Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Midye hayvanı afedersiniz kadın gibi aybaşı olduğu için yenmesi dinen haramdır. (İnekler ve koyunlar da aybaşı oluyor, çaktırma).

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
bir çöp midye Sandwich ekmeği içinde ne kadar oldu acaba Kadıköy'e her indiğimde yerdim sonra zabıta bir denetleme yaptı yağ eskimiş otomobil yağı gibi çıkınca 2009 falandı sanıyorum bir daha hiç yemedim.

8 halka kalamar 500 TL Şile'de

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
"Yemek buldun ye dayak buldun kaç" mantığını benimsediğim için, Mehmet abinin de dediği gibi biranın yanında iyi gider. Ama malum ülkemizdeki denizlerin kirlilik oranları düşünüldüğünde sizin dediğiniz gibi midyeyi yememekte fayda var.
artık açık denizde çiftliklerde halatlarda yetiştiriliyor, dolmasının dışında Brüksel usulü de hoş olur severim, beyaz şarapla da yapılırsa hem lezzeti hem günah katsayısı artar ;)

(link)

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo
artık açık denizde çiftliklerde halatlarda yetiştiriliyor, dolmasının dışında Brüksel usulü de hoş olur severim, beyaz şarapla da yapılırsa hem lezzeti hem günah katsayısı artar ;)

(link)
Siz yetkili bir abiye benziyonuz, şarabı yanında tüketsek günahtan yırtabilir miyiz?

• Hahaha
Tepkiler: ATALAY16 ve Atasoy
Siz yetkili bir abiye benziyonuz, şarabı yanında tüketsek günahtan yırtabilir miyiz?
Dinde amaç bisiklet için dua etmek değil şarabı içtikten sonra affedilmek için dua etmek :cool: Bu anlamda en samimi din günah çıkarma seansları ile Hristiyanlık
Lafı geçmişken belirteyim buranın yetkili abisi de Mehmet Altuğdur bunu herkes bilir :D Gözünden kaçtı herhalde

Dinde amaç bisiklet için dua etmek değil şarabı içtikten sonra affedilmek için dua etmek :cool: Bu anlamda en samimi din günah çıkarma seansları ile Hristiyanlık
Lafı geçmişken belirteyim buranın yetkili abisi de Mehmet Altuğdur bunu herkes bilir :D Gözünden kaçtı herhalde
Cuma günü arasın biriyle dönerciye gittik. Hintlilerinmiş lokanta... ben köfte istedim arap tavuk yedi. Yerken "helal miydi bunlar" dedi. Bende "helal değilse bile ben besmele çekip gömdüm" dedim. 🤣
Ben zaten midye yemiyorum yahu. 🤣

Meteoroloj tahminleri yağmur gösterince bütün camilerde yağmur duası edilen ülkemiz var, bi de bilimden uzaklaştı ülke diye iftira atıyo dış güçlerin maşaları

Bugün dönüşe geçince beni bir bisikletli selam verip geçti. Selamını aldım derken ikinci geçti. Hemen ardından üçüncü derken bir baktım gödlerine takılmış basıyorum.
Kendi halimde 25, 27 km/sa hızla giderken bir anda 35, 40 km/sa hızla gitmeye başladım. Bıraksam kopup gidecekler, bırakamıyorum. Hatta zaman zaman ufak tırmanışlarda tempoyu düşürüyorlardı. Bir yandan da adamların bisikletlerini inceleyip sohbet ediyorum. 😅
O an farkettim ki ben güçlüyüm de farkında değilim sanırım. Onoda SAKAMICHI gibi takip edecek, yakalayacak bir hedefin olması lazım ki içimde uyuyan hayvan açığa çıkıyor. 😁
Evet, söz arasında kendime de hayvan dediysem artık nokta koyabilirim. 😆

Fazla da bir şey istememiştim aslında...

Ah hocam ah, bir de "Fin Karbonu" vardı, ah bir bileydin? :D
@Semih Cavdar @Cemal Ç. @Murat Cömez @MakRo ben, ne cengaverler üzerinde tepindiydik de kıramadıydık. :ssrtcbya:
Cok iyi hatirliyorum kendisini, bana iyi bir sövmüstü ve sonra terbiyesizliginin yüzünden forumdan atilmisdi. Bir zaman sonra yine üye olmustu (Yilini hatirlamiyorum ) ama küfürlerinin yüzünden malesef yine atildi.

Seni hic unutmayacagim sütoglan demistim ve odur budur hic unutmuyorum. Babasinida hic unutmam, sümüklünün tekiydi. :koptum::koptum:

Cok iyi hatirliyorum kendisini, bana iyi bir sövmüstü ve sonra terbiyesizliginin yüzünden forumdan atilmisdi. Bir zaman sonra yine üye olmustu (Yilini hatirlamiyorum ) ama küfürlerinin yüzünden malesef yine atildi.

