Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu çifti çok beğeniyorum ama konuşma yok, çok nadiren birkaç kelime dışında altyazı geçiyorlar. Nesini seviyorsun dersen çekimleri çok kaliteli. İki kere Ege'den Akdenize'e kıyı şeridini arabayla gezdim bu kadar güzel kalmadı benim hafızamda. Ama sanırım HD drone çekimi olması yer seviyesinden gözlemekten çok daha keyif veriyor.
Neden sizin gözler HD değil mi? :)

Scudo
Sizce bu yaz sıcaklarinda hangi bölgelere uzun turlar yapılabilir bisikletle

Mustafa Varank'ın, demokratik ve laik Türk burjuvazisinin altın çocuğu Ali Koç'un ağzına verirken çekilen bu fotoğrafta çok önemli mesajlar gizli; anlayana...
O kadar da mesaj çıkartılacak bi durum yok. Ucu bize dokunur sonra. Sonuçta hepimiz midyeci tarafından ağzına verilmiş insanlarız.

IMG_0086.JPG

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Neden sizin gözler HD değil mi? :)
aradığı hedefe kitlenirse bir süreliğine HD oluyor sonra sıkılıp yeniden hızla normal çözünürlüğe iniyor benimkiler.

Ekonominin çökmüş olduğunu yandaş medya da kabullendi sonunda. Yalnız ufak bir sorun var. Ekonomiyi çökerten kim acaba?

2tccw6m6.jpg

• Beğen
Ekonominin çökmüş olduğunu yandaş medya da kabullendi sonunda. Yalnız ufak bir sorun var. Ekonomiyi çökerten kim acaba?

327463 dosyayı görüntüle
hep bu koltuk meraklısı Ekrem yüzünden bir seçim olsa da reisi şöyle %60 destekle bir seçsek ekonomi düze çıkar Türkiye düşmanlarına da iyi bir ders olur :)

327463 dosyayı görüntüle
Yeni Şafak denilen gazetemsi aparat bunu daha önce Naci Ağbal döneminde de yapmıştı. Tek ses, tek nefes zannedilen iktidar cephesinin aslında çok parçalı olduğu, farklı grupların birbiriyle çatıştığı bilinen bir gerçek. En son katmerli yandaşlardan Yapı Merkezi'nin patronunu İBB ile fingirdeşti diye içeri almaları bu çıkar çatışmasının en somut delili.

Çokomelli damat ve ışıldayan maliye bakanına yakın duran bu kağıt israfı şey, Şimşek ve ekibine savaş ilan etmiş durumda. Bir süredir affını isteyecek, gidiyor diye konuşulan fakat yerine geçecek kimse bulunamayan Şimşek için bir cuma günü gece yarısı resmi gazete ataması beklenecek zaman geldi demektir.

Yeni Şafak denilen gazetemsi aparat bunu daha önce Naci Ağbal döneminde de yapmıştı. Tek ses, tek nefes zannedilen iktidar cephesinin aslında çok parçalı olduğu, farklı grupların birbiriyle çatıştığı bilinen bir gerçek. En son katmerli yandaşlardan Yapı Merkezi'nin patronunu İBB ile fingirdeşti diye içeri almaları bu çıkar çatışmasının en somut delili.

Çokomelli damat ve ışıldayan maliye bakanına yakın duran bu kağıt israfı şey, Şimşek ve ekibine savaş ilan etmiş durumda. Bir süredir affını isteyecek, gidiyor diye konuşulan fakat yerine geçecek kimse bulunamayan Şimşek için bir cuma günü gece yarısı resmi gazete ataması beklenecek zaman geldi demektir.
şu maliye bakanlığı da çok istikrarsız bir pozisyon bir ara da merkez Bankası başkanlığı öyleydi. reisin yerinde olsam yeni anayasaya eklerim maliye bakanı da benim merkez Bankası başkanı da, hevesleneni dahi telef ederim bak ekonomi nasıl şahlaniyor, Amerikası İsrailli Almanya'sı nasıl da yola geliyor.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg

327463 dosyayı görüntüle
olay kendi aralarında aile kavgası bizlik bir durum yok.Yalnız batan batana millet kazan kaldırmış durumda ama hedef yine yanlış.
şu maliye bakanlığı da çok istikrarsız bir pozisyon bir ara da merkez Bankası başkanlığı öyleydi. reisin yerinde olsam yeni anayasaya eklerim maliye bakanı da benim merkez Bankası başkanı da, hevesleneni dahi telef ederim bak ekonomi nasıl şahlaniyor, Amerikası İsrailli Almanya'sı nasıl da yola geliyor.
Image 6.jpeg

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum:

2013'te Gezi'de sokağa indiğimde, devlet okullarında beş kuruş para ödemeden aldığım, özel kolej ve üniversitelerden daha üstün bir tahsilim, başımı sokacağım bir evim, iyi-kötü bir arabam ve dolgun maaşlı bir işim vardı.

