Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Pestisitler ve Çocuklar” raporunu paylaşan Greenpeace Türkiye’ye cevap verdi. Denetimlerin artırdığını açıklayan bakanlık analizlerin açıklanması talebine ise “kamuya faydası yok” yanıtını verdi.

Hasta garantili hastane yaptırırsanız müteahitlerinize pestisit raporunun kamuya faydasının olmadığını söylersiniz elbette.

Scudo
tekeri söküp zinciri trainerda takılı rubleye takıyorsun
O trainerları biliyorum, o kadar şey değilim. 😅 En ucuz model olanlarda da tekeri değiştirmek gerekmiyor mu diyorum?
Ben hamster mıyım da trainer kullanacağım diyordu sayın Çelik. E tabii dediğin gibi "Çelik" de değişti :snzdglsn:
Ben asla öyle bir şey demedim. Sen dedin sayın
. 😏
Şu an radarımda şu var zaten;
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
O trainerları biliyorum, o kadar şey değilim. 😅 En ucuz model olanlarda da tekeri değiştirmek gerekmiyor mu diyorum?

. 😏
Evet ufak bir yanlış anlaşılma var.

Bahsi geçen manyetik dirençli teker sürtünmeli trainer bildiğimiz üzere şu görsele benzer:

images (1).jpeg

Bu arkadaşların çalışma prensibi tekerin direnç ünitesine baskı yaparak kullanılması şeklinde olduğu için özel trainer lastiği kullanılması tavsiye edilir.

Normal lastik ile kullanılmaz mı? İsteyen kullanır tabiki, lakin hem lastiği çok hızlı aşındırdığı, hem de feryat figan ses çıkardığı için cebe ve kulak sağlığına zararlı.

Özetle, bu tip bir trainer alıp her seferinde lastik değiştirmekle uğraşmak yerine Van Rysel D100 gibi yeni nesil bir trainer almak çok daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo

. 😏
Şu an radarımda şu var zaten;
(link)
Estağfirullah ben senin o kadar şey olmadığını biliyorum sayın Cemal ç :D , bu elitin takliti olmuş zaten ona baksan aslında ben de bu yaz sonu evropadan kickr core zift almayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
:D Estağfirullah ben senin o kadar şey olmadığını biliyorum sayın Cemal ç , bu elitin takliti olmuş zaten ona baksan aslında ben de bu yaz sonu evropadan kickr core zift almayı planlıyorum
Araçla seyahat edilirse makul ancak uçakla getirmek için fazla ağır bence. İstanbul Maltepe Decathlon mağazasında kutu hasarlı olduğu için indirime girmiş sıfır D100 trainer bulunca üzerine atladım.

Kampanyalı fiyatı 9900 iken bana 7300'e geldi. Çok sayın @Cemal Ç. beyefendinin de bahsettiği D500 modeli de vardı bu arada, 21K civarındaydı.

Evet bir Kickr Core değil, Ant+ yok, tek bluetooth kanalı var falan ama ben de Pogacar değilim zaten :D

Araçla seyahat edilirse makul ancak uçakla getirmek için fazla ağır bence. İstanbul Maltepe Decathlon mağazasında kutu hasarlı olduğu için indirime girmiş sıfır D100 trainer bulunca üzerine atladım.

Kampanyalı fiyatı 9900 iken bana 7300'e geldi. Çok sayın @Cemal Ç. beyefendinin de bahsettiği D500 modeli de vardı bu arada, 21K civarındaydı.

Evet bir Kickr Core değil, Ant+ yok, tek bluetooth kanalı var falan ama ben de Pogacar değilim zaten :D
Abi uçak taşıyor zaten inince de araca koyup eve getiririz. 18kg bişey değil bence. Bu arada ağustosta yunanistana gidicem araçla orada denk gelirse alırım zaten. Ha ben de pogacar değilim ama bir kere bunu alayım dedim şimdi almayınca onu alsam şu olurdu der dururum, kendimi biliyorum.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
undefined
Ben bunu ispatlamak için forumda ''arama" yapmam lazım ki sen forumun arama kısmının çok berbat olduğunu çok iyi biliyorsun. Sen var ya az değilsin :snzdglsn: :snzdglsn: :snzdglsn:

