Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Tesla bekleyen varsa

Image 12.jpeg

Bütün gün bilgisayar önünde oturmaktan sıkıldım :)

İçimden Euroveloda gezip akşamları bira içmek geçiyor. Açtım biraz video izledim :) 2026 için ciddi ciddi plan yapmaya başlasam mı. Çocuklar olmasa hemen giderdim...

Şimdi çalışmaya devam.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@MUSA Ç. Kusura bakmazsan, şu bisiklette parayı hakeden hiç bişey yok. Bir 90'lar mtb'si buna rahatlıkla çevrilir, çok bi para tutmaz.
Kadro dahil, bagajlar hariç yeni jantlar ve lastiklerle 7bine malettik bakalım Peugeot energy'yi
Daha deneme fırsatım olmadı, bu hafta sonu fırsat bulursam deniycem bakalim

Yazmak yerine resmini koysam olur mu?

326498 dosyayı görüntüle
Image 25.04.2025 at 17.43.jpeg
Şunu takip ediyorum ben de ama geçen yıl erkek kardeşim gs1200ü Almanyada üzerine devirip 3 kırıkla helikopter ambulansla hastaneye kaldırılınca eşimden onay alamıyorum. Devletimiz özel uçakkla getirdi ameliyat sonrası, hala da reisi beğenmiyorsunuz.

Şunu takip ediyorum ben de ama geçen yıl erkek kardeşim gs1200ü Almanyada üzerine devirip 3 kırıkla helikopter ambulansla hastaneye kaldırılınca eşimden onay alamıyorum.
Uzun yaşamak için hanım sözü dinlemekte fayda var. Bu ülke Altın Elbiseli Adam'ı bile öldürmüş insanlarla dolu sonuçta.

Uzun yaşamak için hanım sözü dinlemekte fayda var. Bu ülke Altın Elbiseli Adam'ı bile öldürmüş insanlarla dolu sonuçta.
valla böyle de istediğimiz gibi yaşayamıyoruz, bisikleti gönlümce süremiyorum ki. Geçen sadece vites pedal ayarı için evin yanında süreyim dedim kamyon üzerime çıkıyodu. Güvenli bir araba alayım diye bir ev parası verdim 20-30km hızla trafikte takılıyorum. Hiç bi şeyin tadını çıkaramıyor insan ülkede.

1 pencere sinekliğine 1150 TL istediler. Sanayiden malzemelerini aldım kendim yaptım tanesi 166 TL masraf tuttu. Tamam ticarettir serbest piyasa eyvallah herkes istediği fiyatı biçer ama ben o parayı vermek istemedim

bu kadar kötü yaşlanan kimseyi görmemiştim

(link)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
bu kadar kötü yaşlanan kimseyi görmemiştim
Biz buna kokain etkisi diyoruz.

Bu sabaha da yine şafak baskınlarıyla uyandık evelallah...

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da operasyona ilişkin açıklamasında 'Kanal İstanbul'a işaret ederek, "İSKİ’nin Sazlıdere Barajı havzasında, İstanbul’un içme suyu kaynağını tehdit eden Kanal İstanbul güzergahındaki TOKİ konutlarına yıkım kararı alması üzerine bu operasyon yapılıyor! Bu operasyon, rant ve talan projesi Kanal İstanbul’a engel olan İstanbul'un muhafızlarına yöneliktir" dedi.

Dün American Truck Simulator ile Montana'da gezerken geçince gerçeğini merak ettim efsane bir bölge. Çevrede çok sayıda zirve, göl, buzul ve nehir var. Bisiklet ile tırmanış kısmı zorlayıcı olacaktır ama bölge çok güzel bir görüntüye sahip. Araba, motor, bisiklet hangisi olduğu fark etmeksizin seyahat etmek istediğim yerlerde birisi oldu. Ülkemizde illa ki benzerleri vardır ama her bölgenin kendine has bir havası ve duygusu var. Diğer görselde de kırmızı hat boyunca yol çizgisi devam ediyor.
(link)

siyeh creek.JPG

Dosyalar

• yol.JPG
    yol.JPG
    174,9 KB · Okunma: 7
Dün American Truck Simulator ile Montana'da gezerken geçince gerçeğini merak ettim efsane bir bölge. Çevrede çok sayıda zirve, göl, buzul ve nehir var. Bisiklet ile tırmanış kısmı zorlayıcı olacaktır ama bölge çok güzel bir görüntüye sahip. Araba, motor, bisiklet hangisi olduğu fark etmeksizin seyahat etmek istediğim yerlerde birisi oldu. Ülkemizde illa ki benzerleri vardır ama her bölgenin kendine has bir havası ve duygusu var. Diğer görselde de kırmızı hat boyunca yol çizgisi devam ediyor.
(link)

326518 dosyayı görüntüle
Tam Bmw GS1300 adv motorla gidilecek yermiş, Montanayı sevdiysen yellowstoneu izlemeni öneririm. Bett dutton bölgede Bentleyi ile cirit atıyor, eşi de atıyla ve kocaman kamyonetiyle.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
2 - 3 gün ortalıktan kayboldum neler olmuş neler. Depremi bile, tayt giymeye bağlamışsınız. Yok öyle bişey, hurafe.
Tayt giyerseniz en fazla uçak düşürebilirsiniz

fat-cyclist-920.jpg

Bir gün ben de zengin olup Brooks marks sele alırsam yapılması gereken bunlarmış buraya bırakayım gelir izlerim

ingiltere ebayde ikinci ele bakıyorum millet elinden mal çıksın diye uğraşıyor. açıkçası orda yaşasaydım kesin ikinci el bi bisiklet alırdım. türkiyede ikinci elin mantığı çok kötü. genel olarak ithalat sınırı 1500 euronun altına düştüğünden beri her şey sürekli bozuluyor.

Bluelug isimli YouTube kanalına sardım bugün, o kadar çok kişi ön maşayı daha büyük sepet/kasa takabilmek için küçük tekere uygun olacak şekilde değiştirmiş ki şaşırdım.

Ve çok sayıda halen jant fren var ve bu insanlar bisikleti alış veriş ve her gün işe gitmek amaçlı kullanıyorlar.

Kargo bisikletlerin fiyatı düşünülünce çok mantıklı bir çözüm, gerçi onların taşıma yeteneği çok daha gelişmiş ama bu da pratik bir çözüm. Acaba sürüşe etkisi nasıl olur on tekerin küçülmesi.

Dosyalar

• IMG_20250426_225002.jpg
    IMG_20250426_225002.jpg
    124,1 KB · Okunma: 24
  • IMG_20250426_230403.jpg
    IMG_20250426_230403.jpg
    107,8 KB · Okunma: 23
adam gibi çocuk bakamayanlar doğurmasın.
bugün bir mal çocuk yüzünden sağ elimin eklem yeri (solu) şişmiş durumda ve bazı hareketleri tamamen yapamıyorum.
(şu an buz koydum hala acıyor, hafif)

Geri