Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
İçimden geçen 1 adet kelepir fiyatlı Pinarello
Onu 1-2 saat farkla kaçırmak
Onu alan buradaysa kendisini kutluyorum,atik davrandığı için

@Can Çelik ne bileyim seviyorum bu bisikleti. Herşeyi dertli toplu. Dinamolu jantlar, 26 jant olması, sadeliği beni cezbediyor. Ama buna sahip olamazsam ileride Bi 26 jant tur toplayacağım inşallah. Bu arada yemek davetim hâlâ geçerli.

Bu arada yemek davetim hâlâ geçerli.
İnstagramdan gördüm; işyerin tertemiz, pırıl pırıl. Yemeklerin de çok leziz görünüyor. Maşallah,Allah hayırlı kazanç, hayırlı bol müşteri versin.
Yemekler de böyle güzel olunca, bizim @Can Çelik senin yemeklerin güzelliğine kapılırım da veganlıktan çıkarım diye korkuyor.

• Muhteşem
Tepkiler: MUSA Ç.
yalanlar bilimi psikiyatri, yazarı thomas szasz. kitap ayrı güzel. ben de şimdiye kadar gittiğim psikiyatristlerden sadece birini anlatmak istiyorum. Ankara'da meşhur bir yer. parası ile değil mi, bastırdık parayı gittik doçente. ablamız çıtıpıtı, yaşça doçent yaşını aşmış, profesörlüğe çoktan gitmiş olması lazım iken hala doçent. birinci seans ben anlattım, o bluzünü düzeltti, sağına soluna bakındı, tek satır not almadı. 1 hafta sonra aynı durum. 3. seans aynısı. bu arada bizim taksi metre doçent doçent fırfır dönüyor. parasıylan değil mi? 4. seansın tam ortasında, o arada son 3 haftadır olduğu gibi ispanyada şato kurarcasına ortam dışı davrana doktor perdone doçent hanıma zınk diye sustum. anlatacaklarım bu kadar benim neyim var diye sordum. valla Pinokyo ben sizi anlamadım diye karşılık verdi. demek ki ben 15 seans daha durmasam, kendi kendini belki de tedavi edeceğim. bir bisiklet parası da havaya gidecek. işin diğer boyutu da, arabanız hastalandı mı, ustaya götürürsünüz. iyi bir usta ise, bu benlik değil filanca ustanın işi der, sizi çözüme yönlendirir.

sizin durum, iyi değil. major depresyon belirtileri yazdığınız. çözümü ilaçlar olacağı gibi, hazır mevsimi gelmişken, dahası bu forumda olduğunuza göre, bisiklet varken, kendinizi en az 1 saat dışarı atmanız. sonra ertelediğiniz şeylerden başlamanız. ilk olarak tuvaletinizi temizleyebilirsiniz mesela. gerisi yavaş yavaş hızlanarak gelir.
Abi çok iyi anlatmışsın.. ben insanların hiç bir zaman doğasının doğru, dürüst, yanlışı varsa düzeltilebilen ya da istenilen veya beklenen normlara uygun olarak, "normal" sıfatında yaşaması ve yaşatmasıni sağlamak adına, en kötü ihtimalle, bunun uzun süre korunacağı ile ilgili pozitif tarafi oldugunu , düşünmüyorum .

Psikoloji lisansı ve felsefe çift dal sahibi olarak, yaşıma gelinceye kadar pek çok kitap ve film kazanmaya çalışarak geçirdim. Büyük denilen insanların hayatlarını öğrenmeye çalıştığım kadar, asıl sıradan insanların hayatlarını da onemsememiz gerektiğini anladım. Pek çok dinamik ve sabit değişkene bağlı olarak hayatımız şekilleniyor, eyvallah, bunları aça aça konuşmaya başlasak, kendimizi hiç bilmedigimiz bir yerde uyanmış gibi buluruz , o yüzden , girişte temas ettiğiniz konuyu okurken, aklıma joker filminin sahneleri canlandı...izlemissindir muhtemelen.. hem fiziksel olarak iyice yaşlanmış hem de psikolojik olarak hasta bir kadın olan annesine bakmaya çalışırken, diğer yandan da kendi secmedigi ama onunla yaşamak zorunda kaldığı için, girdiği gülme krizlerini, kendi yaşamına palyaço olarak entegre etmeye çalışması, sosyal hizmetlere giderek kendisindeki bunalimlari anlattıkça, duzelebilecegini düşünmek istemesi ama danışmanlığını yürüten kadının, ona hiç bir değer verici bir tavrı ya da samimiyeti olmaması falan... Komedi programlarını izlerken, belki yüzünün değil , içinin de gulebileceğini düşünerek sosyalleşme çabaları falan.. Tabi en sonunda sorunun aslında kendisinde değil, sistemde olduğunu kavraması ve sisteme karşı duruşu.. bu aslında pek çoğumuzun içinde olduğu bir şey..her birimiz biraz hasta gibiyiz ama bunu neye göre tespit ediyoruz? Kimi ,neyi ölçü alıyoruz ideal insan ya da toplum olmak için ? En mükemmel, en ideal düzeni kursak bile, bizden sonra gelenleri geçelim, kendi yakinimizdakiler bile bu tarife %100 senkronize olabilecek mi? Makine ya da android ya da terminatorler bile olsak bambaşka şeyleriz aslında...son olarak örnek vermek gerekirse, okul/hastahane/cezaevi.... Bu 3 yapıyı birbirine hemen geçirebilirsiniz.. Hatta sadece renkleri bile değiştirilse, yeterli olacaktır. Okulda okuyan normal iken, hastahaneye ya da cezaevine kapatılan anormal mi oluyor?

