Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hamilton ilk 10a giremedi

Scudo
Çok geçmiş olsun, ben de çok korkuyorum o mazgallardan. Ben sizin yerinizde olsam çok geç olmadan belediyeye dava açarım, hiç olmazsa bundan sonra bisikletliler daha güvende olur belki.
Çok teşekkür ederim, annemin kontrolü için merkeze gidip döndük, yarın görüşeceğim belediyeyle diye de düşünmüştüm ama anlık hata da olsa o mazgala ben girdim yine de :/ arabadan kaçarken vs... bakalım ne diyecekler yine de, merak ta ediyorum biraz, koca alanı kaplayan oldukça büyük bir mazgal zira ve derince, hızlı gitsem ne olurdu sorusu çok canımı sıkıyor....
@selinnur geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. "Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir" diye düşünün; hala hayatta olduğunuza göre artık eskisinden çok daha güçlü ve tecrübelisiniz. Pedallamaya devam...
çok teşekkür ederim... her halükarda zaten önce bisikleti tamir ettirmem lazım, sakin kafayla baktığımda zinciri parçalamışım, fren kilitlenip kalmış, sanırım gidonda ezik var, bi kontrolden tamir tadilattan geçmesi lazım ama ecük te tekrar cesaretimi toplayabilmem lazım.... günlerdir çene kapalı kask bakıyorum, hala biri sorduğunda gözlerim yaşarıyor, hala sadece sıvı besleniyorum ve ağrı kısmını tarif edemem ağzımın içinde...
Çok çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim, umarım kimsenin başına gelmez
Cok gecmis olsun abi
çok teşekkür ederim, sonradan arada kullanıcı adına bakmadığınızı farkettim :)
ne mutlu bana :) telefonumun arka planında da böyle animasyon eşimle ben varız, severim böyle zaten, gönlümüz açılsın beya

Hep de kötüyü görün, sabah daha sprinti 3. bitirdi bu adam yav (nasıl oldu diye sormamak lazım) :p
Bir de açıklama yapmış hemen birkaç tur daha olsa mclarenlerle kapışırdım diye :D
Atalarımız ne de güzel demiş, "Kör ölür, badem gözlü olur" diye...
Reis Cihangirde oturup kalksa bayağı bir oyuncu sempatizanı olurmuş ben onu anladım.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Atalarımız ne de güzel demiş, "Kör ölür, badem gözlü olur" diye...
"Ben bu Cumhuriyetin ne heyrını görmüşem, bana ne faydası olmuş..." diye yumurtlayan sonra "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü Atatürk'ün batılılara ortadoğuyu devretme ilanıdır diye zırvalayan, bu sözlerini dahi o beğenmediği Cumhuriyet sayesinde sarfedebilen biridir malum badem gözlü.

Yerin üstünde bir faydan olmadı, altında börtü böceğe olsun bari.

IMG_20250504_141153.jpg
Herkesin Hıdırellez'i kutlu olsun...

Sonunda tayinim çıktı, by by Adanasos!!
Görüşmemek üzere, Behlül kaçar 😘

Ben bu Cumhuriyetin ne heyrını görmüşem, bana ne faydası olmuş..." diye yumurtlayan sonra "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü Atatürk'ün batılılara ortadoğuyu devretme ilanıdır diye zırvalayan, bu sözlerini dahi o beğenmediği Cumhuriyet sayesinde sarfedebilen biridir malum badem gözlü
Atatürk Sevr'e boyun eğseydi, vatan bölünüp onlar da bağımsız devletlerini kursalardı ne cumhuriyete ne de Atatürk'e laf etmezlerdi. Nitekim kendisi de İmralı dönüşü (1-2 ay önce) kardeşliğimize 100 yıllık ara demişti.
Tek bildiğim Atatürk büyük adamdır.

O esnada sayın Özgür Özel : "Onun dışında şimdi ben artık bundan sonra telef meselesi üzerine benim şahsım söyleyecek bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanı'nın açtığı telefon o açıda bir değer taşıyor sonuçta. Ben geçmiş olsun telefonunu kale alıp o telef sözünün de geri alındığını düşünüyorum."

Forum üyesi doktorlarımız daha iyi yorumlar, lakin ben bu sertleşememe ve mütemadiyen yumuşama (belki de yavşama) vakasını kronik "iktidarsızlık" olarak değerlendiriyorum.

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Geri