Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
icimden daga cikmak geliyorda kim cikcak

Ben de Türkiye'deki telefon dolandırıcılarına lanet okuyordum yurt dışındakiler bin betermiş.

Kadın kaza yaptım sanırım bacaklarımı kaybettim diyor hala kredi kartı numarasını istiyor.

Bir avukat arkadaşım kardeşim bunu niye yapıyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz deyince karşı taraf abla ne yapalım ekmek parası demiş.

aşırı siyasallaşmanın, sosyal medyadan her topa kafa çıkmanın sonucu; dünyaca ünlü yazar bile ne yazdığından bihaber özür dilemek zorunda kalıyor.

Son düzenleme:
Abi formayı giyinip ön ve arkadan foto atar mısın. Çok iyi gözüküyor
Yağmur yağıyor şu an, evdeyim ama bakın sizin için üşenmedim. 😅
20250912_212159.jpg

Salı günü ellerimi Asya Yaban Arısı soktuda bu biraz inmiş hali. 😅

20250912_211721.jpg

Rengi benim çok hoşuma gitti. Kara, al, ak... bayılırım bu üç renge. Geçişleri, gölgesi, gerçekten güzel yapmışlar. 😅

...
"...bence açmayın" diye yazmıştım ama çıkmamış. Özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan ötürü. 😄

Yağmur yağıyor şu an, evdeyim ama bakın sizin için üşenmedim. 😅
330258 dosyayı görüntüle

Salı günü ellerimi Asya Yaban Arısı soktuda bu biraz inmiş hali. 😅

330259 dosyayı görüntüle

Rengi benim çok hoşuma gitti. Kara, al, ak... bayılırım bu üç renge. Geçişleri, gölgesi, gerçekten güzel yapmışlar. 😅

...
"...bence açmayın" diye yazmıştım ama çıkmamış. Özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan ötürü. 😄

Cemal, zorla baskı altında mı fotoğraf çekildin yoksa baget ekmeğini direkt mi yuttun? :ssrtcbya: Ya da ayakta öldün, ruh gibi duruyorsun.

Cemal, zorla baskı altında mı fotoğraf çekildin yoksa baget ekmeğini direkt mi yuttun? :ssrtcbya: Ya da ayakta öldün, ruh gibi duruyorsun.
Şerefsizim şu an aklıma geldiniz. Kendimce "ya bu sayın @hamlet2006 görmedi mi benim gönderimi, daha bulamadım bana. Yoksa darıldım mı" dedim kendimce. 😄 Bir baktım yazmışsınız. Cuma günleri bir 50 km döneyim diyordum, çıkamadım. Onun huysuzluğu sanırım. 😅
LF1l-eC-_400x400.jpg

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Yarın sabah 8'de yarı maratona eşlik etmeye gidiyoruz, bakalım nasıl geçecek, tek sorun hala uyuyamamış olmam :)

bu şekilde hiç düşünmemiştim, gerçekten olabilir. otoyolda ters yönden gidecek kadar ahmak biri bu şekilde düşünebilir.

edit nesi soruşturuluyor bunun kamera görüntüsü var işte, mahalle arasında ufak bir sokağa ters yönden girme cezası olan 9200 TL ile aynı imiş şunun cezası.

• İnanılmaz
Tepkiler: Atasoy
Beklenen t10f yollarda Mercedes'ten inince Reisin canı sıkılmış gibi geldi bana. Haberim olsa el saalamay giderdim belli mi olurdu kafama bir çay felan denk gelir mutlu olurdum :D Şaka bir yana eksikleri var tabi ama ben arabayı genel olarak beğendim, keşke bu kadar siyasileştirmeselerdi, çok daha fazla satardı.

Image 8.jpeg

Çözüm sürecini, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun çabalarını sabote edici hareketlerden kaçınmalıyız... Mehmet Bahçeli inciniyor sonra.
Kıstas ayakkabı numarasının bilinmesi, gerisi teferruat.

• Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Beklenen t10f yollarda.... Şaka bir yana eksikleri var tabi ama ben arabayı genel olarak beğendim, keşke bu kadar siyasileştirmeselerdi, çok daha fazla satardı.
İzlediğim incelemelerde hem yenilenen yazılımın hızı, hem ses yalıtımı, hem de amortisör performansı umut verici. Tabi Münih'in düzgün asfaltında 20-30km hızlarda yapılan testler bir yere kadar fikir verebilir.

Yalnız şu nedir arkadaş:
GuTjdD4WIAAgcCQ.jpg_large.jpg
Bu kadar teknolojik ve sağlam bir araç yapıp kaputun altına bir kapak koymadan Renault Toros gibi ne var ne yok açıkta bırakmak da tam Türk işi olmuş.

Pazartesi fiyatlar belli olacak. Rekabetçi rakamların yanında iyi bir kredi kampanyası yaparlarsa talibi çok olur bence.

İzlediğim incelemelerde hem yenilenen yazılımın hızı, hem ses yalıtımı, hem de amortisör performansı umut verici. Tabi Münih'in düzgün asfaltında 20-30km hızlarda yapılan testler bir yere kadar fikir verebilir.

Yalnız şu nedir arkadaş:
330276 dosyayı görüntüle
Bu kadar teknolojik ve sağlam bir araç yapıp kaputun altına bir kapak koymadan Renault Toros gibi ne var ne yok açıkta bırakmak da tam Türk işi olmuş.

Pazartesi fiyatlar belli olacak. Rekabetçi rakamların yanında iyi bir kredi kampanyası yaparlarsa talibi çok olur bence.
İlk prototipten beri aynı şeyi yine söyleyeceğim. Bu otomobilin proporsiyonunda sıkıntılar var. Otomobilin boyu uzun, bu boya göre eni dar. Bu ene göre de fazla yüksek. Bu da haliyle orantısızlık yapıyor. Arka tampon tekerlek mesafesi fazla uzun.
18 lik jant olunca lastikler davlumbazları doldurmuyor, böyle olunca araba daha da dar görünüyor. Ben alacak olsam konfora takılmam mutlaka 19 inçlik jant alırım. Biraz tasarımı dengeler

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri