Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hayır, ben öylesine bu dünyada oksijen tüketen biriyim. Tek başarım... düşündümde kayda değer bir başarım yok.
Bay J diye bildiğim kişi gayet başarılı, zeki, ağzı laf yapan bir radyocuydu. 😌
Fazla mütevazi olma sahih sanırlar başkan

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Bu arada tanışmasak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
@Cemal Ç. adamın kralıdır. Cemal bi denedir.
Yörük olmasından kaynaklı fazlaca inatçıdır. Bir de trafikte araç kullananlardan fazla haz etmez.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Aynı tarzda söylediğin için yazayım dedim. Bu arada tanışmasak da iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Kendini fazla kötülüyorsun, yapma. (Kendime de buradan pay çıkartıyorum)
Teşekkür ederim iyi düşünceniz için. 😌
😒
İyi düşünceniz için teşekkür ederim. 😅 Ancak benimle çözemediğim büyük bir kavgam var. 😏

• Beğen
Tepkiler: specific
Dans gecelerinde benim kaldırmamı beklemeleri...
Napıyolardı, "beni seç beni seç" der gibi gözünün içine mi bakıyolardı?

Özetle şunu söyliyim, türk kadını erkekten görmediği bir hareketi erkeğe sergilerse incileri dökülmüş hisseder, "kadınlık egosu"na ağır gelir. "Hoşlanma sinyali" olarak yorumlanacak hareket sergileyen kadın oranı %1 bile değil Türkiye'de. (Tespitim sadece benim başıma gelip gelmeyenlerden oluşmuyor, bu yaşa gelene kadar her seviyede sosyokültürel ortamda bulundum). Eşinden bahsetmişsin, eşinle iletişimde yaklaşmaya çalışan sen olmuşsundur. Senin hamlelerin olmasaydı şu an evli değildin mesela.

Durum erkek için bu kadar vahimken, bi de "benden uzunlar benden hoşlanıyordu" diyerek bu kolpanın tuzunu biberini ekledin üstüne güzel kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Bu çok iyiydi 🤣

bu arada bizim kanalın videolarını izleyen var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Şenol U. ve MakRo
Güzel ve samimi bir çalışma olmuş. Özellikle videonun başlangıcındaki drone çekimlerini beğendim. Drone çekimlerine daha fazla yer verebilirsiniz.
Ah Çanakkale rüzgarı bir izin vermedi Mikrofonlar bile dayanamadı :(

Ben de "Yeliz" hariç tüm kadınların Emekçi kadınlar gününü kutlarım.

Yeliz gideceksin biliyorsun değil mi?Buradan hareketle sana geçmiş olsun.
-----------------------------------------------------------
Tüm kadınların Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım.
2022 ve 2023 te attığım mesajlar.

Seni gidi Cumhuriyet Atatürk düşmanı "Yeliz" adam değilsin.

bu arada bizim kanalın videolarını izleyen var mı ?
fırsatını buldukça forumdan kanalı olan ve abonesi olduğum kişileri izlerim galiba son 5-6 videodan beri izlememişimdir. Mehmet abi de yazınca son videodan bakayım dedim. Bu ara yakın zamanda motor alan arkadaşlarımdan dolayı motor damarım depreşti. Born Free 16 videoları başta olmak üzere bol bol chopper ile tur videolarına bakar oldum. Daha sonra izle kısmında kamp ve bisiklet videoları birikti.
Yazarken yazıyı yarım bırakıp izledim, video gayet güzel özellikle drone çekimleri toplu gidişlerde ve manzara çekimlerinde çok iyi oluyor. Ayrıca kullandığınız mikrofondan dolayı ses kayıtları çok iyi boğuk veya dipten gelmiyor. her ne kadar cereyanlı kullanıyor olsanız da arada gravelın hakkını da verdiniz ayrıca forma renginiz hoşuma gitti.
Ekleme: Yazmayı unuttum bisikletinizde bagaj varken neden sırt çantası kullanıyorsunuz?