Seni hic unutmayacagim sütoglan demistim ve odur budur hic unutmuyorum. Babasinida hic unutmam, sümüklünün tekiydi. :koptum::koptum:
İnanılır gibi değildi,söylenebilecek kelime bile bulamıyorum o arkadaşa.Korkumuyor da değilim 3. defa felan gelir diye.:krktm:

diploması gerçek olmalı öyleyse

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
İnanılır gibi değildi,söylenebilecek kelime bile bulamıyorum o arkadaşa.Korkumuyor da değilim 3. defa felan gelir diye.:krktm:
Ölü taklidi de pek işe yaramıyor. İkinci mi, üçüncü mü ne üye olmuştu. Ben daha başında o olduğunu anlamış ve bozuntuya vermemiştim. Bir zaman sonra farkeden başka biri sıkıştırınca yine bana sövmüştü.
Tanrı şahidim o gün karşıma çıksaydı kesin onu toprağa kendimi dama yollardım.

Gelebilir, akli estikce 3-4 sene de bir geliyor. Korkmana gerek yok, sadece kendine zarar veren bir kisiligi sahip. :kötü:

Ölü taklidi de pek işe yaramıyor. İkinci mi, üçüncü mü ne üye olmuştu. Ben daha başında o olduğunu anlamış ve bozuntuya vermemiştim. Bir zaman sonra farkeden başka biri sıkıştırınca yine bana sövmüştü
Ölü taklidini pek becerememişsin be Cemalim

Screenshot_20250803_091456_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

• Hahaha
Çok uzun zamandan beri kendime doğru dürüst zaman ayıramıyorum ama sanırım ufak bir düzlüğe çıkmak üzereyim.

Tek isteğim düzenli olarak hareket etmek ve çocuklarımla biraz daha fazla ilgilenmek.

Bu sene Ocak-Marta aylarında düzenli spor yapmaya çalıştım ama Marttan bu yana pek birşey yaptığımı söyleyemem.

Her akşam 1 saat hareket etmek gibi bir hedef koyacağım kendime. Bu da, yürüyüş, bisiklet ve fitness karışımı birşey olabilir.

Ben dün ne farkettim?
2020'de salgın yüzünden sokağa çıkışların sınırlandığı zamanlar Caudry içinde "dön babam dön" sürüşleri yapıyordum. Şehir içinde düz görünen hafif eğimli bir yolu yüklenerek 28 km/sa hızla falan çıkıyordum.
Dün yine Caudry'den geçerken dediğim yoldan geçtim de, 30, 35 km/sa hızla geçtim yolu. Süre süre baya ilerletmişim kendimi sanırım. 😅
Belki bisiklet de farkettirmiş olabilir.
Belki. 🙄
Rüzgar falan demeyin, yoktu. 😁

şu tabağın nesi 430 TL eder, kimse bana sigorta primi, dükkan kirası, elektrik gaz demesin. Dünyanın hiçbir yerinde böyle fiyatlar yok Youtube sağolsun birçok yerde çekilmiş vlogları izliyoruz.

aşağıda paylaştığım görsellerin hepsi farklı restoranda çekildi yer Tokyo adam ızgara somon ve dana eti yiyor fiyat 4,6 dolar, 3-4 kap et yemeği salata çorba yiyor birkaç dolar ödüyor. Türkiye'de o paraya kaşarlı tost ancak yiyebilirsin.

IMG_20250706_181717.jpg
IMG_20250611_174833.jpg
IMG_20250707_234919.jpgIMG_20250708_182555.jpgIMG_20250723_190253.jpg

Ben dün ne farkettim?
2020'de salgın yüzünden sokağa çıkışların sınırlandığı zamanlar Caudry içinde "dön babam dön" sürüşleri yapıyordum. Şehir içinde düz görünen hafif eğimli bir yolu yüklenerek 28 km/sa hızla falan çıkıyordum.
Dün yine Caudry'den geçerken dediğim yoldan geçtim de, 30, 35 km/sa hızla geçtim yolu. Süre süre baya ilerletmişim kendimi sanırım. 😅
Belki bisiklet de farkettirmiş olabilir.
Belki. 🙄
Rüzgar falan demeyin, yoktu. 😁
mesele düzenli sürmek. eskiden sizi hatırlıyorum hocam, yol bisikletini ilk çektiğiniz zamanlar bayağı sürüyordunuz.

Ben 1.5 sene ara verdim bisiklet sürmeye, ilk uzun yolum da patladım. ne zaman düzenli sürmeye başlasam sadece birkaç ayda dağ bisikletiyle ciddi kilometreler gidip ertesi güne de hattı sayılır bir kilometre gidebilecek kadar güçlü kalıyorum.

Muhtemelen kas hafızasının da etkisi var.
Sizin yol bisikleti kaç kilometrede şu anda? 10000 i var mı?

• Beğen
Geri