hamlet2006
Forum Kedisi
- Tepki
- 35.946
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şirket aracım varken hafta içi her gün iki lastiği de sök tak yaparak kullandım, ısınmanın bi parçası olarak değerlendiriyordumüşenmedim denedim, bagaj daha büyük ama yükleme ağzının yüksekliği daha kısa olduğu için öyle hop sığmıyor, boynuzlar yatay geçiyor ancak onun için de ön lastiği sökmek gerekiyor. Koltuklar yatınca o haliyle rahat sığıyor ama her gün bununla uğraşılmaz. En iyi seçenek taşıyıcı yine.
325032 dosyayı görüntüle
sürekli ön tekeri çıkarıp takınca diski sürekli kaliperden çıkarıp takıyorsun ve bence ayarı bozuluyor ki ben çıkarınca kalipere plastik parçasını takıyordum.Şirket aracım varken hafta içi her gün iki lastiği de sök tak yaparak kullandım, ısınmanın bi parçası olarak değerlendiriyordum![]()
Birisi havayolu şirketini dava etmişti; "Reklamlarda mini etekli hostesler var ama gerçekte pantolon giyiyiorlar. Müşteriyi yanıltıyorlar" diye. Bisikleti bagaja sığdıramazlarsa siz de onları dava edinama üşenmeyip İstinyeye gidip şu 2 serisine bisikletimi reklamdaki gibi koyun diycem![]()
Nispet böyle olur bak...Galbin kötü, biliyon benim Arrenbergi sevdiğimi nispet yapıyon de mi dezemin oğlu.
Keyfim yok be Cemalim
325027 dosyayı görüntüle

hocam senin bisiklet neden hep yerdeNispet böyle olur bak...
İlk defa tamamını daş! kayaların üzerinden geçtim. 15 km/sa üzerine çıkamadım desem yeri var. 9 dk 34 saniye sürmüş.
Aslında hunharca sürüp daha hızlı geçerdim ama Karakaçan'a bir şey olsa benim başım ağrıyacak. Güvenemedim o yüzden. Bir girişten, bir bitişten iki görsel.
325036 dosyayı görüntüle325037 dosyayı görüntüle
Bu arada Arrenberg bittiğinde 90 km oldu. O havaya rağmen sorunsuz 90 km geldim, durup bir şey yerken ön teker bir döndü, sağıma devrildim.🤪
At sahibine göre kişnermiş dicem ama yanlış anlama @Cemal Ç. , sen de maşallah boyuna bi sağına bi soluna devrilip duruyon abihocam senin bisiklet neden hep yerde![]()
Kedilere iftira atmayalım lütfen @Sadettin Z.Bu işte bir kedilik var...
Nispet böyle olur bak...
İlk defa tamamını daş! kayaların üzerinden geçtim. 15 km/sa üzerine çıkamadım desem yeri var. 9 dk 34 saniye sürmüş.
Aslında hunharca sürüp daha hızlı geçerdim ama Karakaçan'a bir şey olsa benim başım ağrıyacak. Güvenemedim o yüzden. Bir girişten, bir bitişten iki görsel.
325036 dosyayı görüntüle325037 dosyayı görüntüle
Bu arada Arrenberg bittiğinde 90 km oldu. O havaya rağmen sorunsuz 90 km geldim, durup bir şey yerken ön teker bir döndü, sağıma devrildim.🤪

Nazar etme n'olur, 50 mesaja ulaş senin de olur...ben neden forumda başlık açamıyorum ki..
Neden açasın ki?ben neden forumda başlık açamıyorum ki..
Sepetini söküp, gidonu da döndürerek sığdırmıştım ama her zaman yenecek halt değil. Benim Scenic olsa güzelce sığar ama sedan çok zorluyor.üşenmedim denedim, bagaj daha büyük ama yükleme ağzının yüksekliği daha kısa olduğu için öyle hop sığmıyor, boynuzlar yatay geçiyor ancak onun için de ön lastiği sökmek gerekiyor. Koltuklar yatınca o haliyle rahat sığıyor ama her gün bununla uğraşılmaz. En iyi seçenek taşıyıcı yine.
325032 dosyayı görüntüle

birçok sebebi olabilir...mesela kellere tavsiyelerim vardır belki...Neden açasın ki?