Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.
Edilen küfürler çok hoşuma gitmekle beraber telefonda izlerken ben de eşlik ediyorum. Yine de pek eşit değiliz maalesef. Bize dayattıklarının karşısında çok boş kalıyor bu laflar. Yine de keyfini çıkarıyorum :)

Ayrıca aralarındaki militanları hariç tutarak bizim kendi öz halkımızın yaptıklarını da az buluyorum. Bakın elin gavuru nasıl bir muamele çekmiş zamanıda :) Sarayın kapısına aynı muameleyi çekmek lazım aslında.
(link)

Kimbilir nerede 3-5 kisi kufur etmistir, provoke amacli trolleri bile olabilir. Ayni konusmalar bitmis dagilmak uzereyken Bozdogan'da provoke amacli gaz sikanlar gibi.

Sarachane'de de Sisli'de de bulunmus biri olarak ters bir hareket yapildigini hic gormedim. Biraz olsaydi iyiydi de :) yok, gayet nizami demokratik haklar cercevesinde ilerliyor. Bu da islerine gelmiyor olsa gerek ki yok kufur, yok camide bira vs vs..

Oyna devam..

Düğünlerde de gel sen de katıl diye hafif sarsarlar oynamayanları hiç gaz sıkıldığını görmedim :D
Haklısınız aslında, hiç öyle düşünmemiştim. Ortam gergin olunca beyin ona uygun senaryoyu düşündü.😅

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Kimbilir nerede 3-5 kisi kufur etmistir, provoke amacli trolleri bile olabilir. Ayni konusmalar bitmis dagilmak uzereyken Bozdogan'da provoke amacli gaz sikanlar gibi.

Sarachane'de de Sisli'de de bulunmus biri olarak ters bir hareket yapildigini hic gormedim. Biraz olsaydi iyiydi de :) yok, gayet nizami demokratik haklar cercevesinde ilerliyor. Bu da islerine gelmiyor olsa gerek ki yok kufur, yok camide bira vs vs..

Oyna devam..
Zaten öyle aradan numunelikleri seçip gösteriyorlar. Bugün biraz ahaber ve trt haber zulmüne maruz kaldım. Haberde gösterdikleri sadece provokatif olanlardan. Tabi kendi yaptıklarının bir tanesini bile hiç bir kanalda görmüyoruz göremeyiz de zaten. İktidar yanlısı akraba kendisi koyu mhplidir en azında öyleydi. Apocuların mitingini dedim inanmadı internetten gösterdim bu sefer sus pus oturuyor.
(link) şu mesajdaki videoları görseler kafaları azıcık çalışıyor, azıcık vicdan kaldıysa içlerinde olayın ilgili yandaş kanallarda anlatıldığı gibi olmadığını anlarlar. O kadar insan içinden bir grup karışıklık çıkarıyor diye yakaladıklarını linçliyorlar. Kaldı ki içlerine bilerek sokulan kendi adamları dahi olabilir gezi parkı sürecinde onlardan da gördüm.
Bu da millet bir birini bıçaklarken bakan polis, sonuç olarak bir çoğu görevini yapmıyor. Türkiye Cumhuriyeti Polisine düşman değiliz, sarayın polisine düşmanız. Onur Babacan 'a yazan polisler durumu anlatıyor zaten. Benim de polis arkadaşlarım var 1 tanesinin ne b.k olduğunu biliyorum liseden bu yana da görmedim görmem de umarım ama diğerleri hem eğitim döneminde hem de aktif görev dönemlerinde özellikle cemaat bağlantılı üslerinden gördüğü baskıdan bahsetmişlerdi.
(link)

Ben baya bir küfür duydum, mesela:

Sürtük, çürük, iki ayyaş, ananı da al git, afedersin Ermeni, cemevi cümbüş evi, kadın mı kız mı bilemedim, niye kaçıyorsun ulan İsrail dölü?
Bu konuyla alakası yok ama benim hiç unutamadığım bi olay var; Bilkent öğrencisi kızlı erkekli 7 genç doğalgazdan zehirlenerek vefat etmişti heralde bi 10 sene oluyordur emin değilim, Başkent Gaz’ın genel müdür birisi vardı, olayla ilgili bi basın toplantısında “gençlerün hepsi bi tarafa yığılmış, belden yukarıları yarıçıplak, benim hiç görmek istemediğim bişey” falan gibi bi açıklama yapmıştı. O herifi ve o saçma sapan konuşmasını unutamıyorum.

Bu konuyla alakası yok ama benim hiç unutamadığım bi olay var;
Ben de şunu hatırlarım.
Cengiz Holding Başkanı Mehmet Cengiz "Milletin a.... koyacağız" demişti.
Yandaş olduğu için bırakın ceza almayı ihaleleri almaya devam etti, işte bu özgürlüktür.

Bu konuyla alakası yok ama benim hiç unutamadığım bi olay var; Bilkent öğrencisi kızlı erkekli 7 genç doğalgazdan zehirlenerek vefat etmişti heralde bi 10 sene oluyordur emin değilim, Başkent Gaz’ın genel müdür birisi vardı, olayla ilgili bi basın toplantısında “gençlerün hepsi bi tarafa yığılmış, belden yukarıları yarıçıplak, benim hiç görmek istemediğim bişey” falan gibi bi açıklama yapmıştı. O herifi ve o saçma sapan konuşmasını unutamıyorum.
Serbest çağrışım: Bir erkekle mekanda tanışmasının ardından erkeğin evine gidip aldığı alkol ve maddeden dolayı kalp krizi geçirip ölen Defne Joy Foster'a "Su testisi su yolunda" diyen Hıncal Uluç isimli kişi. "Erkekle tanışır tanışmaz seks yaparsan, böyle ölürsün işte".

