Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ülkedeki bu kadar olayın üstüne bu gece Adnan Saygun Sanat Merkezindeki Cem Adrian konserine gittim. Tam depresyonluk. :krktm:
Ah ulen ah yok mu şöyle Halil Sezai konseri
İsyaaaaaaannnnnn. ;)

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Scudo
Yazabileceklerimi yazacak olsam yazamayacağım şeyler yazarlar.

Bunu alsam kartal bike tarafından dolandırılır mıyım acaba :kötü: Vicdansızlar piyasaya göre baya ucuza koymuşlar. Kesin bisikletten çıkma gönderecekler. Gerçi hoş, yanlış ürün gönderip, iade ile uğraştırıp ve paket zarar görmüş diye iade almayıp, elimde alakasız bi ürün kalma ihtimali de var.

(link)

Sonbahar bitiyor, kış geliyor, kış bitiyor, ramazan geliyor, ramazan bitince bakalım ne gelicek te bisiklet süremicez😅

Garibim Şimşek, millete bastırdı yüksek vergilerle, elin Arabından(hangi palet fabrikası verildi, şeffaf olmadıklarından bilinmez) bir şekilde Merkez Bankası rezervi oluşturdu. Sonra bir eklem ağrıları tuttu, zorla güçlükle oluşturulan rezerv buhar oldu puf oldu gitti.
Hani bir fıkra var ya "Agam biz bu poku niye yedik" tam da o işte.

Garibim Şimşek, millete bastırdı yüksek vergilerle, elin Arabından(hangi palet fabrikası verildi, şeffaf olmadıklarından bilinmez) bir şekilde Merkez Bankası rezervi oluşturdu. Sonra bir eklem ağrıları tuttu, zorla güçlükle oluşturulan rezerv buhar oldu puf oldu gitti.
Hani bir fıkra var ya "Agam biz bu poku niye yedik" tam da o işte.
o rezerv bunun için oluşturulmadıysa üzülürdük Şimşeke

Sanal zeka motorlarının arama sonuçlarını bir tanesi bile seslendiremiyor, şaka gibi. Belki ücretli versiyonlarında vardır ama para verecek de değilim.

Son düzenleme:
Semazende ilk bakışta gördüğüm bir hata var.
Sağ el yukarıya, sol el de aşağıya dönük olmalıydı.Sol elin pozisyonu yanlış.
Yüzün baktığı yön ise doğru.
@Cemal Ç. Yörükoğlu neredesin,
selamsız. Sen de beni mi boykot listesine koydun?
Beni etiketlediğine dair bildirim gelmedi. Niye seni boykot edeyim.
Bu arada şu an izlediğim bir izletide polisin Ankara havası oynayanlara gazla tepki verdiğini görünce biraz inceledim. Bu gösterici gençler de o kadar masum değil. Polisin üzerine gidiyor, oynuyorum ayağına bilinçli çarpıyor falan.
Bizim millet hiçbir şeyi bilinçli yapamıyor, doğru yönetemiyor.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Beni etiketlediğine dair bildirim gelmedi. Niye seni boykot edeyim.
Bu arada şu an izlediğim bir izletide polisin Ankara havası oynayanlara gazla tepki verdiğini görünce biraz inceledim. Bu gösterici gençler de o kadar masum değil. Polisin üzerine gidiyor, oynuyorum ayağına bilinçli çarpıyor falan.
Bizim millet hiçbir şeyi bilinçli yapamıyor, doğru yönetemiyor.
Düğünlerde de gel sen de katıl diye hafif sarsarlar oynamayanları hiç gaz sıkıldığını görmedim :D

Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.

Adamın anasına koro halinde küfür edeceksin. Sonra bu ülkede özgürlük yok diyeceksin. Sen bunu diktatöryal bir ülkede yap bakalım yarın yaşatıyorlar mı adamı? Hak aramaya sokağa çıkacaksın. Polisle çatışacaksın. Çevreyi kirleteceksin. Dağıracaksın. Huzur bırakmayacaksın. Olmaz öyle şey. Yanlış uslüp doğru sözün celladıdır. Prostonun da bir adabı olmalı.
Oğlum yaramazlık yaptığında güzel bir şekilde, mümkünse kısık bir sesle yapmaması gerektiğini söylüyorum, devam ediyor, birkaç kere daha söylemeye başlıyorum, sabrım kolay taşar, sesimi yükseltiyorum, tavrını değiştirmiyor, bağırmak zorunda kalıyorum. Etkili oluyor mu? Çoğu zaman olmuyor. Ama en azından durumu biraz anladığını düşünüyorum.
Ev yaşantısıyla ilgili bu olayı da neden anlattıysam...

Yetiştirilme tarzımızından kaynaklı, özellikle de daha sonrasında bu verilen kalıbı okuyarak , düşünerek aşamamış insanlarda olmak üzere hak arama ve itiraz kültürü benimsenemiyor. Çoğunluk hak aramayı bimdeki gariban kasiyere bağırmak sanıyor. ''orantısız güç kullanmak'' ''sivil itaatsizlik'' nedir haberi bile yok. Olay hep fultbol tribünü yüzeyselliğinde ''anamıza bacımıza küfrettiler''e indirgeniyor. Özetle söylenecek çok şey var da benim artık bunları uzun uzun anlatmaya sabrım, anlaşılacağıma inancım kalmadı. Beni ümitlendiren şeylerden biri ise yeni kuşak çok daha iyi diye düşünüyorum.

Prosto çok önemli bir konu. Adabı olmayan prostolar, komposto olur.

Geri