seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Günahı yokturilk defa tayt giyerek
Günahı yokturilk defa tayt giyerek
Kadro dahil, bagajlar hariç yeni jantlar ve lastiklerle 7bine malettik bakalım Peugeot energy'yi@MUSA Ç. Kusura bakmazsan, şu bisiklette parayı hakeden hiç bişey yok. Bir 90'lar mtb'si buna rahatlıkla çevrilir, çok bi para tutmaz.
Uzun yaşamak için hanım sözü dinlemekte fayda var. Bu ülke Altın Elbiseli Adam'ı bile öldürmüş insanlarla dolu sonuçta.Şunu takip ediyorum ben de ama geçen yıl erkek kardeşim gs1200ü Almanyada üzerine devirip 3 kırıkla helikopter ambulansla hastaneye kaldırılınca eşimden onay alamıyorum.
valla böyle de istediğimiz gibi yaşayamıyoruz, bisikleti gönlümce süremiyorum ki. Geçen sadece vites pedal ayarı için evin yanında süreyim dedim kamyon üzerime çıkıyodu. Güvenli bir araba alayım diye bir ev parası verdim 20-30km hızla trafikte takılıyorum. Hiç bi şeyin tadını çıkaramıyor insan ülkede.Uzun yaşamak için hanım sözü dinlemekte fayda var. Bu ülke Altın Elbiseli Adam'ı bile öldürmüş insanlarla dolu sonuçta.
Biz buna kokain etkisi diyoruz.bu kadar kötü yaşlanan kimseyi görmemiştim

Tam Bmw GS1300 adv motorla gidilecek yermiş, Montanayı sevdiysen yellowstoneu izlemeni öneririm. Bett dutton bölgede Bentleyi ile cirit atıyor, eşi de atıyla ve kocaman kamyonetiyle.Dün American Truck Simulator ile Montana'da gezerken geçince gerçeğini merak ettim efsane bir bölge. Çevrede çok sayıda zirve, göl, buzul ve nehir var. Bisiklet ile tırmanış kısmı zorlayıcı olacaktır ama bölge çok güzel bir görüntüye sahip. Araba, motor, bisiklet hangisi olduğu fark etmeksizin seyahat etmek istediğim yerlerde birisi oldu. Ülkemizde illa ki benzerleri vardır ama her bölgenin kendine has bir havası ve duygusu var. Diğer görselde de kırmızı hat boyunca yol çizgisi devam ediyor.
(link)
326518 dosyayı görüntüle