semsan
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- semihsangur
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ne alıyorsunuz?Şu an beğendiğim bisikleti almaya gidiyorum
Ne alıyorsunuz?Şu an beğendiğim bisikleti almaya gidiyorum
Bianchi nirone 7 gravelNe alıyorsunuz?
Güzel bisiklet, şimdiden hayırlı olsun her ne kadar yeşil renk beğeniyor olsam da sarısı çok güzel duruyor zamanında bir tane buldum almak için gittim tabi ki her bisiklet gibi o da küçük geldi. Sonra kaldı gitti.Bianchi nirone 7 gravel
Çok teşekkür ederim Bu bianchilerde kadro boyu hep soru işareti. Bayideyim şu an, 50 denedim adam 47 olur 50 büyük oldu dediGüzel bisiklet, şimdiden hayırlı olsun her ne kadar yeşil renk beğeniyor olsam da sarısı çok güzel duruyor zamanında bir tane buldum almak için gittim tabi ki her bisiklet gibi o da küçük geldi. Sonra kaldı gitti.
Redditte alttaki görseldeki bisikleti gördüm(linkini bulamadım) kullanıcı 196cm boyunda 2XL grizl kullanıyormuş, tam böylesi lazım yoksa kesmiyor. Şuan kullandığım mtb kadrosu orta göbekte 32T üzeri destekliyor olsa hiç uğraşmadan şu: (link) gibi bir şey yapardım ama o da olmuyor. Onun için arada şuradaki güzel bisikletler ile bakışıp Almanya'nın bizi kıskandığını aklıma getirip sayfayı kapatıyorum (link)
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.Sonunda çok araştırıp karar verdiğim bisikletimi aldım. Bu süreçte bana katkısı olan @Amanita bey'e ve tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bisiklet inşallah güzel sürüşlere ve arkadaşlıklara vesile olur
Hayırlı olsun, kazası belasız. Sele tam ayarlı mı? biraz düşük geldi banaSonunda çok araştırıp karar verdiğim bisikletimi aldım. Bu süreçte bana katkısı olan @Amanita bey'e ve tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bisiklet inşallah güzel sürüşlere ve arkadaşlıklara vesile olur
Teşekkürler, bisikletçi alışma süresi için az düşük ayarladı, 1 ay gibi süre sonra normal ayarı yapacakmış, ama sürerken düşük olduğunu hissediyorum evetHayırlı olsun, kazası belasız. Sele tam ayarlı mı? biraz düşük geldi bana
siz ideal yüksekliğine alıp rahat rahat sürün, öyle bir önleme gerek yok benceTeşekkürler, bisikletçi alışma süresi için az düşük ayarladı, 1 ay gibi süre sonra normal ayarı yapacakmış, ama sürerken düşük olduğunu hissediyorum evet
Teşekkürler, bisikletçi alışma süresi için az düşük ayarladı, 1 ay gibi süre sonra normal ayarı yapacakmış, ama sürerken düşük olduğunu hissediyorum evet
Güzel günlerde pedallayın 👌Sonunda çok araştırıp karar verdiğim bisikletimi aldım. Bu süreçte bana katkısı olan @Amanita bey'e ve tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bisiklet inşallah güzel sürüşlere ve arkadaşlıklara vesile olur
Teşekkür ederim, başkalarından bunları duymak güzel gelmiyor değil. Enerjimi toplamaya çalışıyorum, topluyorum da aslında. Ama bir anda her şey boşa gidiyor, o güne kadar yaptıklarımı çöle atıyorum ve saçmalıyorum. Süreç diyelim, bu da bir süreç...Bardağın dolu tarafına bakacaksınız. Zamanında benim için bırakın dolu tarafı o bardak yoktu. Karamsarlık maalesef bir şey kazandırmadığı gibi daha da götürüyor. Hayatımda iyi ki yapmışım dediğim şeylerin başında bisikletle ve dağcılık ile ilgilenmek yer alıyor. Normalde yapmamam gerek ama bazen eve yakın ormanlık bölgeye tek gider kafamı dinlet kahvemi çayımı içer gelirim. Tek başına olmanın en büyük tehlikesi yaralanma vs durumları yakın zamanda bir kaç örnekle yerelde ve ülke genelindeki basın ile gördük, keza bölgedeki hayvancılıkla ilgilenenlerin köpekleri de var. Neyse işte dağda doğada olmak hala bir şeylerin tadını çıkarabildiğimi hatırlatıyor. 5 duyu organın çok şükür çalışıyor sağlığım da keza yerinde ki oralara gidebiliyorum. Tabi burada siz ne istiyorsunuz o da önemli. Arkadaşım var sürekli aynı gün aynı şeyler diye şikayet edip farklı herhangi bir şeyi yapmak istemiyor, çağırıyorum gelmiyor. Olağan monotonluğu ve sürekliliği yıkmak sizin elinizde. Buraya şunu atayım hem keyiflenin hem de sözlere kulak verin.
Mehmet abimin dediği dünya turu vize işlemlerinden dolayı olmayabilir belki ama Türkiye turu olabilir.
Belki de farklı bir şehiri turlayarak başlamak gerekir ama ne kadar yapılabilir benim için bilemiyorum.Bisikletle bir dünya turuna çıkmayı düşünmez misin?
Gördüğüm kadarı ile profesyonel destek alman lazım, bu işler forumda konuşarak çözülecek işler değil.Teşekkür ederim, başkalarından bunları duymak güzel gelmiyor değil. Enerjimi toplamaya çalışıyorum, topluyorum da aslında. Ama bir anda her şey boşa gidiyor, o güne kadar yaptıklarımı çöle atıyorum ve saçmalıyorum. Süreç diyelim, bu da bir süreç...
Belki de farklı bir şehiri turlayarak başlamak gerekir ama ne kadar yapılabilir benim için bilemiyorum.
Bu bisiklet sana büyük. Yol yakınken geri ver bence.Sonunda çok araştırıp karar verdiğim bisikletimi aldım. Bu süreçte bana katkısı olan @Amanita bey'e ve tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bisiklet inşallah güzel sürüşlere ve arkadaşlıklara vesile olur
Bir şeyi çözme gibi bir amacım yok burada aslında ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.Gördüğüm kadarı ile profesyonel destek alman lazım, bu işler forumda konuşarak çözülecek işler değil.
güzelin güzeli var, babam kendine ebike almıştı. Öyle de özenmişti "benimki şimdi buna el kor anahtarı kendi anahtarlarımın içine takayım" demiş. Getirdi bir heves 10 metre süremeyince bana geçti, yıllar evvel bana aldığı bisiklet bile bu kadar eğlenceli olmamıştı, annem gülmekten kırıldı sürmeyi denemesini izlerken.en güzel angüle güle kullanın