Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Yazdığınız şeyler, içinde bulunduğunuz durumu çok da iyi yönetemediğinizi gösteriyor malesef. Bundan dolayı profesyonel yardım, iyidir.

• Beğen
Tepkiler: megadeth
Psikiyatriste gitmelisin. Dediklerini yaparsan 6 aya dipçik gibi olursun
Ek tavsiye
326328 dosyayı görüntüle
Yalnız bu kedilerin de sıkıntılı tarafı var. Hem bağımlılık yapıyorlar hem de çoğu doğuştan PİSİkopat
Kedilerin taşıdığı toksoplazma paraziti biliyorsunuz ki sahibini asosyal ve kendisine bağımlı hale getirmesiyle ve gebelerde düşüğe sebebiyet vermesiyle meşhur etkileri olan bir parazit, haliyle bağımlılık konusu biolojik bir gerçek ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Kedilerin taşıdığı toksoplazma paraziti biliyorsunuz ki sahibini asosyal ve kendisine bağımlı hale getirmesiyle ve gebelerde düşüğe sebebiyet vermesiyle meşhur etkileri olan bir parazit, haliyle bağımlılık konusu biolojik bir gerçek ne yazık ki.
Yüzde bilmem kaç ihtimalle gerçekleşebilecek bir duruma göre aksiyon alıp hayat idame ettirilmez.

Bir insanın hayatta edinebileceği en önemli yeteneği iç görü kazanması ve kendini tanıması. İnsanların büyük çoğunluğu genel olarak kendini başkalarından olan yansımalar kadar tanır.

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
7,5 milyonun bir şubedeki minimum karşılığı (yani her şubeye eşit dağıtılırsa) 30,000 kahve.

30,000 kahvenin yapılma süresi ortalama 5 dakikadan hesaplansa 150,000 dakika eder. Yani 2500 saat.

Bu kahve satışı 24 saate yayılı bile olsa 104 gün yapıyor. Ki çoğu kahveci günün maksimum 14 saati aktiftir.

Ne diyoruz, Atma Ziya.

326213 dosyayı görüntüle
Satışlar o kadar iyi ki tivitırda taymlaynıma habire öğrenci indirimi reklamları düşüp duruyor. Tırmala anam tırmala :)

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
25 li yaşlarda hava durumunun bir önemi olmadan dağlara sürerdim.
Şimdi yaş 37 ve diz sorunları, bel ağrıları hayat vs vs var.
Foruma hikaye yazmayı çok severdim...

Sizleri seviyorum iyi günle kalın.

Kedilerin taşıdığı toksoplazma paraziti biliyorsunuz ki sahibini asosyal ve kendisine bağımlı hale getirmesiyle ve gebelerde düşüğe sebebiyet vermesiyle meşhur etkileri olan bir parazit
Kedi mi insanı asosyal yapar, yoksa asosyal insanlar mı kedici olur. Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan'a yeni bir soluk getirmiş bulunmaktayız.

• Beğen
Kedi mi insanı asosyal yapar, yoksa asosyal insanlar mı kedici olur. Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan'a yeni bir soluk getirmiş bulunmaktayız.
Ecnebiler getirmiş soluğu valla ben bişey demiyorum :)

(link).

Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan'a yeni bir soluk getirm...
Bu tekerleme bana hep saçma gelmiştir. Cevap gün gibi ortada aslında. Yumurtadan civciv çıkar.😄

Kedileri sevmek oksitosin hormonu salgılatır. Ağzınızdan burnunuzdan her deliğinizden oksitosin fırlar. Oksitosin de bağımlılık yapar. Bilim insanları, kedi toksoplazması bağımlılık yapar mı diye uğraşacağına; kendi boklarını bakıp test yapsın.
Bu tekerleme bana hep saçma gelmiştir. Cevap gün gibi ortada aslında. Yumurtadan civciv çıkar.😄
Burası Türkiye yiğen. Sizin Fransa'ya benzemez. Yumurtadan turp bile çıkabilir :ssrtcbya:

" Şu borçlar bitsin memlekette ki tüm granfondolara gideceğim "

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Ecnebiler getirmiş soluğu valla ben bişey demiyorum :)

