Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

"Benim memurum işini bilir!" - Turgut Özal, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. cumhurbaşkanı

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ulaşan bir CİMER ihbarı sorasında harekete geçerek Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) eski İşletme Dairesi Başkanı Mehmet Cemil Acar’ın evinde arama yaptı.

Acar’ın evindeki kasada 26 kilogram külçe altın ile yüksek miktarda döviz ele geçirildi. Acar, “rüşvet ve yolsuzluk” iddiasıyla tutuklandı."
Adam sadece rüşvetten kazanmamış Altına yatırıp 2 kere kazanmış, gerçekten işini biliyormuş :)

Son düzenleme:
Scudo
Geçende büyük oğlum 15 yaşına girdi. Doğumgünü dileklerini sorduk;- lisede başarılı olmak, basketbolu geliştirmek ve bir kız arkadaşım olsun istiyorum dedi..
Hey gidi zamane gençliği, liseyi 17 yaşında bitirip üniversiteye gidene değin bir karşı cinsin elini bile tutmamış biri olarak ne diyeceğimi bilemedim...
Libido, hormonlar, ego, kuşak...
Umuyorum kendini ve hayatı tanırken ona yol arkadaşı olacak, sevmek ile beğenmek/hayran olmak farkını anlayan insanlar ile karşılaşır...

Geçende büyük oğlum 15 yaşına girdi. Doğumgünü dileklerini sorduk;- lisede başarılı olmak, basketbolu geliştirmek ve bir kız arkadaşım olsun istiyorum dedi..
Hey gidi zamane gençliği, liseyi 17 yaşında bitirip üniversiteye gidene değin bir karşı cinsin elini bile tutmamış biri olarak ne diyeceğimi bilemedim...
Libido, hormonlar, ego, kuşak...
Umuyorum kendini ve hayatı tanırken ona yol arkadaşı olacak, sevmek ile beğenmek/hayran olmak farkını anlayan insanlar ile karşılaşır...
Vehbi koça sormuşlar siz neden Jaguara binmiyorsunuz oğullarınız biniyor; ''Onlar Vehbi koçun oğlu ben Vehbi koçun oğlu muyum? '' demiş.

Bugün konut kredimi kapattım. 2019 da ailemle yaşamak için almıştım. Nasipse şimdiki hedef kendi evimi almak. Bir gün herkesin barınma kaygısı olmadan özgür ve akpsiz bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle

Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı , yerini dünya çocuk bayramına bıraktı .. nerede egemenlik? Gören var mı?
üzerine oturmuş olabilirler kaldırıp bir bakmak lazım ama pisledilerse zor kalkarlar :D

Bugün konut kredimi kapattım. 2019 da ailemle yaşamak için almıştım. Nasipse şimdiki hedef kendi evimi almak. Bir gün herkesin barınma kaygısı olmadan özgür ve akpsiz bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle
Akp'yi istemiyosun. Chp'yi de istemiyosun, 70 yıldır iktidara gelemiyolarmış, bi sorun varmış o partide. HKP (Halkın Kurtuluş Partisi) başa gelecek diyorlar. Biraz sabır.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bugün konut kredimi kapattım. 2019 da ailemle yaşamak için almıştım.
Tam tersi olması gerekmiyor muydu? Yani ailenin yanından ayrılıp kendi evine çıkmak için konut kredisi kullanılıp ev alınması lazım düz mantıkla baktığımızda :)

Tam tersi olması gerekmiyor muydu? Yani ailenin yanından ayrılıp kendi evine çıkmak için konut kredisi kullanılıp ev alınması lazım düz mantıkla baktığımızda :)
Bazen işler ters gidebiliyor, hele ki ailenin sorumuluğu 20 li yasın başlarında sana kaldıysa

(link)

Bisikletli cinayetlerine caydırıcı ağır cezalar gelmesi için tepki olarak imza kampanyası başlatılmış. Bisikletliler olarak bir bir eleniyoruz. Tepkisiz kaldığımız anlaşılmasın. Kampanyaya destek verelim ve tanıdık dostlarımıza yayalım. Herkese sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.

Bisikletimin zincir ve rublesini cillop gibi temizleyip yağladıktan sonra karşısına geçip onu izleyerek içtiğim kahvenin keyfini, nasıl söylesem pek çok şeye değişmem. Siz anladınız beni:)

Bu gözlüğü yeni aldım, sizce nasıl ?

Buraya içimi dökeceğim hiç aklıma gelmezdi, yarın sabaha sınavım var. Gram çalışmak içimden gelmiyor. Doktoramı geçen hafta tez aşamasındayken bıraktım. Zaten hoca da yetiştiremezsin imkanız diyor. Canım istemiyor sıkıldım diyerekten de geçen sene işi bırakmıştım. Umursamaz davranışlarım dolayısı ile de nişanlım nişanı attı, zaten mutlu hissetmiyordum. Kıza yazık oldu ama, onun adına üzüldüm. Hayattan keyif aldığım tek bişey vardı, Panigale 899; 5 sene önce bir kaza sonucu onu da zaten kullanamayacak vaziyete gelmiştim. (Motor sağlam, sattım bir arkadaşa) Yeniden alsam diyorum, ama kendime güvenemiyorum. Belki yeniden herşey düzelir diye hayatımın güzel zamanlarını hatırlatacak olan canım sporum yüzmeye 2024te yeniden başladıydım. Ama o da olmadı, klora karşı vücudum alerji geliştirdi. Şimdi öyle boş boş duvarlara bakıyorum...

Buraya içimi dökeceğim hiç aklıma gelmezdi, yarın sabaha sınavım var. Gram çalışmak içimden gelmiyor. Doktoramı geçen hafta tez aşamasındayken bıraktım. Zaten hoca da yetiştiremezsin imkanız diyor. Canım istemiyor sıkıldım diyerekten de geçen sene işi bırakmıştım. Umursamaz davranışlarım dolayısı ile de nişanlım nişanı attı, zaten mutlu hissetmiyordum. Kıza yazık oldu ama, onun adına üzüldüm. Hayattan keyif aldığım tek bişey vardı, Panigale 899; 5 sene önce bir kaza sonucu onu da zaten kullanamayacak vaziyete gelmiştim. (Motor sağlam, sattım bir arkadaşa) Yeniden alsam diyorum, ama kendime güvenemiyorum. Belki yeniden herşey düzelir diye hayatımın güzel zamanlarını hatırlatacak olan canım sporum yüzmeye 2024te yeniden başladıydım. Ama o da olmadı, klora karşı vücudum alerji geliştirdi. Şimdi öyle boş boş duvarlara bakıyorum...
Psikiyatriste gitmelisin. Dediklerini yaparsan 6 aya dipçik gibi olursun
Ek tavsiye
Screenshot_20250419_201715_com.instagram.android.jpg
Yalnız bu kedilerin de sıkıntılı tarafı var. Hem bağımlılık yapıyorlar hem de çoğu doğuştan PİSİkopat

Geri