Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Dün aksam, eşim mutfakta kırılan cam bir tabağın kalan zerresine basmış ve ayak tabanına giren bu cam kiymigini çıkartmak için hastahaneye gittik. Şehir hastahanesi ne .. Neyse , şehir hastahanesi ne yaklaştıkça, gördüğümüz hastane manzarası olsun, ışıkları ve bina büyüklüğü , çeşit çeşit kat kat poliklinikleri olsun , gördükçe hemen bir kendimizden geçtik , eşimin ayağı henüz hastahaneye girmeden iyileşti neredeyse , bende de potansiyel tüm dertler, musibetler, şerler bir anda kalkiverdi , bı hafiflik bı dinginlik, dinlilik, dingillik vb duygularla doldum tastim.. , asıl duygu patlamasını hastahane bahçesine girdiğimizde ve travma bölümlerine yakın yollar üzerindeki ve otoparklarda yer bulamamamiz ile hat safhalarda yaşadık. Dedik , ne güzel ya, kummgibininsan kum gibi doktor hemşire guvenlik.. cayır cayır ortalık , mest olduk, çalışıyor adamlar kadınlar ... Adeta Zone 6 intervali ile bir süre yürümek zorunda kaldık. Tabi bahçeleri genişti ve çim alana kendimizi attık ve biraz mehter marşı dinlerken yuvarlandik, bu ara nabzimiz düştü.. akşamuzeri saat 08.33 gibi kayıt açıldı. Rontgenidir , muaynesidir derken 23.47 de, ayrıldık Şehrin hastahanesi den... asrın liderimiz in verdiği talimatlar,kararlar, öngörüler,üstün zekasi ile yapilan bu Lütuf, bizlere çok bile fazlaydı, sukrettik, 1-2 dua gönderdik zati sahanelerine.. Doktor, 4 saat içinde ufacık bir kiymigi çıkarmak yerine , bize pazartesi erkenden gelin , prosedür olarak 2 gün sonraya randevu veriyoruz dedi. Önce biraz şaşırdık, dedik ki o kadar saattir sıralarda bekledik, kapmamis olsak bile beklerken, kalabalıkta enfeksiyon kapmış olma riskimiz var, acil müdahale odası yok mu? Sonuçta balta saplanmadi , sizler gibi Avrupa nin kıskandığı ülkenin , nadide doktor kadrosundan birisiniz, balta ile 2 gün bekeleyecek mıydık? Dedik, evet dedi.. bekeleyecektiniz dedi.. Sonra geçen sene kayın pederimin iç hastalıklarla ilgili onkolojiden 1.5 ay sonraya randevu vermiş olmalarını hatırladık... Sasirmadik.. sırf satafat, show , gösteri amaçlı yapılanlardan hiçbir farkı yokmuş koskoca hastahanelerin .. hastahaneden ayrılırken bu görkem o kadar boş , o kadar anlamsız , o kadar gereksiz geldi ki .. bir kez daha anladım bizden bir halt olmayacağını..
Öncelikle geçmiş olsun 3.5 yıl kadar bir şehir hastanesinde çalıştım. Dışı vatandaşı işleyişi bizi yakıyordu. her yer problem ve sorundu. benim çalıştığım firma devletin taşeronu olan firmanın bir alt taşeronu hastanenin teknik, hasta taşıma ve yönlendirme, bahçe, yemek, güvenlik işlemlerine bakıyordu. Teknik taraf o kadar problemliydi ki anlatamam. Forumda da olan bir arkadaşım dağda bisiklet ile takla atarak bir kaza geçirdi hemen PAÜ hastane aciline gittik adamı 8 saat beklettiler adamın köprücük kemiği kırık çıktı. Hastaneye sağlam gitsen daha da hasta olursun. Bu yıl içinde teyzem evde düşmüş hemen ambulans ile acile kaldırdılar. Anlında bir açılma vardı kan sulandırıcı da kullandığı için bir kaç ilaç sonrası beklemeye aldılar. Sonrasında dikiş ve pansumana aldılar. Yanında bekliyorum 2 tane öğrenci olan doktor geldi. Anlındaki bölgeye kapatman için sargı bezi kullanacak eli ayağı titriyor. Hastane acilinde 1 tane doktor var gerisi ya son senesinde bulunan öğrenci yada yeni mezun. İzin isteyip elinden alıp yaptım ve bölgeyi kapadım beni hemşire sanmışlar.
heyecan olunca çişim geliyor. Bu benim en büyük sorunum olabilir...
O durum arada bende de oluyor. Pazar günü bir tırmanışımız vardı, artık nasıl bir heyecansa bu sefer hiç gelmedi ama ilk defa bir dağa çıkarken korktum. Ama şuan deli gibi tekrar çıkmak istiyorum.

O durum arada bende de oluyor. Pazar günü bir tırmanışımız vardı, artık nasıl bir heyecansa bu sefer hiç gelmedi ama ilk defa bir dağa çıkarken korktum. Ama şuan deli gibi tekrar çıkmak istiyorum.

Bursa yarışından önce 40 dk içinde 2 sefer tuvalete gittim. Bu yüzden en arkadan başlamak zorunda kaldım. Bunu aşmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Bursa yarışından önce 40 dk içinde 2 sefer tuvalete gittim. Bu yüzden en arkadan başlamak zorunda kaldım. Bunu aşmam lazım.
yarıştan önce sonda takalım sana rahat edersin :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Sarı bi forma tayt kombini bu işi çözer gibi, ‘kan ter göz yaşı idrar ne ararsan var’ der geçersin soran olursa arada kaynar 😝

Canyon gravel'ina ön süspansiyon koymuş

yine bir iluminati bağlantısı :D

pid_35389_med.jpg

Bolu'da alkollü bisiklet süren kişiye 18.677 TL ceza kesildi.

Sürücü: "Bisiklet bu, bak pedalı var."
Polis: "Alkollü eşek bile süremezsin."

ahahahaha :komik: :komik: :komik: :komik:

Bugün mng dhlye çevrilirken adres sorunu olduğu için amazonla görüştüm, öğlen görüştüm biraz önce teslim etttiler siparişi.
Alttada ilk kez alışveriş ettiğim hytabikedan 5gündür olan görüşmem, adamlar unutmuş benim siparişi, sorunca da bakmayı unuttu, 5 saat sonra artık ben sordum öyle cevap verdi, onu da yarın teslim edecekmiş kargoya, ne zaman gelir allah bilir artık, amazon olsa ben de bilirdim mesela :D Sonra diyorlar ki batıyoruz kar edemiyoruz, böyle bir işletmenin ayakta kalması yanlış zaten

Image 28.05.2025 at 18.12.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Peregrine
Dün ön frenin pedi sürtmeye başlayınca biraz gevşeteyim dedim, oradan gevşet şuradan sık, öbür taraftan teli ger derken bir yay fırladı eşya dolu balkonda kaç yerden sektiyse yarım saat aradım bulmak için. Gece vakti fren ayarı yapılmaz çok doğru sözmüş.

Baktım iyice ettim içine, bisikletçiye götürüp "sen de kurcalamadan getirmiyorsun şunu" demesini dinleme zaman gelmiş. Ön pedi değiştirtdim.

Çıkan pedin üzerindeki kalınlık garibime gitti, diski düzgün öpmüyor mudur nedir bir yanı 1 mm'den fazla duruyor aynı pedin öteki yanı yarım mm ancak kalmış.

• Hahaha
Tepkiler: BloodBela
Geri