İnstagramdan gördüm; işyerin tertemiz, pırıl pırıl. Yemeklerin de çok leziz görünüyor. Maşallah,Allah hayırlı kazanç, hayırlı bol müşteri versin.Bu arada yemek davetim hâlâ geçerli.
Abi çok iyi anlatmışsın.. ben insanların hiç bir zaman doğasının doğru, dürüst, yanlışı varsa düzeltilebilen ya da istenilen veya beklenen normlara uygun olarak, "normal" sıfatında yaşaması ve yaşatmasıni sağlamak adına, en kötü ihtimalle, bunun uzun süre korunacağı ile ilgili pozitif tarafi oldugunu , düşünmüyorum .yalanlar bilimi psikiyatri, yazarı thomas szasz. kitap ayrı güzel. ben de şimdiye kadar gittiğim psikiyatristlerden sadece birini anlatmak istiyorum. Ankara'da meşhur bir yer. parası ile değil mi, bastırdık parayı gittik doçente. ablamız çıtıpıtı, yaşça doçent yaşını aşmış, profesörlüğe çoktan gitmiş olması lazım iken hala doçent. birinci seans ben anlattım, o bluzünü düzeltti, sağına soluna bakındı, tek satır not almadı. 1 hafta sonra aynı durum. 3. seans aynısı. bu arada bizim taksi metre doçent doçent fırfır dönüyor. parasıylan değil mi? 4. seansın tam ortasında, o arada son 3 haftadır olduğu gibi ispanyada şato kurarcasına ortam dışı davrana doktor perdone doçent hanıma zınk diye sustum. anlatacaklarım bu kadar benim neyim var diye sordum. valla Pinokyo ben sizi anlamadım diye karşılık verdi. demek ki ben 15 seans daha durmasam, kendi kendini belki de tedavi edeceğim. bir bisiklet parası da havaya gidecek. işin diğer boyutu da, arabanız hastalandı mı, ustaya götürürsünüz. iyi bir usta ise, bu benlik değil filanca ustanın işi der, sizi çözüme yönlendirir.
sizin durum, iyi değil. major depresyon belirtileri yazdığınız. çözümü ilaçlar olacağı gibi, hazır mevsimi gelmişken, dahası bu forumda olduğunuza göre, bisiklet varken, kendinizi en az 1 saat dışarı atmanız. sonra ertelediğiniz şeylerden başlamanız. ilk olarak tuvaletinizi temizleyebilirsiniz mesela. gerisi yavaş yavaş hızlanarak gelir.
İşin gücün alt mesaj vermek.Umarım artık kısır çekişmeleri, rant kavgalarını, kanal hayallerini bırakıp İstanbul'un gerçek ve en önemli sorunu olan, yaklaşan büyük deprem tehlikesine odaklanırız ve önlem almaya başlarız.
Zaten ümidim yoktuda,thy uçak biletlerinin deprem etkisi ve talebiyle 1800lerden 4bine çıktığını duyunca hiç şaşırmadım.Tam antremanlara başlamıştım bugün de izinliyim ne güzel sürerim derken hevesim kursağımda kaldı.
Deprem olunca emlak fiyatı aklına gelenlerin memleketinde rant ekonomisi bitmez. Istanbulda oturan hemşehrilerime geçmiş olsun.
Asıl noktayı atlıyorsun... Silivri'de yatan kim? Beton Ekrem... Adam nereye gitse felaket götürüyor. Mazallah bir de reis-i cumhur olduğunu düşün, ülkenin başına neler gelir neler? İşte bu yüzden 5 bin yıllık devlet aklı gerekli tedbirleri alıyor...Silivri civarında kadınlar sahillerde mayoyla bikiniyle geziyorlar. Erkekler keza. Alkol var, çıplaklık var... İlahi mesaj bunlar hep.
hocam dün ilk defa tayt giyerek bisiklet sürdüm onda da deprem oldu, şu an taytı kesip yer bezi yaptım artık.Depremin sebeplerinden biri de tayt giyen bisikletliler, bundan sonra dikkat edelim derim.