Drone çekimleri olarak (link) çekimlerini de beğeniyorum. Forum adı ile: ? hatırlayamadım :D

Forumda bir şey ararken aklıma geldi önceden çok aktif olan @Murat B. vardı kendisi nerelerde acaba?

• Beğen
Tepkiler: areklim
Japonya'da ehliyet yenileme 3 senede bir oluyormuş.

Napıyolardı, "beni seç beni seç" der gibi gözünün içine mi bakıyolardı?

Özetle şunu söyliyim, türk kadını erkekten görmediği bir hareketi erkeğe sergilerse incileri dökülmüş hisseder, "kadınlık egosu"na ağır gelir. "Hoşlanma sinyali" olarak yorumlanacak hareket sergileyen kadın oranı %1 bile değil Türkiye'de. (Tespitim sadece benim başıma gelip gelmeyenlerden oluşmuyor, bu yaşa gelene kadar her seviyede sosyokültürel ortamda bulundum). Eşinden bahsetmişsin, eşinle iletişimde yaklaşmaya çalışan sen olmuşsundur. Senin hamlelerin olmasaydı şu an evli değildin mesela.

Durum erkek için bu kadar vahimken, bi de "benden uzunlar benden hoşlanıyordu" diyerek bu kolpanın tuzunu biberini ekledin üstüne güzel kardeşim.

ozelden yaziyorum sacmaladin iyice

Şu an böyleyim. Jagermiester fena vuruyor, iyi geceler... 😁

Narsistik kişilik bozukluğunun en bariz özelliklerinden biri herkesin kendisine hayran olduğu sanrısıdır, kişinin abartılmış bir özönem duygusu vardır ve sürekli hayranlık ve övgü ihtiyacı duyar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Bir Bianchi modeli sormak için Yalova Gizem bisikleti aradım.
Modeli sordum yok dedi, peki.
Bulabilir miyiz? Yok, peki.
Kurulum yapar mısın? 500 TL, tamam ona da peki.
Sizin dükkana istesem kargoyu? Olmaz sorumluluk alamam!
Taşıyacak aracım yok dedim en son, o senin problemin dedi.

Senin esnaflığına tüküreyim "at ağızlı"

Kanı beynime sıçrattı. 🤬

• Kızgın
Tepkiler: Atasoy
Bir Bianchi modeli sormak için Yalova Gizem bisikleti aradım.
Modeli sordum yok dedi, peki.
Bulabilir miyiz? Yok, peki.
Kurulum yapar mısın? 500 TL, tamam ona da peki.
Taşıyacak aracım yok dedim en son, o senin problemin dedi.

Senin esnaflığına tüküreyim "at ağızlı"

Kanı beynime sıçrattı. 🤬
Bulabilir miyiz sorusuna aldığın cevaptan sonra orayı terk etmeliydin. Bir bayi ürünü bulamadığını iddia ediyorsa kapatsın dükkanı

Bulabilir miyiz sorusuna aldığın cevaptan sonra orayı terk etmeliydin. Bir bayi ürünü bulamadığını iddia ediyorsa kapatsın dükkanı
Telefonu suratına kapatarak rövanşı aldım ama dediğini yapmak cidden daha çok yürek ferahlatırdı 🤷‍♂️

Diğer kısımları bilemem ama bu kısımda "adam haklı beyler" :) Hiçbir işletme, kendi satmadığı ürün için nakliyenin sorumluluğunu üstlenmez.

Diyelim kargo dükkanda teslim alındı ancak ürün kutudan hasarlı veya eksik çıktı. Kargoyu teslim alırken tutanak tutulmadığı için gönderen firma da kargo firması da sorumluluk kabul etmeyecektir. Kabak size yardımcı olmak için kargoyu teslim alan firmanın başına patlayacak öyle bir durumda.

Geri