ali_ihsan21
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.691
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Denize düşen çok oluyorsa, iyi yapmışlar.Kovulduk ey halkım
328562 dosyayı görüntüle
Siboplara bir bakın.Hazır keyfim yerindeyken bisikleti yıkayıp zincirini yağkayayım dedim. Yere bi baktım, anam yerde somunumsu birşeyler var! Acaba bisikletten mi düştü yoksa yerdeydi de ben mi dikkat etmedim...
ustanın iyisi parça arttırandırHazır keyfim yerindeyken bisikleti yıkayıp zincirini yağkayayım dedim. Yere bi baktım, anam yerde somunumsu birşeyler var! Acaba bisikletten mi düştü yoksa yerdeydi de ben mi dikkat etmedim...
169 boyum var, zamanında çok takıntı yaptım kızlar beğenmiyor boyun kısa diye üzerlerdi hep beniboyum niye kısa
Yeterli miktar para tüm eksikleri, ayıpları kapatır169 boyum var, zamanında çok takıntı yaptım kızlar beğenmiyor boyun kısa diye üzerlerdi hep beniNedense benden uzun kızlar hoşlanırdı benden. 169 boy olmanın güzel taraflarıda var, ağırlık sporuna gir hemen şekillenir vucudun, nerdeyse tüm kıyafetlerin güzel oturur. Bisiklete, motosiklete tam uyarsın mis gibide. Her türlü arabaya rahatça binip inebilirsin. Dezavantajlarıda var tabi özellikle iş hayatında genelde uzun boyluları başarılı görürler daha çok dikkat çeker. İş hayatımda bu tarz sıkıntılar çekebiliyorum yaşım 38 olmasına rağmen
Sonuçta türkiyede yaşıyoruz. Son 7 yıldır evliyim, hanım benle aynı boyda, topukları giyince beni geçer
Kısacası takma boşver, hayatını yaşamana bak ayrıca yaşınıda göstermezsin hep genç dinamik durursun.
Kadınlar benden hiç hoşlanmadı. Biri sevdim dedi, meğer o da beni damızlık ve yatırım olarak kullanmış.
Paragraftan çıkarılacak anafikirlerSabah konsolosluğa gitmek için trene yetişmeye çalışıyordum. Bir yandan da telefondan aktarmaları incelerken bir anda kulaklarımda bir çınlama. Sanki kafama kürekle vurmuşlar gibi. İki adım geri sektim, bir baktım direk.
Direğe çarpmışım! Kendimce sesli şekilde "bunu kim koydu buraya amk" diyerek devam ettim. Trene yetiştim, çarpınca arada bir kanıyor mu diye bakıyorum yürürken ama bir şey yok. Paris'ye vardım, işimi hallettim ancak kafa şişmiş. 😅
Ben kolayından yok olmam hocaaa. 😆
Aynen dediğiniz durumu yaşadım ancak aklıma gelme değilde... ne derlerdi ona... meslek bir şeyi diyorlardı ya aklıma gelmedi. Gündelik alışkanlıktan zaman zaman Türkçem bozuluyor. 😕 İyide ben fransızca bilmiyorum...😒Burada Monseur Çelik, Paris'e vardım demek isterken Fransızca'da Paris'in "Pari" olduğu aklına gelmiş ve Paris'e yerine Paris'ye demiştir.
sanki yaşanılan bir şey var gibikaskın yerde dönüşü çok trajikomik, aksiyon 40. saniyeden sonra
edit bunu kazalar başlığına koymalıydım galiba
(link)
bende onun deniz kokusu versiyonunu yaşıyorum çok hoş.şu yaz sabahlarında duyulan havadaki çiçek kokusu muhteşem değil mi ? (insanlar uyanana kadar)
yerine göre evet. İstanbulda bok kokusu oluyor geneldeşu yaz sabahlarında duyulan havadaki çiçek kokusu muhteşem değil mi ? (insanlar uyanana kadar)