(link).
Toksoplazma nedeniyle bağımlılık mı??? Ya da basitçe onların size verdiği sevgi ya da sizin onlara karşı hissettiğiniz sevgi nedeniyle olmasın? Bu sanki şuna benzemiş; insanlar elmaları neden sever? Çünkü elmaların kırmızı renginin yaydığı dalga boyunun insan korneasındaki fotoreseptörleri harekete geçirmesi ve bunun da vücudumuzda bağımlılığa neden olan enzimleri tetiklemesi nedeniyle olduğunu bulmuş bilim adamları... ya da tadı, lezzeti, kokusu, kolayca her mevsim bulunması, çeşitleri vs. vs. nedenlerden dolayı olmasın?
Kedileri sevdiğim kadar köpekleri de seviyorum, ve inanır mısınız çocuklarımı da, onlarda da aynı toksoplazmik etki var mıdır acaba??

Psikiyatriste gitmelisin. Dediklerini yaparsan 6 aya dipçik gibi olursun
Ek tavsiye
326328 dosyayı görüntüle
Yalnız bu kedilerin de sıkıntılı tarafı var. Hem bağımlılık yapıyorlar hem de çoğu doğuştan PİSİkopat
Her psikiyatri herkese yaramiyor bu tamamen doktora verdiginiz paradan bagimsiz bisey.zaten psikatri denen sey de cok yeni bi alan kendileri bile cozum oranini %50 veriyolar.
Benim tavsiyem dine yonelmek, Istanbuldaysaniz carsambada Arif hocayi gorun sizi okusun (para almaz)ve mumkunse yasanilan evi semti vs kesinlikle degistirmelisiniz.

• Beğen
Her psikiyatri herkese yaramiyor bu tamamen doktora verdiginiz paradan bagimsiz bisey.zaten psikatri denen sey de cok yeni bi alan kendileri bile cozum oranini %50 veriyolar.
Benim tavsiyem dine yonelmek, Istanbuldaysaniz carsambada Arif hocayi gorun sizi okusun (para almaz)ve mumkunse yasanilan evi semti vs kesinlikle degistirmelisiniz.
Hacı Mustaine

Toksoplazma nedeniyle bağımlılık mı??? Ya da basitçe onların size verdiği sevgi ya da sizin onlara karşı hissettiğiniz sevgi nedeniyle olmasın? Bu sanki şuna benzemiş; insanlar elmaları neden sever? Çünkü elmaların kırmızı renginin yaydığı dalga boyunun insan korneasındaki fotoreseptörleri harekete geçirmesi ve bunun da vücudumuzda bağımlılığa neden olan enzimleri tetiklemesi nedeniyle olduğunu bulmuş bilim adamları... ya da tadı, lezzeti, kokusu, kolayca her mevsim bulunması, çeşitleri vs. vs. nedenlerden dolayı olmasın?
Kedileri sevdiğim kadar köpekleri de seviyorum, ve inanır mısınız çocuklarımı da, onlarda da aynı toksoplazmik etki var mıdır acaba??
Romantik açıdan hayvanlarla sadece sevgiyle birbirinize bağlanmanız oldukça olası tabi ancak seçtiğiniz canlının ve onun üzerinde taşıdığı canlıların da size fiziksel etkileri olması kaçınılmaz. Kedilerle kurulan her bağ toksoplazma sebebiyle olmaz ama kurulan bağın bazı insanları toksoplazma sebebiyle tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyacak hale getirmesi mümkün olabiliyor. Mutlaka görmüşsünüzdür; onlarca kediyle aynı evde yaşayan ve evi çöplüğe dönmüş insanlar, kedi veya kediler sahiplendikten sonra diğer insanlarla ilişkileri kopan insanlar..

Sahiplenecek olsam ben de kedi sahiplenirdim bu arada, kayınpederimde var bi tane sokaktan gelme turuncu tiplerden, çok ilginç ve eğlenceli bi hayvan bence :)

Bu arada toksoplazma taşıyan insanların kendi işlerini kurma konusunda 1,5-2 kat kadar daha cesur olduklarına dair bi araştırma da varmış :)

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri