Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

WC, kişinin kendine yakışanı giymesidir...

324971 dosyayı görüntüle
Ataşehir Starbucks'ta erkek kadın ayrı tek kişilik kabinler vardı bir şubede, bazen çiftlerin beraber girdiğini görürdüm kabinlerden birine. Vakit ne kadar kısıtlıysa ikisi de bir anda işi bitirmek mi istiyorlar yoksa bir fantazi midir bilemem ama ben şahsen ne sıçarken ne işerken görmek istemem partnerimi, olmaz olsun öyle fantazi.

Böyle yazmak gerekli bu durumlarda, tuvalet dediğin olayda mahremiyet olmalı bir yaştan sonra, o yaş da 2-3 arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Scudo
Ataşehir Starbucks'ta erkek kadın ayrı tek kişilik kabinler vardı bir şubede, bazen çiftlerin beraber girdiğini görürdüm kabinlerden birine. Vakit ne kadar kısıtlıysa ikisi de bir anda işi bitirmek mi istiyorlar yoksa bir fantazi midir bilemem ama ben şahsen ne sıçarken ne işerken görmek istemem partnerimi, olmaz olsun öyle fantazi.

Böyle yazmak gerekli bu durumlarda, tuvalet dediğin olayda mahremiyet olmalı bir yaştan sonra, o yaş da 2-3 arkadaş.
onlar tuvalet için girmiyordur endişelenme :D

onlar tuvalet için girmiyordur endişelenme :D
O kadar hızlı o işi halledebiliyorlarsa endişelenmesi gereken onlar. Yok yok bildiğin sıçıyorlar koltuk hemen tuvaletin yanında girip çıkarken herkes gördüğü gibi zaten fırsat yok derin fantezilere 2 dakika kapıda başkası dikiliyor.

Bir kez herifin biri erkek tarafına girdi baktım dolu gidip yerime oturdum bekle bekle çıkmıyor fön mü çekiyor, tırnak mı kesiyor anlamadım. Bir kişi kapının önünde beklemeye başladı eyvah dedim işler karışıyor ben de gidip bekleyeyim. Ben daha bilgisayarı kitlemeden iki kişi daha eklendi sıraya. Ben bunların yanından geçip kadın tarafını tıklatıp işimi halledip sifonu çekip elimi de yıkayarak 1 dakikada çıktım. Çıktığımda bunlar bana uzaylı gibi bakıyorlardı. Sanki kutsal bir mabedin gizli bölümüne girdim. 200 metre ilerideki Starbucks'ts tuvalet unisex kadın erkek ortak kullanıyor burası da tek kabin çıkarken bir kadın görse şikâyet edebilir elbette ama ne yapayım sıkıştım ortaya mı yapayım.

Bir kez otobüs terminalinde pisuvara işiyorum kadının biri bir bağırdı "beyefendi kadınlar tuvaletinde ne işiniz var?" diye cevap bile veremedim öyle bağırdı ki. Ayakta bir yere işediğimi görünce kendiliğinden çekti gitti.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: specific
Evet, yavaştan geliyoruz. Belki de gidiyoruz. Gelmek zaten gitmek değil midir bir noktada?..

ben şahsen ne sıçarken ne işerken görmek istemem partnerimi, olmaz olsun öyle fantazi.
Ferzan Özpetek'in yönettiği Cahil Periler filminde bir sahne var. Genç bir erkek, kız arkadaşının HIV+ olduğunu bile bile onunla birlikte oluyor ve HIV kapıyor. Neden böyle bir şey yaptığını sorduklarındaysa "Onun her şeyini istedim, hastalığını bile" diyor.

Gerçek sevgi böyle bir şeydir. Sevdiğini her şeyiyle kabullenir, her şeyini seversin; çişini-kakasını bile...

Ferzan Özpetek'in yönettiği Cahil Periler filminde bir sahne var. Genç bir erkek, kız arkadaşının HIV+ olduğunu bile bile onunla birlikte oluyor ve HIV kapıyor. Neden böyle bir şey yaptığını sorduklarındaysa "Onun her şeyini istedim, hastalığını bile" diyor.

Gerçek sevgi böyle bir şeydir. Sevdiğini her şeyiyle kabullenir, her şeyini seversin; çişini-kakasını bile...
çok enteresan insanlar olabiliyor Celal Şengör örneğinin bunun takip etmesinden korkarak paylaşıyorum.

Ünlü Oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Kızının Kakasını Nasıl Yediğini Armağan Çağlayan'a Anlattı​

(link)

O kadar hızlı o işi halledebiliyorlarsa endişelenmesi gereken onlar. Yok yok bildiğin sıçıyorlar koltuk hemen tuvaletin yanında girip çıkarken herkes gördüğü gibi zaten fırsat yok derin fantezilere 2 dakika kapıda başkası dikiliyor.

