Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
%5 zamlar gelmeye başladı

Bu b*ktan sinir bozucu gündem yüzünden
@Cemal Ç. ile uğraşamıyorum. :ckskc:
Ne şanslı adamsın be Cemal. :snzdglsn:
Ben gündem takip etmiyorum. Uzak duruyorum. Zira 10 dk göz gezdirmeye kalksam günyüzü görmemiş, sınırsız küfürler etmeye başlıyorum.

Tiagra ile ultegranın neredeyse aynı şey olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım

Tiagra ile ultegranın neredeyse aynı şey olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım
Tiagra ile Ultegra'yı aynı klasmana sokmanıza gerçekten teessüf ederim.

Tiagra kullanıcısı nettir. O koca göbeğini eritmeden altında değil Ultegra, çay tepsisi ebadında aynakola sahip bir zamana karşı makinesi bile olsa düz yolda 25 ortalamayı geçemeyeceğini bilir. Buna rağmen molalarla kaşarlı tostu gömer. Yatırımını göbeğe yapar.

Ultegra kullanıcısının aklında ise arada kalmışlık duygusu vardır. "Lan acaba buna fazla mı para verdik, 105 de yeterdi be" ile "azıcık daha para verip Dura-Ace alsaydım keşke" arasında gelgitler yaşar.

Tiagra kullanıcısı nettir. O koca göbeğini eritmeden altında değil Ultegra, çay tepsisi ebadında aynakola sahip bir zamana karşı makinesi bile olsa düz yolda 25 ortalamayı geçemeyeceğini bilir. Buna rağmen molalarla kaşarlı tostu gömer. Yatırımını göbeğe yapar.

Ultegra kullanıcısının aklında ise arada kalmışlık duygusu vardır. "Lan acaba buna fazla mı para verdik, 105 de yeterdi be" ile "azıcık daha para verip Dura-Ace alsaydım keşke" arasında gelgitler yaşar.
yada az daha verip de di2 ya mi geceydik acep :)

Bildiğim kadarıyla ultegrayla duraace arasında biz faniler için öyle çok bariz bir fark yok diye biliyorum
yada az daha verip de di2 ya mi geceydik acep :)
Bence ultegra yerine 105di2ye geçmek bile mantıklı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: a.valverde
Ne acayip bir döneme geldik hala idrak edemiyorum. Bir arkadaşımla her zaman deriz keşke ya 2000 yıl sonra uzaylı, bilim kurgu filmlerinden çıkılmış bir döneme denk gelseydik (hoş böyle giderse o da zor), yada 2000 yıl önce hiçlikte yaşasaydık. Ülkede neye dokunsam elimde kalıyor. Eğitim aldı başını gitti bir yerlere, aklı olan bir şekilde beyin göçüyle gidiyor zaten. Ülkenin cenneti andıran dağları, koyları, ormanları, nehirleri anası ağladı. Yandı, otel oldu, maden oldu, her dere tepesine bir hes oldu. Orman yangınlarına 2021den beri elimden geldiğince gönüllü gidiyorum. Günün Fotoğrafı şu manzara 1 haftadır aklımdan çıkmıyor. Önceki halini çok iyi hatırlıyor olmamdan kaynaklanıyor galiba. Ekim 2024te müdahale ettiğimiz yerdeki sıcaklığı düşündüğüm hala hissedebiliyorum. Toplumun genel olarak ahlakı yerin dibine değil taaa magmaya indi. Herkes alavere, tokatçılık derdinde. Haberleri açıp izliyorsun vuran vurana haberin başından sonuna kaos. Geçen haberde 189 suç kaydı olan kadını gösterdiler, içeri girmemek için sürekli hamile kalıyormuş. Yakalanmış hapse atılmış 14. çocuğuna hamile kaldığı için serbest bırakılmış. Böyle bir bireyden gelen 14 çocuğun topluma ne gibi bir faydası olabilir ki? Azınlık Raporu filmindeki gibi bir sistem olsa ülkemizde o da hata verir. Adalet, hak, hukuk yargı olarak yazılacak çok şey var ama forum kuralları, farklı görüşten birinin pireyi deve yapma ihtimali vs. vs. diyerek küçük bir örnekle bitireyim.
Hakim Neye Gülüyorsun?
Deniz Gezmiş: Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum.

Ve hepsinin sonu olarak dünyadaki 32 yıllık varlığım son bir kaç gününde olan birisi olarak, aklıma şu karikatür geldi. Böyle yazınca ulan yoksa.. falan diye düşünmeyin, 32 bitip 33 oluyor.

Dosyalar

• 32 yaşım.jpg
    32 yaşım.jpg
    41,1 KB · Okunma: 28
Hz İbrahim'in ateşine su damlası götüren karınca olmaya gidiyorum.
Bir küçük oy demeyin.
Nemrutlar, İbrahimleriyle; firavunlar Musalarıyla elbet buluşur. Hiç şaşmaz.

Lütfen arada "Kullanım Koşulları" hakkında bilgilerimizi tazeleyelim. Koşulları ısrarla ihlal etmeye devam eden üyelere yaptırım uygulamak zorunda kalacağımızı belirtmek isterim.
İyi forumlar...
Kullanım koşulları

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Tivitırla da ufak ufak vedalaşalım, helalliğimizi verelim alalım, artık ona da erişim engeli yakındır..

Geri