Şimdiki gençlere bakıyorum. Özel okullara mahkum edilmiş, özel okula parası yetmeyenlerinse berbat bir eğitim düzenine mecbur bırakıldığı, araba almanın imkansıza yakın, ev almanınsa hayal olduğu bir düzende, gırtlaklarına kadar borç içinde yaşıyorlar; daha doğrusu hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Hal ve vaziyet böyle olmasına rağmen, Gezi seviyesinde kitlesel eylemler yok. Sokağa inenleri tenzih ederim ama gençlerin çoğunluğu evlerinde oturuyor. Yeri-göğü inletmeleri gerekirken hemen hepsi paralize olmuş bir halde. Kasabın bıçağına boynunu uzatmış, gözleri bağlı kurbanlık koyun gibi bekliyorlar; artık neyi bekliyorlarsa...

Şunu anlamakta zorluk çekiyorum:

2013'te Gezi'de sokağa indiğimde, devlet okullarında beş kuruş para ödemeden aldığım, özel kolej ve üniversitelerden daha üstün bir tahsilim, başımı sokacağım bir evim, iyi-kötü bir arabam ve dolgun maaşlı bir işim vardı.

Şimdiki gençlere bakıyorum. Özel okullara mahkum edilmiş, özel okula parası yetmeyenlerinse berbat bir eğitim düzenine mecbur bırakıldığı, araba almanın imkansıza yakın, ev almanınsa hayal olduğu bir düzende, gırtlaklarına kadar borç içinde yaşıyorlar; daha doğrusu hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Hal ve vaziyet böyle olmasına rağmen, Gezi seviyesinde kitlesel eylemler yok. Sokağa inenleri tenzih ederim ama gençlerin çoğunluğu evlerinde oturuyor. Yeri-göğü inletmeleri gerekirken hemen hepsi paralize olmuş bir halde. Kasabın bıçağına boynunu uzatmış, gözleri bağlı kurbanlık koyun gibi bekliyorlar; artık neyi bekliyorlarsa...

Geçen hafta Nazilli'de bir markette adamın birisi kasiyere fiyatların yüksekliği ile ilgili bir şeyler söylüyordu. "Asıl sen kurbandan sonra gör, hayat pahalılığını o zaman hissedeceğiz"
Ben de dayanamadım girdim araya. Saçmalıklara ve aptallara tahammül edememe gibi bir huyum var. "Daha hissedemediniz mi? Daha farkına varamayan varsa, hissedemeyen varsa layıklarını yaşıyorlardır, hakediyorlardır." dedim.
Ekonomiyi hissedemeyen, adaletsizliği, liyakatsizliği, keyfiliği vb nasıl hissedecek,insanın canı sıkılmıyor değil.

Canımı en çok sıkan şeylerden birisi de tuzu kuru olanların - genellikle karşı mahalledekilerin- gençleri, garibanı düşünmemesi. İnsanların ülkenin dertleriyle dertlenmemesi

toplumun fakirleştikçe bunun tepkileri arttırıp muhalefetin elini güçlendireceği algısı var ki bu yanlış, insanlar fakirleştikçe daha küçük sadakalara tamah edeceklerdir.

15 sene önce CHP'nin yaptığı muhalefeti yetersiz görüp en muhalif benim diye bayrak sallayan CHP'yi yeteri kadar laik, Atatürkçü, ulusalcı olmamakla itham edenler şimdi hararetle AKP savunuyor.

Bir üstte yazdıklarıma şunu da ekleyeyim.

Biz sokağa indiğimizde devletin polisi sokakta takır takır adam vuruyor, esnafla el ele verip göstericileri öldüresiye dövüyordu. Böyle bir zamanda 3 ay eve girmedik biz. Ali İsmail Korkmaz'ın ardından yaptığımız yürüyüşü hatırlıyorum, bugün yapılan en kalabalık mitingten daha fazla katılım vardı o gün.

Gerçekten daha ne olmasını bekliyor gençler? Hayalleri çalınmış, gelecekleri çalınmış, seçimle bir şeyleri değiştirebilme umutları çalınmış. Atatürk "Bütün ümidim gençliktedir" derken, böyle bir gençlik hayal etmiyordu sanırım.

• Beğen

327463 dosyayı görüntüle
Bişey kabul ettikleri yok maksat memoyu hedef alıp yerine işbilmez birisini geçirtmek.
uygar demişken, uygar karacanın formula 1 e uzak olması sebebiyle yarış anlatımındaki hataları kabul edilemez maalesef... Okuldaşımız ve meslektaşımız Serhan Acarın sahalara geri dönmesi lazım.

evet sunucular berbat ama Serhan Acarın geri geleceğini sanmıyorum pek

• Beğen
Tepkiler: megadeth
Ulan koskoca NRW'de gittim Mardinli bir Mentöre denk geldim. Şansıma :snzdglsn:

Tanıştıktan sonraki ilk 30 saniye içinde nereli olduğumu sordu. Eh söyledim mecburen. O andan itibaren malesef kafasında "bu bizden değil" bölmesine kalıcı yerleştim ve adam kendini tamamen iletişime kapattı. Çok enteresan gerçekten yaw. 5bin Mardinli olduğu tahmin ediliyormuş komple Almanya'da, bul deseler bulamam gerçekten :snzdglsn: Adamın yanına düştük.

• İnanılmaz
Tepkiler: Kerem Atalar
Geri