• Beğen
Tepkiler: megadeth
İstanbul'da yaşayan tüm arkadaşlara büyük geçmiş olsun.

Umarım artık kısır çekişmeleri, rant kavgalarını, kanal hayallerini bırakıp İstanbul'un gerçek ve en önemli sorunu olan, yaklaşan büyük deprem tehlikesine odaklanırız ve önlem almaya başlarız.

Geçmiş olsun

Umarım artık kısır çekişmeleri, rant kavgalarını, kanal hayallerini bırakıp İstanbul'un gerçek ve en önemli sorunu olan, yaklaşan büyük deprem tehlikesine odaklanırız ve önlem almaya başlarız.
İşin gücün alt mesaj vermek.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Depremi hisseden tüm forumdaşlara geçmiş olsun diyorum. Gördüğüm kadarıyla Şile'de evi veya akrabası olan herkes Şile'ye Akın etmeye başladı. Yeğenler bize geldi bile. Bu arada Şile emlak fiyatları artık çıldırır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Tam antremanlara başlamıştım bugün de izinliyim ne güzel sürerim derken hevesim kursağımda kaldı.
Deprem olunca emlak fiyatı aklına gelenlerin memleketinde rant ekonomisi bitmez. Istanbulda oturan hemşehrilerime geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Tam antremanlara başlamıştım bugün de izinliyim ne güzel sürerim derken hevesim kursağımda kaldı.
Deprem olunca emlak fiyatı aklına gelenlerin memleketinde rant ekonomisi bitmez. Istanbulda oturan hemşehrilerime geçmiş olsun.
Zaten ümidim yoktuda,thy uçak biletlerinin deprem etkisi ve talebiyle 1800lerden 4bine çıktığını duyunca hiç şaşırmadım.

Silivri civarında kadınlar sahillerde mayoyla bikiniyle geziyorlar. Erkekler keza. Alkol var, çıplaklık var... İlahi mesaj bunlar hep.

99 depreminden sonra geçen 26 yılda hiç bir şey yapılmadı bu ülkede. Kırmızı pazartesi gelecek biliyoruz yokmuş gibi davranıyoruz ...

Silivri civarında kadınlar sahillerde mayoyla bikiniyle geziyorlar. Erkekler keza. Alkol var, çıplaklık var... İlahi mesaj bunlar hep.
Asıl noktayı atlıyorsun... Silivri'de yatan kim? Beton Ekrem... Adam nereye gitse felaket götürüyor. Mazallah bir de reis-i cumhur olduğunu düşün, ülkenin başına neler gelir neler? İşte bu yüzden 5 bin yıllık devlet aklı gerekli tedbirleri alıyor...

Daha önce konusunu açtığım lakin bakınmama rağmen bulamadığım buradan da anladığım kadarı ile tarihin tozlu sayfalarına karışıp silinen başlık yerine buraya yazayım istedim. İçinde yer aldığım "Salbakos Yolu" projesinde hava şartlarının 10 derece altında seyretmesi sebebi ile boyama çalışmalarına ara vermiştik. Kullanılan boya 10 derece altında donma/katılaşma gerçekleştirdiği için kullanılamıyor. Neyse projedeki bir kaç gelişmeden bahsedeyim. Yolu hazırlarken bir kısımda kayalarda işaretlemelere denk gelmiştik 2 gün önce rotada eksikleri gözden geçirmek adına yürüyüş gerçekleştiren kulüp başkanımız maalesef suya ulaşmak adına patikaya kocaman bir orman yolu açıldığını görmüş hali ile bizim rotanın bir kısmı da gitti. Bizim rotanın gitmesinden ziyade insanların bilinçsiz su tüketimi ve oluşturduğu çevre kirliliği ile daha kaç dere, şelale, göl kuruyacak. DESKİ gördüğü su kaynağını almak adına yol açıp boru atıyor. O su zaten bir şekilde toprağa karışıp doğal kaynağına ulaşıyor. Zaten kar yağıp erimediği için azalan su seviyeleri bir de alınan sular ile iyice kuruyor. Yine rotanın bir kısmında 2024 yılında çıkan yangından nasibini almış ve tamamen kel bir tepe olmuştu.

ilgili zamandan başlıyor ama başlamazsa 03:50deki rota.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-23 at 17.19.31.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-23 at 17.19.31.jpeg
    113,6 KB · Okunma: 11
  • İnanılmaz
Tepkiler: Özcan ve Atasoy
Depremin sebeplerinden biri de tayt giyen bisikletliler, bundan sonra dikkat edelim derim.
hocam dün ilk defa tayt giyerek bisiklet sürdüm onda da deprem oldu, şu an taytı kesip yer bezi yaptım artık.

• Hahaha
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri