Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

ne artistlik yapıyorsunuz yahu ben ilkokulda SINIF BAŞKANIYDIM, koca sınıfın başkanı, başkanı yaaaa.

edit gerçi sıra dayağı oldu mu başkanlık falan sökmüyordu henüz ileri demokrasi de olmadığından aklım ermiyor "hocam milli iradeye saygı lütfen bari beni dövmeyin" demek hiç aklıma gelmedi.

Scudo
Hazır keyfim yerindeyken bisikleti yıkayıp zincirini yağkayayım dedim. Yere bi baktım, anam yerde somunumsu birşeyler var! Acaba bisikletten mi düştü yoksa yerdeydi de ben mi dikkat etmedim...

Dosyalar

• IMG_20250708_132758.jpg
    IMG_20250708_132758.jpg
    25,9 KB · Okunma: 15
  • IMG_20250708_132813.jpg
    IMG_20250708_132813.jpg
    57,4 KB · Okunma: 15
Hazır keyfim yerindeyken bisikleti yıkayıp zincirini yağkayayım dedim. Yere bi baktım, anam yerde somunumsu birşeyler var! Acaba bisikletten mi düştü yoksa yerdeydi de ben mi dikkat etmedim...
Siboplara bir bakın.

ustanın iyisi parça arttırandır

boyum niye kısa
169 boyum var, zamanında çok takıntı yaptım kızlar beğenmiyor boyun kısa diye üzerlerdi hep beni :D Nedense benden uzun kızlar hoşlanırdı benden. 169 boy olmanın güzel taraflarıda var, ağırlık sporuna gir hemen şekillenir vucudun, nerdeyse tüm kıyafetlerin güzel oturur. Bisiklete, motosiklete tam uyarsın mis gibide. Her türlü arabaya rahatça binip inebilirsin. Dezavantajlarıda var tabi özellikle iş hayatında genelde uzun boyluları başarılı görürler daha çok dikkat çeker. İş hayatımda bu tarz sıkıntılar çekebiliyorum yaşım 38 olmasına rağmen :) Sonuçta türkiyede yaşıyoruz. Son 7 yıldır evliyim, hanım benle aynı boyda, topukları giyince beni geçer :D Kısacası takma boşver, hayatını yaşamana bak ayrıca yaşınıda göstermezsin hep genç dinamik durursun.

@Alazarhus lastiklere hava bastığımız (sibop) kısmından çıkan parça ama bunu zaten çıkartın zarar veriyor.

169 boyum var, zamanında çok takıntı yaptım kızlar beğenmiyor boyun kısa diye üzerlerdi hep beni :D Nedense benden uzun kızlar hoşlanırdı benden. 169 boy olmanın güzel taraflarıda var, ağırlık sporuna gir hemen şekillenir vucudun, nerdeyse tüm kıyafetlerin güzel oturur. Bisiklete, motosiklete tam uyarsın mis gibide. Her türlü arabaya rahatça binip inebilirsin. Dezavantajlarıda var tabi özellikle iş hayatında genelde uzun boyluları başarılı görürler daha çok dikkat çeker. İş hayatımda bu tarz sıkıntılar çekebiliyorum yaşım 38 olmasına rağmen :) Sonuçta türkiyede yaşıyoruz. Son 7 yıldır evliyim, hanım benle aynı boyda, topukları giyince beni geçer :D Kısacası takma boşver, hayatını yaşamana bak ayrıca yaşınıda göstermezsin hep genç dinamik durursun.
Yeterli miktar para tüm eksikleri, ayıpları kapatır ;)

Son düzenleme:
Son zamanlarda bir at yarışı oyununa sardım ama koşanlar direkt at değil at kulaklı anime kızları ve ilginç şekilde bağımlılık yaptı. 3 günde 11 saatten fazla oynamışım. Oyunun tek eksiği yarış üzerine bahse girememek.

Netflix belgeselini yapmış, bu olayı hatırlıyorum kızın evinin önü Woodstock konser alanı gibi olmuştu.

"2012 yılında küçük bir Hollanda kasabası olan Haren'da genç bir kız, on altıncı yaş günü için Facebook etkinliği oluştururken "özel" yerine yanlışlıkla "herkese açık" seçeneğini işaretledi. Hollandalı gençler, çok sevdikleri Hollywood filmi Project X'ten esinlenerek etkinliğin internette yayılmasını sağladı ve kısa sürede on binlerce kişi partiye katılacağını bildirdi."

Sabah konsolosluğa gitmek için trene yetişmeye çalışıyordum. Bir yandan da telefondan aktarmaları incelerken bir anda kulaklarımda bir çınlama. Sanki kafama kürekle vurmuşlar gibi. İki adım geri sektim, bir baktım direk.
Direğe çarpmışım! Kendimce sesli şekilde "bunu kim koydu buraya amk" diyerek devam ettim. Trene yetiştim, çarpınca arada bir kanıyor mu diye bakıyorum yürürken ama bir şey yok. Paris'ye vardım, işimi hallettim ancak kafa şişmiş. 😅
Ben kolayından yok olmam hocaaa. 😆
Paragraftan çıkarılacak anafikirler
1. Cemal her zamanki sakarlığında yine kaza. Rutin bir durum
2.Yukarıdaki alıntıdaki "Paris'ye" vardım kelimesine özellikle dikkat buyrunuz.
Burada Monseur Çelik, Paris'e vardım demek isterken Fransızca'da Paris'in "Pari" olduğu aklına gelmiş ve Paris'e yerine Paris'ye demiştir. Buradan anlaşılıyorken bir Bozkurt daha Fransızlaşıyor. :krktm:

kaskın yerde dönüşü çok trajikomik, aksiyon 40. saniyeden sonra

edit bunu kazalar başlığına koymalıydım galiba

(link)

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Burada Monseur Çelik, Paris'e vardım demek isterken Fransızca'da Paris'in "Pari" olduğu aklına gelmiş ve Paris'e yerine Paris'ye demiştir.
Aynen dediğiniz durumu yaşadım ancak aklıma gelme değilde... ne derlerdi ona... meslek bir şeyi diyorlardı ya aklıma gelmedi. Gündelik alışkanlıktan zaman zaman Türkçem bozuluyor. 😕 İyide ben fransızca bilmiyorum...😒
Sayın @Murat Cömez 'e bu konuda hak veriyorum. Ancak unutulmamalı ki her ne kadar konuşma, yazma bozulsada bu kan yine o kandır.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
şu yaz sabahlarında duyulan havadaki çiçek kokusu muhteşem değil mi ? (insanlar uyanana kadar :( )
yerine göre evet. İstanbulda bok kokusu oluyor genelde:D Ama daha 2-3 sene önce benim oturduğum muhitte bahçeli evler vardı sıra sıra. Bahçelerinde her türlü ağaçlar vardı iğdesinden adını bilmediğim bir sürü kokulu tür ile evin içi ferah ve taze kokardı ama oralar yıkıldı yerlerine yüksek apartman yaptılar kentsel dönüşüm diye. Son kalan bahçe alanının yeşil kısmına da beton döktüler önüne de çöp konteynırı koydular her sabah çöp ve bok kokuyor artık al sana yeni türkiye şehircilik kafası. Ha dipinde de cami var.

Grok'a erişim engeli gelmiş.
Yapay zekaya soruşturma başlatıp, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedin, oradan doğru Silivri'ye.

"AKPliler dışında herkes bir gün Silivri'yi tadacaktır"

Geri