MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.231
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
(link) demek bu sensinAcıktım, mutfağa gideyim de bişeyler yiyeyim.
(link) demek bu sensinAcıktım, mutfağa gideyim de bişeyler yiyeyim.
yıllara göre ülkelerin çimento üretim oranları
Hayırlı olsun, nasıl hissettiğinizi daha detaylı anlatabilirseniz güzel olur. Merakla bekliyorumsaat 20.00da 4 günlük su orucumu açacağım, çok zor oldu ama fena olmadı. kafeini bırakabildiğimi, aç adama her şeyin mis gibi koktuğunu yeniden fark ettim ve nefsimi terbiye öğrenim dönemim başlamadan önce. Bu yaza çimento fabrikasında staj ayarladım, lütfen çimento sanayisini kızdırmayın da stajım yanmasın😂.
saat 20.00da 4 günlük su orucumu açacağım, çok zor oldu ama fena olmadı
Su orucunda benim bildiğim sadece su içiliyor.Vücudunuzu böyle uzun süreler susuz bırakmayın. Böbreklerinize zarar verirsiniz ve böbrek hasarı geri dönülmezdir.
son 4 gündür çok halsizdim, hiç soğumayan ellerim buz kesmişti, hasta gibiydim. dün akşam orucumu açınca biraz ısındım hafiften enerjim yerime geldi. Bu sabah ise yediğim besinleri sindirdiğimden enerjim yerime geldi sanırsam. kendimi çok neşeli enerjik ve sağlıklı hissediyorum. normalde kahve de içebiliyormuşum fakat ben bu 4 gündür özellikle kahveye dokunmadım kafein detoksu olsun diye çünkü günlük hayatımda oldukça yüksek miktarlarda kafein tüketiyorum. kafein olmadan da günü geçirebildiğimi görmek güzeldi. Genel olarak güzel bir deneyim oldu ama çalışırken veya öğrenim dönemi içinde yapabileceğimi düşünmüyorum.Hayırlı olsun, nasıl hissettiğinizi daha detaylı anlatabilirseniz güzel olur. Merakla bekliyorum![]()
Hmm uzun olanı zorlamış tabii, kısa olanı 1 günlükten yapıyordum ben de. Faydalarını gördüğümü düşünüyorum, aynen sizin gibi akabinde insan enerjik ve sağlıklı hissediyor. Yalnız bitirdikten sonra ilk yenen yemeği ağır yememeye dikkat etmek lazım, sıvıyla beslenmek lazım. Mide uzun süredir çalışmadığı için normal çalışmaya alıştırmak lazım.son 4 gündür çok halsizdim, hiç soğumayan ellerim buz kesmişti, hasta gibiydim. dün akşam orucumu açınca biraz ısındım hafiften enerjim yerime geldi. Bu sabah ise yediğim besinleri sindirdiğimden enerjim yerime geldi sanırsam. kendimi çok neşeli enerjik ve sağlıklı hissediyorum. normalde kahve de içebiliyormuşum fakat ben bu 4 gündür özellikle kahveye dokunmadım kafein detoksu olsun diye çünkü günlük hayatımda oldukça yüksek miktarlarda kafein tüketiyorum. kafein olmadan da günü geçirebildiğimi görmek güzeldi. Genel olarak güzel bir deneyim oldu ama çalışırken veya öğrenim dönemi içinde yapabileceğimi düşünmüyorum.
4 gündür özellikle kahveye dokunmadım kafein detoksu olsun diye
Koltuk en aşağıda, muhtemelen de en ufak kadro boylarından biri olursa sığar. Arka koltukları zaten yatırmak gerekir, sürücü koltuğunu da yatırayazmak gerekecektir muhtemelen. Benim bisiklet J kasa sedan Opel Astra’nın bagaj ağzından girmiyordu koltuktan dolayı, lastikleri söküp de sokuyordum.Süpermiş bu ya, nasıl sığıyor anlamadım ama
Adam yine bisiklet hacısı olacak ya la. Veledromdan foto at imi.Yarın soğuk ama sürerken ısınırız. Yağış yok, rüzgar doğu, güneydoğu diyor. Valenciennes vardığımda 90 km falan olacak. Vélodrome varsam 136 km oluyor.
İki saat daha sürerim ya...
Heralde, galüba, sanursam...
325025 dosyayı görüntüle
Arka koltukları yatırınca sığar zaten bisiklet.Süpermiş bu ya, nasıl sığıyor anlamadım ama
Koltuk en aşağıda, muhtemelen de en ufak kadro boylarından biri olursa sığar. Arka koltukları zaten yatırmak gerekir, sürücü koltuğunu da yatırayazmak gerekecektir muhtemelen. Benim bisiklet J kasa sedan Opel Astra’nın bagaj ağzından girmiyordu koltuktan dolayı, lastikleri söküp de sokuyordum.
Eşimin eski aracında bu şekilde koyuyordum GLB, şimdi elektrikliye geçtik çok yakıyordu, yarın benim arabada deniycem bakalım, benimki D sedan ama 2 liftback olunca yükleme ağzı geniş. SUV sevmiyorum ama şu yükleme hacmi de müthiş gerçekten.Arka koltukları yatırınca sığar zaten bisiklet.
Ama bagaj yükleme açıklığı çok dar , fiat 500 e bile sığan bisiklet çantası girmedi, çok kullanışlı bir bagajı bulunmuyor.

Ben o ilkinin üzerine en az bir beş defa falan gittim.😅 Arrenberg'i geçince yeter diyerek trenle dönmezsem inşAllah gideceğim.😌Adam yine bisiklet hacısı olacak ya la. Veledromdan foto at imi.