Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Grok'a erişim engeli gelmiş.
Yapay zekaya soruşturma başlatıp, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedin, oradan doğru Silivri'ye.

"AKPliler dışında herkes bir gün Silivri'yi tadacaktır"
1984, corc orvıl der ki, ilkim kanununun alameti farikası yeni başlıyor. Bakalım binlerce tavuk sever ne yapacak.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo

Aha al işte klasik kalıp türk insanı :D güzel fiziğin, konuşman düzgünse neden olmasın? o zaman nasıl evlendim? Tango antrenorlük yaptım zamanında :) Demekki sadece boy ile bitmiyor olay.
Yeterli miktar para tüm eksikleri, ayıpları kapatır ;)

Yine klasik türk insanı :) İğrendirici laflar bunlar lütfen biraz büyümeniz rica ediyorum. Güzel vucut ve yüzün yakışıklıysa hem konuşman diksiyonun iyi ise hertürlü hoşlanırlar. Tango antrenörlük yaptım zamanında, o bile yeterli :) Paramda olmadı o zamanlar ;) Evlendikten sonra yavaş yavaş maddiyatim iyileşti.

Aha al işte klasik kalıp türk insanı :D güzel fiziğin, konuşman düzgünse neden olmasın? o zaman nasıl evlendim? Tango antrenorlük yaptım zamanında :) Demekki sadece boy ile bitmiyor olay.

Yine klasik türk insanı :) İğrendirici laflar bunlar lütfen biraz büyümeniz rica ediyorum. Güzel vucut ve yüzün yakışıklıysa hem konuşman diksiyonun iyi ise hertürlü hoşlanırlar. Tango antrenörlük yaptım zamanında, o bile yeterli :) Paramda olmadı o zamanlar ;) Evlendikten sonra yavaş yavaş maddiyatim iyileşti.
Tango derslerine gittim. Tek ders ve recitation. Hocam oraya cidden dans etmeye gelen kişi sayısı yüzde 5 filandı.

Tango derslerine gittim. Tek ders ve recitation. Hocam oraya cidden dans etmeye gelen kişi sayısı yüzde 5 filandı.

Biz o tipleri tespit edip birbirimize söylüyorduk. Dansa kaldırmak istediklerinde redediyor kızlar :) Aramıza almıyorduk onları, ders ortamın huzuru bozmaktan hem öğretesimde gelmiyordu :D pandemide kurslar kapatılınca bıraktık artık. iş güç derken antrenörlükte zorlaştı. Şimdide özel hastanede biyomedikal sorumlu olmaya devam ke :D

Sana layık olamadığımız için üzgünüz

bu cümlede bir başarı hikayesi gördüm. :)
Çocuk işine bulaşmadıgımız içindir :D Evlilikte direk ev alıp kredisini ödeyip kapattık, 2.arabayıda alıp krediyide kapattık. Sıra bisikleti yenilemek :) spec tarmac sl4 satıp yerine trek emonda kestirdim diskli-di2li :) Hanımda çalışıyor, başdenetçi olma yolunda :)

Biz o tipleri tespit edip birbirimize söylüyorduk. Dansa kaldırmak istediklerinde redediyor kızlar :) Aramıza almıyorduk onları, ders ortamın huzuru bozmaktan hem öğretesimde gelmiyordu :D pandemide kurslar kapatılınca bıraktık artık. iş güç derken antrenörlükte zorlaştı. Şimdide özel hastanede biyomedikal sorumlu olmaya devam ke :D
Burada ise 60+ yengeler toyboy kovalıyordu. Evlerden ırak.

• Hahaha
Tepkiler: Burak B.
Burada ise 60+ yengeler toyboy kovalıyordu. Evlerden ırak.

o nasıl yer oyle :D Bizde üniversiteliler yoğunluktaydı, yeni mezunlar ve iş sahibi insanlar geliyor. 60+ olarak 3 kişiyi tanıdım sadece :D Arada tango ortamları takip ediyorum, eskisi gibi değiller. Ekonomik zorluklar, uzun çalışma saatleri nedeniyle artık genç kesim azaldı. Yeni nesiller artık tiktok, youtuber, influencer olma peşinde.. en güzel zamanlar 2010 yıllardı tango açısından :)

Şu 170+ cm kadınların senden hoşlandığına dair sinyaller nelerdi acaba? Neleri hoşlanma sinyali olarak yorumladın merak ediyorum.

