sınıfa başladı bu hafta, kitap setine 65 bin lira verdim![]()
atma recep 329tlye aldım benDan Brown Sırların Sırrı tamam bugün çıktı ama bir kitap da 810 TL olur mu yahu :/
Trendyol'da ilk bulduğum sonuç 810 TL idi ilk mesajı atarken 899 TL dahi çıktı şimdi ama ilk sonuç 599 TL şu andaatma recep 329tlye aldım ben
linkini verdim altın kitaplar yayınevi Türkçesi yani 899 TL dahi fiyat veren var.İngilizce kitaplar pahalı oluyor alttaki gibi ama dediğin kitabın Türkçesi uygun, ingilizcesine mi baktın
330201 dosyayı görüntüle
evet evet önceki mesajı editledim ben de fark ettim ama yine de 600 TLden aşağı yok Trendyol'daciltli o
1 seneye kalmaz filmi çekilir, onu izlerizDan Brown Sırların Sırrı tamam bugün çıktı ama bir kitap da 810 TL olur mu yahu :/
Bir uygulama mı yoksa standart yapay zekalar ile mi denedin?Rahatsızlık ve sonrasında da tatil olunca 1 ayı aşkındır binemiyordum bisiklete, dün uzun zaman sonra tekrar sürdüm, yapay zeka ile yaptığım bikefit o kadar iyi olmuş ki, bindiğim anda elediven-çorap gibi uydu bisiklet, ara vermeme rağmen sıfır ağrı, uyumsuzluk.
Chatgpt ile uzun bir kavgalı dövüşlü sohbet sonrası bir kaç adımda her değişikliği sürüşte deneyimleyip fotoğraflayıp tekrar müzakere ettimBir uygulama mı yoksa standart yapay zekalar ile mi denedin?