Bunun sorumlusu @cazci ve @Admin dir.
Şu arama motorunu bir yapmadınız gitti:ckskc:

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Bilgiler için teşekkürler. Şimdi linç edilmek istemiyorum tabii, çünkü ben de karşıydım trainer olayına :D. İşe başladım ve ne kadar bisiklet ile gidip gelebilsem de kilo almaya filan başladım ve bu durum canımı sıktı açıkçası (düzenli bir beslenme pek bana göre değil galiba, askerde de oldu). Sonuç olarak iş hayatında pek zaman da kalmıyor. Bunlarla beraber trainer mantıklı gelmeye başladı. Balkonda süreceğim alırsam, ses sorun olmaz diye umuyorum. Evet bu şekilde...

@Sadettin Z. senin aldığın da böyle zwift olan model mi?

(link)

@Sadettin Z. senin aldığın da böyle zwift olan model mi?

(link)
Türkiye'de zwift cog versiyonu satılıyor mu bilmiyorum. Benim aldığım düz shimano 11'li kaset uyumlu ruble ile gelen modeli. Sonradan alınıp takılabilen birşey olduğuna göre düşünülebilir.

Yanlız D100 modelinin ant+ uyumluluğu olmaması Garmin yol bilgisayarına bağlanamayacağı, dolayısıyla antrenmanı stravadan export edip Garmin Connect'e manuel yüklemek gerektiği anlamına geliyor. Doğal olarak Garmin'e yüklenen rotaları da kullanamıyoruz.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Türkiye'de zwift cog versiyonu satılıyor mu bilmiyorum. Benim aldığım düz shimano 11'li kaset uyumlu ruble ile gelen modeli. Sonradan alınıp takılabilen birşey olduğuna göre düşünülebilir.

Yanlız D100 modelinin ant+ uyumluluğu olmaması Garmin yol bilgisayarına bağlanamayacağı, dolayısıyla antrenmanı stravadan export edip Garmin Connect'e manuel yüklemek gerektiği anlamına geliyor. Doğal olarak Garmin'e yüklenen rotaları da kullanamıyoruz.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte.
acaba o cog aparatını takınca onunla ek özellik gelip bağlantı sağlanabilir mi

Screenshot_20250619_190724_com.android.chrome_edit_65357442380130.jpg
Elektrikli bisiklet yarışı düzenlenmiş kapadokyada. Katılan var mıydı? İlla sakallı abimizin kullandığı gibi 500 bin liralık sworks mü olması lazım bisikletimizin?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
2026 hedefi belirlendi, kayıtlar yapıldı.

1000029389.jpg

Herkese selamlar. Temmuz ilk haftası Bursa'dan Trabzon'a otobüs ile gidip oradan sahil yolundan Rize'ye geçeceğim. Ertesi gün ise ovite sürüp orada 1 hafta çadırda kalıp Çevre yaylaları turlayacağım. Bursa'dan eşlik etmek isteyen arkadaş varsa turda eşlik edebilir memnun olurum. Kısa bir tur olacak 10 günlük. Erken dönüş sebebim ise solo olarak ege turuna çıkacak olmam.

acaba o cog aparatını takınca onunla ek özellik gelip bağlantı sağlanabilir mi
Mywoosh kullandığım için zwift ekosisteminin oyuncakları hakkında yüzeysel bilgim vardı. Biraz araştırınca gayet faydalı bir ekipman olduğunu gördüm. Lakin trainer'a ilave bir özellik getirmekten çok, sim modda vites ayarlamakla, farklı bisikletler için kaset değiştirmekle uğraşmamak için yapılmış. Doğal olarak zwift haricinde desteği olmadığından bana hitap etmiyor.

"Ant+ olmazsa olmaz" ve "600w neymiş sprintte1600w basarım" diyenler için doğru adres D100 değil.

e mtb çık aklımdan :)
Şahsen elektrikli bisikletleri sadece bacaklarımı kullanamadığım zaman düşünürüm. Yani pedal çevirme işlemini yapamıyorsam o zaman alırım sadece. 😁

Geri