Bir kez herifin biri erkek tarafına girdi baktım dolu gidip yerime oturdum bekle bekle çıkmıyor fön mü çekiyor, tırnak mı kesiyor anlamadım. Bir kişi kapının önünde beklemeye başladı eyvah dedim işler karışıyor ben de gidip bekleyeyim. Ben daha bilgisayarı kitlemeden iki kişi daha eklendi sıraya. Ben bunların yanından geçip kadın tarafını tıklatıp işimi halledip sifonu çekip elimi de yıkayarak 1 dakikada çıktım. Çıktığımda bunlar bana uzaylı gibi bakıyorlardı. Sanki kutsal bir mabedin gizli bölümüne girdim. 200 metre ilerideki Starbucks'ts tuvalet unisex kadın erkek ortak kullanıyor burası da tek kabin çıkarken bir kadın görse şikâyet edebilir elbette ama ne yapayım sıkıştım ortaya mı yapayım.

Bir kez otobüs terminalinde pisuvara işiyorum kadının biri bir bağırdı "beyefendi kadınlar tuvaletinde ne işiniz var?" diye cevap bile veremedim öyle bağırdı ki. Ayakta bir yere işediğimi görünce kendiliğinden çekti gitti.
abi sen normal bir seks kaç dk sürüyor biliyor musun? :D

eski cahil periler mi? yenisi mi :D

abi sen normal bir seks kaç dk sürüyor biliyor musun? :D

eski cahil periler mi? yenisi mi :D
seks var seks var, çok öyle ilgi alanım olan mevzular değil ama milletin artık çocuk yapmak değil derdi. Ekonomik, politik sıkıntıların acısını birbirinden çıkarıyorlar seks sırasında, 10 farklı pozisyon deneyip Kama-Sutra kitabını açıp daha ne kaldı denemediğim diye bakarlarsa Hint filmi gibi uzar o aktivite.

Dün akşam üzücü bir olay yaşadım.

Zemini düzgün, kuru, gayet aydınlık bir sokakta, tahmini hızı 4-5 gibiyken, kız kardeşim gözümün önünde bisikletten düştü. Düşerken de başını koruyamadığı için dükkanların önündeki metal bir direğe çarptı. Hep kask takardı ama hava soğuk diye bere takmak istemişti. Düşerken bilinçsiz olduğunu tahmin ediyorum çünkü refleks göstermeden yıkıldı. Yorgunluk, açlık gibi bir durum söz konusu değil ama düşmeden önce yavaşlamaya/durmaya çalıştığını hatırlıyorum. Düştükten sonra yerden kalkamadı, titremeye ve kasılıp kusmaya başladı. Kusmuğu nefes borusuna kaçmaması için yan çevirdim. Dili boğazına kaçmış olabilir diye ağzını aralamaya çalıştım ama gayri ihtiyari çenesini sıktığı için ilk başta başaramadım, sonra bir anlık aralık bulunca, elimi ısırması riskini göze alıp, soluk borusunu ve dilini kontrol ettim. Neyse ki, korktuğum gibi değildi. Çarpmadan önceki 30 sn ve çarpmadan sonraki 10 dk halen hatırlayamıyor. Ambulansla hastaneye götürüldü. Şu an bilinci yerinde ama kafatasında ödem ve omzunda kırık var.

Basit bir sürüşte, düşük bir hızda bile kafanızı koruyamıyorsunuz. Kask takmamak için bahane arayanlar varsa, bu acı hatıramı, bundan sonra tedbirli olmaları amacıyla paylaşmak istedim. Tüm bisiklet sürenlere kazasız sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalın.
Çok geçmiş olsun. Çok üzücü ve korkutucu bir olay. Serinkanlılığınızı korumuşsunuz gene de...

• Beğen
Tepkiler: TOOL
seks var seks var, çok öyle ilgi alanım olan mevzular değil ama milletin artık çocuk yapmak değil derdi. Ekonomik, politik sıkıntıların acısını birbirinden çıkarıyorlar seks sırasında, 10 farklı pozisyon deneyip Kama-Sutra kitabını açıp daha ne kaldı denemediğim diye bakarlarsa Hint filmi gibi uzar o aktivite.
Tr ortalaması 3dk altı

Tr ortalaması 3dk altı
makarna ile beslenirlerse olanağı budur tabi.

millet aç aç

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
yıllara göre ülkelerin çimento üretim oranları

2002'den sonra Karadenizli müteahhitlere gün doğmuş gibi, milyar nüfuslu Çin ve Hindistan bir de küresel güç ABD ile yarışıyoruz. Grafiğe bir ara Vietnam da girdi o ara ne oldu anlamadım kameramanın koşucuları geçmesi gibi bir şey oldu.

• İnanılmaz
Tepkiler: MakRo
Bugün hava güzel güneşli

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Bisiklette kendime 5000 km hedefi koymuştum. Tamamlayınca yeni bisiklet alacağım diye. Hedefi tamamladım ama bu seferde ekonomik engellere takılıyorum. Motivasyonum kayboldu. Bisiklet süremiyorum 1 aydır. Bisiklet almak için 2 ay daha sabretmem gerekiyor gibi. Şans dileyin dua edin :) 20bin km hedefini koyacağım yeni bisikletime kavuşayım :(

Geri