Can Çelik
🛠 🛠 🛠
- Tepki
- 8.101
- İsim
- Can Çelik
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
artık açık denizde çiftliklerde halatlarda yetiştiriliyor, dolmasının dışında Brüksel usulü de hoş olur severim, beyaz şarapla da yapılırsa hem lezzeti hem günah katsayısı artar"Yemek buldun ye dayak buldun kaç" mantığını benimsediğim için, Mehmet abinin de dediği gibi biranın yanında iyi gider. Ama malum ülkemizdeki denizlerin kirlilik oranları düşünüldüğünde sizin dediğiniz gibi midyeyi yememekte fayda var.
Siz yetkili bir abiye benziyonuz, şarabı yanında tüketsek günahtan yırtabilir miyiz?artık açık denizde çiftliklerde halatlarda yetiştiriliyor, dolmasının dışında Brüksel usulü de hoş olur severim, beyaz şarapla da yapılırsa hem lezzeti hem günah katsayısı artar
(link)
Dinde amaç bisiklet için dua etmek değil şarabı içtikten sonra affedilmek için dua etmekSiz yetkili bir abiye benziyonuz, şarabı yanında tüketsek günahtan yırtabilir miyiz?
Cuma günü arasın biriyle dönerciye gittik. Hintlilerinmiş lokanta... ben köfte istedim arap tavuk yedi. Yerken "helal miydi bunlar" dedi. Bende "helal değilse bile ben besmele çekip gömdüm" dedim. 🤣Dinde amaç bisiklet için dua etmek değil şarabı içtikten sonra affedilmek için dua etmekBu anlamda en samimi din günah çıkarma seansları ile Hristiyanlık
Lafı geçmişken belirteyim buranın yetkili abisi de Mehmet Altuğdur bunu herkes bilirGözünden kaçtı herhalde
Cok iyi hatirliyorum kendisini, bana iyi bir sövmüstü ve sonra terbiyesizliginin yüzünden forumdan atilmisdi. Bir zaman sonra yine üye olmustu (Yilini hatirlamiyorum ) ama küfürlerinin yüzünden malesef yine atildi.Ah hocam ah, bir de "Fin Karbonu" vardı, ah bir bileydin?
@Semih Cavdar @Cemal Ç. @Murat Cömez @MakRo ben, ne cengaverler üzerinde tepindiydik de kıramadıydık.![]()
İnanılır gibi değildi,söylenebilecek kelime bile bulamıyorum o arkadaşa.Korkumuyor da değilim 3. defa felan gelir diye.Cok iyi hatirliyorum kendisini, bana iyi bir sövmüstü ve sonra terbiyesizliginin yüzünden forumdan atilmisdi. Bir zaman sonra yine üye olmustu (Yilini hatirlamiyorum ) ama küfürlerinin yüzünden malesef yine atildi.
Seni hic unutmayacagim sütoglan demistim ve odur budur hic unutmuyorum. Babasinida hic unutmam, sümüklünün tekiydi.![]()
diploması gerçek olmalı öyleyseDinde amaç bisiklet için dua etmek değil şarabı içtikten sonra affedilmek için dua etmekBu anlamda en samimi din günah çıkarma seansları ile Hristiyanlık
Lafı geçmişken belirteyim buranın yetkili abisi de Mehmet Altuğdur bunu herkes bilirGözünden kaçtı herhalde
Ölü taklidi de pek işe yaramıyor. İkinci mi, üçüncü mü ne üye olmuştu. Ben daha başında o olduğunu anlamış ve bozuntuya vermemiştim. Bir zaman sonra farkeden başka biri sıkıştırınca yine bana sövmüştü.İnanılır gibi değildi,söylenebilecek kelime bile bulamıyorum o arkadaşa.Korkumuyor da değilim 3. defa felan gelir diye.![]()
Gelebilir, akli estikce 3-4 sene de bir geliyor. Korkmana gerek yok, sadece kendine zarar veren bir kisiligi sahip.İnanılır gibi değildi,söylenebilecek kelime bile bulamıyorum o arkadaşa.Korkumuyor da değilim 3. defa felan gelir diye.![]()

mesele düzenli sürmek. eskiden sizi hatırlıyorum hocam, yol bisikletini ilk çektiğiniz zamanlar bayağı sürüyordunuz.Ben dün ne farkettim?
2020'de salgın yüzünden sokağa çıkışların sınırlandığı zamanlar Caudry içinde "dön babam dön" sürüşleri yapıyordum. Şehir içinde düz görünen hafif eğimli bir yolu yüklenerek 28 km/sa hızla falan çıkıyordum.
Dün yine Caudry'den geçerken dediğim yoldan geçtim de, 30, 35 km/sa hızla geçtim yolu. Süre süre baya ilerletmişim kendimi sanırım. 😅
Belki bisiklet de farkettirmiş olabilir.
Belki. 🙄
Rüzgar falan demeyin, yoktu. 😁