Benim emektar araba okul çağına çoktan geldi. (2017 Kia Niro HEV) Servis bakım ücreti olarak bir böbreği isteyince acaba değişim zamanı geldi mi diye düşünmeye başladım.
Geçen gün evin etrafında deneme için yollara salınan Togg T10F araçlardan birini de görünce kafamdaki soru işareti (yok ampül değil) büyüdü.
Hibrit araç kullanıcısı olarak belirli hızlara kadar sadece elektrik desteği ile gitmek, uzun inişlerde rejeneratif enerjiyi kullanmak yakıt ekonomisi olarak çok memnun etmişti.
İşyeri E5 kenarında olunca gün içinde yoldan geçen arabaları gözlemleme imkanım oluyor. Birçok Tesla ve Togg T10X görüyorum. Şarj istasyonu sayısında da belirgin bir artış var gözlemlediğim kadarıyla.
Togg markasına sırf şu bıyıklı kertenkele yüzünden soğuk baktım uzun süredir:
329798 dosyayı görüntüle
Lakin T10F modeli gerçekten güzel görünüyor. Önümüzdeli ay satışa çıkıyormuş. Eğer lansman için uygun kredi imkanı da sunarlarsa belki kertenkeleyi görmezden gelebilirim. (Ö.Çerçioğlu mode)
Yeşilli beyazlı şikayet platformunda yığınla şikayet görmek biraz tedirgin etse de, ata sporumuz şikayet olduğu için gerçek durum ne derece kötü bilemedim.
Bisiklet forumunda araba tavsiyesi ne alaka diye düşünenlere benim evden iş yerine bisikletle gelmeyi denemelerini öneriyorum. Ezilmeden gelmeyi başarana izrail destekçisi starf.cks'tan birer filtre kahve benden.
Forumda elektrikli araç kullananıcısı varsa deneyimlerini dinlemek isterim. Özellikle Togg hakkındaki yorumlar altın değerinde.