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Siyasal dincilerin özgürlük kavramı sadece bu dünya bu vatan için değildir.Her şeyi kapsar.
İktidarın bayraktarlarından Mehmet Külünk Beyefendinin sözlerini hatırlayalım
Metin Külünk: "İnsanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edilmiştir. Siyasilerin yolsuzluğu günah işleme özgürlüğüdür. Bunu ortaya çıkarmamalıyız. 17 Aralık operasyonu Allah'ın hududuna müdahaledir" demişti hatırlarsınız.

Her şeyi yanlış anladıkları için daha doğrusu her şeyi çıkarlarına uydurmakta mahidar oldukları ve buna inananlar olduğu için her şeyi kullanmakta çekinceleri de hiç olmamıştı.
Zamanında bakanların yakınlarını devlet kadrolarına yerleştirdiği iddialarına o zamanki Adıyaman eski milletvekili Mehmet Metiner "Her Cuma hutbesinde okunan 'Allah, akrabaları gözetip kollamayı emreder" ayetine atıfta bulunmuştu. İnsanda az biraz utanma, Allahtan korkma olur.

Devletin kadrolarına liyakatsızları yerleştir,hak edenleri umutsuzluğa it hakkını ye, ihalelerde 1 liralık köprüye 20 liralık garanti ver. Bebek katiline kurucu önder de, teröristlerin gizli tanıklığıyla Genel kurmay başkanını 26 ay hapis yatır, pırlanta gibi teğmenleri ihraç et. Ülkenin 128 milyar dolarını çar çur et,ülkenin sınırlarını kevgire çevir. Ne istediler de vermeyip de, sonra darbe ile ülkeyi sars. Daha neler neler. Yalan diyorsun Kedi Hamlet diyebilen var mı?
Sayamayacağımız normal bir hukuk devletinde göreceğimiz bu kadar şeyi yapacağınıza keşke anamıza bacımıza sövseydiniz.
Bir kişinin anasına küfredilmez. Küfreden, karşısındakinin değil kendi annesine küfretmiş gibi olur.

Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı?
Yaşatmadılar zaten; sabahına hepsi tutuklandı. Ama muhalefet lideri falan yumruklarsan, linç etmek istersen o serbest...

Sabah akşam işe gitgel kaydı alayım dedim. İkinci günden caydım. Mesafe kısa olunca kayıt almayı ya da Strava'yı açtığımı unutuyorum.

Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.
Özgürlük konusunu yorumladığınız olay ve yaklaşım tam da iktidarın medya gücüyle kendi kitlesine empoze ettiği düşünce.
Yüzbinlerce kişinin katıldığı, anayasal olarak da hakkı olan protestoyu türlü engellemelerle, kışkırtmalarla sabote edip yine de hak ettiği karşılığı bulamamasına rağmen bir iki münferit olayı tüm kendi yayıncı kuruluşlarında servis edip sonra bunlar öyle saldırgan bunlar böyle vandal bunlar böyleler derler, siz de yersiniz.
Polisle çatışmak demişsiniz de siz çatışmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Böylesi kitlelerin niyeti o olsaydı başka şeyler görürdük. Gayet sanatsal barışçıl olarak tepkilerini gösteriyorlar.

Sevgili @MUSA Ç. Bundan 12 sene önce Gezi'de, sado-mazo deri kıyafetler giyen bir grubun yolunu kesip darp ettiği, bu da yetmezmiş gibi "koro halinde" üzerine işedikleri bir türbanlı bacımız vardı. "Elimizde görüntüler var, infial çıkmasın diye yayınlamıyoruz" deniliyordu.

Aradan 12 sene geçti. Nerede o görüntüler? Belki sana izletmişlerdir, bize de anlatıver istersen.

Sevgili @MUSA Ç. Bundan 12 sene önce Gezi'de, sado-mazo deri kıyafetler giyen bir grubun yolunu kesip darp ettiği, bu da yetmezmiş gibi "koro halinde" üzerine işedikleri bir türbanlı bacımız vardı. "Elimizde görüntüler var, infial çıkmasın diye yayınlamıyoruz" deniliyordu.

Aradan 12 sene geçti. Nerede o görüntüler? Belki sana izletmişlerdir, bize de anlatıver istersen.

Yapay zekayla kolayca oluşturabilirler o görüntüleri artık. Teknolojinin gelişmesini bekliyorlardı.

Canyon Grail CF SL 7 AXS (link)

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Yapay zekayla kolayca oluşturabilirler o görüntüleri artık. Teknolojinin gelişmesini bekliyorlardı.
Muaviyenin dişi deve hikayesi, Aya 4 şeritli yol yaptık deseniz inanacak seçmen kitlesi bu gibi durumları çok fazla küçümsemeyin.
Yapay zekaya gerek yok bazı şeyler doğal zeka olmayınca da büyük sıkıntı.

Geri