Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Chatgpt ile uzun bir kabgalı dövüşlü sohbet sonrası bir kaç adımda her değişikliği sürüşte deneyimleyip fotoğraflayıp tekrar müzakere ettim
Bizde 3 tane foto hakkı var maalesef 🙃.

Benim kadro büyük olmasına rağmen sadece dirseklerin bı tık düz ama önemli değil demişti

Scudo
Ben de derim ki iyi de bu iktidarın en büyük özelliği "hedef tutturamamak"
Her yere de eki, garanti olması açısından da ki eki koydum @Can Çelik ortaya çıksın diye; adam ortalıkta yok. :ssrtcbya:

Can sana tezahürat yaptım:
De-de-de-da-da-da Can-Can-Can çok yaşa.

fiyatlar belli olmuş, kredi avantajı olmasa hiç rekabetçi bir fiyat değil, Almanyadan pahalı

TOGG T10F V1 1.862.000 TL
TOGG T10F V1 2.172.000 TL
TOGG T10F V2 2.363.000 TL
Bir damla faydamız olsun hiç olmazsa

Image 11.09.2025 at 19.16.jpeg

Son düzenleme:
fiyatlar belli olmuş, kredi avantajı olmasa hiç rekabetçi bir fiyat değil, Almanyadan pahalı

TOGG T10F V1 1.862.000 TL
TOGG T10F V1 2.172.000 TL
TOGG T10F V2 2.363.000 TL
Bir damla faydamız olsun hiç olmazsa
Yanlış görmediysem bunlar T10X'in fiyatları. T10F'in bir miktar daha uygun olması bekleniyordu.

Screenshot_20250911_210429_Opera.jpg

Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT'ye de kayyım atandı.

Yakında ülkede sadece tek bir TV kanalı kalacak: RTV (Reis TV)

Bakın bakın... şşş, bir bakın... bakın size ne göstericem. Salı günü Türkiye'den kolim geldi. Geldiği gün, dün yetişemedim. Bugün sorumluya "biraz erken çıkabilir miyiz" dedim, durumu anlattım, kabul etti. Aldım kolimi. 😁

20250911_213647.jpg

İçinden bu ve benim sıpalara hediyeler çıktı. Semia'ma gümüş kolye, Mete'me Beşiktaş takım forması, Ata'ma peluş Garfield.

Biliyorum daha fazlasını göndermek istediklerini ama kargo falan zahmetli iş. Ben dedim ufak tefek bir şey gönderin o kadar istiyorsanız diye. 😅

Bakın bakın... şşş, bir bakın... bakın size ne göstericem. Salı günü Türkiye'den kolim geldi. Geldiği gün, dün yetişemedim. Bugün sorumluya "biraz erken çıkabilir miyiz" dedim, durumu anlattım, kabul etti. Aldım kolimi. 😁

330229 dosyayı görüntüle

İçinden bu ve benim sıpalara hediyeler çıktı. Semia'ma gümüş kolye, Mete'me Beşiktaş takım forması, Ata'ma peluş Garfield.

Biliyorum daha fazlasını göndermek istediklerini ama kargo falan zahmetli iş. Ben dedim ufak tefek bir şey gönderin o kadar istiyorsanız diye. 😅

Abi formayı giyinip ön ve arkadan foto atar mısın. Çok iyi gözüküyor

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Göbemi görmek istiyonuz deemi? 😆 İşe geldim şu an, akşama artık. 😅
Netsin senin göbeni.
Adam yine para harcama krizine girmiş. Akşama dedin ya, kıvranıyor @RmzBurak .
İşten izin al hemen dön eve.

• Hahaha
Göbemi görmek istiyonuz deemi? 😆 İşe geldim şu an, akşama artık. 😅

Yok be abi, O göbek hepimiz de yok mu zaten.
Netsin senin göbeni.
Adam yine para harcama krizine girmiş. Akşama dedin ya, kıvranıyor @RmzBurak .
İşten izin al hemen dön eve.

Yapma be abi. gözünde nasıl bir kişiliğe büründüm bilmiyorum ama öyle biri değilim emin ol :)
Kilo verdikten sonra bollaşan formalarımı bir abim aracılığı ile hediye ettim. Haliyle beyaz forma almak istiyordum. Ülkemizin forması neden olmasın. :)

skodanın beykozdaki gece olan granfondosuna gidecek var mı? nasıl sizce?

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
skodanın beykozdaki gece olan granfondosuna gidecek var mı? nasıl sizce?

gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da :komik:
@hamlet2006 abim yine remzi para harcamak için can atıyor dicek diye gizli tutmayı düşünüyorum
serin olur sanırım. giyimi ona göre hazırlıklı gelmek lazım. Eğlenceli olur diye düşünüyorum.

Yok be abi, O göbek hepimiz de yok mu zaten.

Yapma be abi. gözünde nasıl bir kişiliğe büründüm bilmiyorum ama öyle biri değilim emin ol :)
Kilo verdikten sonra bollaşan formalarımı bir abim aracılığı ile hediye ettim. Haliyle beyaz forma almak istiyordum. Ülkemizin forması neden olmasın. :)
Samimiyetimize güvenip takılıyorum, bakma sen bana.:harika:
Huyum kurusun kedi olunca yapıştım mı bırakamıyorum da:ssrtcbya:

• Muhteşem
Tepkiler: RmzBurak
Haliyle beyaz forma almak istiyordum. Ülkemizin forması neden olmasın. :)
Bunun başta bir karasını yapmışlardı. Türk bayrağı asıl halini yansıtmıyordu. Bunun reklamını gördüğüm an bulup kardeşime "bana bunu alın" dedim. 😅
Beni kimse tanımıyor derken de şundan sözediyorum. Kardeşim "kan grubun ne yazılsın" diyince "gerek yok" demek yerine gayri ihtiyari "Türk kanı" dediydim. Türk kanı yazmışlar. 😆
@Jordanred böyle de istekleri gözönünde tutan bir firma, TEŞEKKÜRLER. 😅

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy ve RmzBurak
Bunun başta bir karasını yapmışlardı. Türk bayrağı asıl halini yansıtmıyordu. Bunun reklamını gördüğüm an bulup kardeşime "bana bunu alın" dedim. 😅
Beni kimse tanımıyor derken de şundan sözediyorum. Kardeşim "kan grubun ne yazılsın" diyince "gerek yok" demek yerine gayri ihtiyari "Türk kanı" dediydim. Türk kanı yazmışlar. 😆
@Jordanred böylede istekleri gözönünde tutan bir firma, TEŞEKKÜRLER. 😅

Hem tayt hemde forma siparişlerim oldu. Bir seferinde bir formam renk aldı ve durumu kendilerine ilettim. Renk aldığı ürün de kendi lacivert taytıdır. Hemen yeni forma gönderdiler ve renk alan ürünü geri istemediler.
Ayrıca birçok tişört ve kışlık ürün de aldım. Kendileri müşteri memnuniyeti konusunda iyi bir firmadır. Ama yeni tasarım formaları bana hitap etmiyor. Airmash taytlarını beğeniyorum. @Jordanred

• Beğen
Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT'ye de kayyım atandı.

Yakında ülkede sadece tek bir TV kanalı kalacak: RTV (Reis TV)
Asıl sorun bu değil ki.
Asıl sorun: Kızılcık Şerbeti devam edecek mi?

Geri