Çok teşekkür ederim, annemin kontrolü için merkeze gidip döndük, yarın görüşeceğim belediyeyle diye de düşünmüştüm ama anlık hata da olsa o mazgala ben girdim yine de :/ arabadan kaçarken vs... bakalım ne diyecekler yine de, merak ta ediyorum biraz, koca alanı kaplayan oldukça büyük bir mazgal zira ve derince, hızlı gitsem ne olurdu sorusu çok canımı sıkıyor....Çok geçmiş olsun, ben de çok korkuyorum o mazgallardan. Ben sizin yerinizde olsam çok geç olmadan belediyeye dava açarım, hiç olmazsa bundan sonra bisikletliler daha güvende olur belki.
çok teşekkür ederim... her halükarda zaten önce bisikleti tamir ettirmem lazım, sakin kafayla baktığımda zinciri parçalamışım, fren kilitlenip kalmış, sanırım gidonda ezik var, bi kontrolden tamir tadilattan geçmesi lazım ama ecük te tekrar cesaretimi toplayabilmem lazım.... günlerdir çene kapalı kask bakıyorum, hala biri sorduğunda gözlerim yaşarıyor, hala sadece sıvı besleniyorum ve ağrı kısmını tarif edemem ağzımın içinde...@selinnur geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. "Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir" diye düşünün; hala hayatta olduğunuza göre artık eskisinden çok daha güçlü ve tecrübelisiniz. Pedallamaya devam...
çok teşekkür ederim, umarım kimsenin başına gelmezÇok çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim, sonradan arada kullanıcı adına bakmadığınızı farkettimCok gecmis olsun abi
ne mutlu bana@selinnur Forumumuzda bir akıma vesile oldunuz Selin hanım.
326760 dosyayı görüntüle
326761 dosyayı görüntüle
HAdi bisikletlinin 178km hız yaptığına inandık diyelim çöp kamyonu nasıl yaptıForumun efsanevi mesajlarından birini aşağıya bırakıyorum
Hep de kötüyü görün, sabah daha sprinti 3. bitirdi bu adam yav (nasıl oldu diye sormamak lazım)Hamilton ilk 10a giremedi
Bir de açıklama yapmış hemen birkaç tur daha olsa mclarenlerle kapışırdım diyeHep de kötüyü görün, sabah daha sprinti 3. bitirdi bu adam yav (nasıl oldu diye sormamak lazım)![]()
Reis Cihangirde oturup kalksa bayağı bir oyuncu sempatizanı olurmuş ben onu anladım.Atalarımız ne de güzel demiş, "Kör ölür, badem gözlü olur" diye...
"Ben bu Cumhuriyetin ne heyrını görmüşem, bana ne faydası olmuş..." diye yumurtlayan sonra "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü Atatürk'ün batılılara ortadoğuyu devretme ilanıdır diye zırvalayan, bu sözlerini dahi o beğenmediği Cumhuriyet sayesinde sarfedebilen biridir malum badem gözlü.Atalarımız ne de güzel demiş, "Kör ölür, badem gözlü olur" diye...
Hayırlı olsun, nereye çıktı?Sonunda tayinim çıktı, by by Adanasos!!
Görüşmemek üzere, Behlül kaçar 😘
Çok teşekkür ederim, Yalova ya tayin oldum. Artık yeni tur yeni şans arayacağım hayatta. Bisiklet içinde daha dengeli bir iklim olacağını umuyorum.Hayırlı olsun, nereye çıktı?
Atatürk Sevr'e boyun eğseydi, vatan bölünüp onlar da bağımsız devletlerini kursalardı ne cumhuriyete ne de Atatürk'e laf etmezlerdi. Nitekim kendisi de İmralı dönüşü (1-2 ay önce) kardeşliğimize 100 yıllık ara demişti.Ben bu Cumhuriyetin ne heyrını görmüşem, bana ne faydası olmuş..." diye yumurtlayan sonra "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü Atatürk'ün batılılara ortadoğuyu devretme ilanıdır diye zırvalayan, bu sözlerini dahi o beğenmediği Cumhuriyet sayesinde sarfedebilen biridir malum badem gözlü
İlk değil, son da olmayacak. Omurgasızlık soyisimleri bunların.