Bu tespit bana birini hatırlattı :ssrtcbya: @-Deniz-

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Çocuk işine bulaşmadıgımız içindir :D Evlilikte direk ev alıp kredisini ödeyip kapattık, 2.arabayıda alıp krediyide kapattık. Sıra bisikleti yenilemek :) spec tarmac sl4 satıp yerine trek emonda kestirdim diskli-di2li :) Hanımda çalışıyor, başdenetçi olma yolunda :)
Çocuk olmayınca hem vakit hemde nakit elde kalıyor mantıklı. :D Emonda iyi seçim.

• Hahaha
Sabah 2.20 lastiklerimle 170 yaparım diye yola çıktım, en kötü senaryoda 150 yi yapar bırakırım diyordum.

70. kilometrede yaptığım şeyin zevkli olup olmadığı konusunda kafam karıştı, bir süre kendimi ikna etmeye çalıştım.

Yanımdan vızır vızır geçen yol bisikletlerini görünce daha da bir kötü hissettim, len ben adamın aşağı yukarı 1.5 katı efor sarfediyorum ama adam yine de benden hızlı gidiyor.

biraz da adalet, eşitlik takıntılı bir insanım. o anda ne olduysa durumun adaletli ya da eşit olmadığını düşünüp 90. kilometrede yaptığım şeyin spordan çok eziyete dönüştüğüne karar verdim.

90 da saldım, oturdum bir yerde yayıla yayıla çay içiyorum. muhtemelen 100 e tamamlayıp bırakırım.

90 lara geldiğimde saat daha 13:50 falandı, glikojen depoları da gayet iyiydi fakat nasip değilmiş. Zaman da yetiyordu 170 için fakat insan kendini ikna edemeyince olmuyormuş demekki.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
spec tarmac sl4 satıp yerine trek emonda kestirdim diskli-di2li
Burak demek Specialized Tarmac Sl4 demek; Specialized Tarmac Sl4 demek Burak demek. Sen hazır olsan bile biz forum ahalisi senin Trek'e geçmene hazır değiliz. :snzdglsn: :ssrtcbya:

• Hahaha
araçlarınızın içinde özellikle camları kapalı iken çakmak veya deodorant bırakmayın havalar bugünlerde çok sıcak

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Şu 170+ cm kadınların senden hoşlandığına dair sinyaller nelerdi acaba? Neleri hoşlanma sinyali olarak yorumladın merak ediyorum.

13 yıl onceki yaşananları zor hatırlıyorum :D Bunudamı söylim :D Eşimde benle aynı boyda onada sorduğumda açık sözlü, omuz, el, çene hattı ve sürekli kafamı kazıdığım için erkeksi buldugu söylemişti zamanında :D demekki bunlardan hoşlanmışlar. Dans gecelerinde benim kaldırmamı beklemeleri, çıkışlarda daha çok vakit geçirmeleri olabilirmi? Hareketli gençlik zamanları geçirmişiz, artık yaş oldu 38 dartanyan deyip duruyorlar, belkide 20cm sakal ve 15cm bıyık bıraktıgım içindir :D Kızdan kıza değişiyor, hoşlananda varmış demekki Can abim :D

Bay J, sen misin?
Hayır, ben öylesine bu dünyada oksijen tüketen biriyim. Tek başarım... düşündümde kayda değer bir başarım yok.
Bay J diye bildiğim kişi gayet başarılı, zeki, ağzı laf yapan bir radyocuydu. 😌

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve specific
Burak demek Specialized Tarmac Sl4 demek; Specialized Tarmac Sl4 demek Burak demek. Sen hazır olsan bile biz forum ahalisi senin Trek'e geçmene hazır değiliz. :snzdglsn: :ssrtcbya:

Alışmaları zaman alcak demek :) Yaşlandım be karadüzen frenleri sıkmaktan, karadüzen vitesleri iteklemekten yoruldum be abi. Tek dokunuşla fren yapayım, vites geçireyim :) Hayata 1 kere geliyoruz, güzel teknolojik bisiklettemi almayayım?
Çocuk olmayınca hem vakit hemde nakit elde kalıyor mantıklı. :D Emonda iyi seçim.

çevremdekiler çıldırıyor, bizde takılıyoruz. Bebek bezine mamasına harcancagı parayı yurtdışına harcıyoruz :)

• Muhteşem
Tepkiler: safex
Hayır, ben öylesine bu dünyada oksijen tüketen biriyim. Tek başarım... düşündümde kayda değer bir başarım yok.
Bay J diye bildiğim kişi gayet başarılı, zeki, ağzı laf yapan bir radyocuydu. 😌
Aynı tarzda söylediğin için yazayım dedim. Bu arada tanışmasak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Kendini fazla kötülüyorsun, yapma. (Kendime de buradan pay çıkartıyorum)

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri