Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
5 yıllık yol arkadaşım olan bisikletimi, bakımlarını yaparak kardeşime ekipmanlarım ile birlikte teslim ediyorum. Henüz yeni bisiklette almadım umarım Ramazan sonrasına yeni bisiklet ve ekipmanlar ile devam edebilirim.

üşenmedim denedim, bagaj daha büyük ama yükleme ağzının yüksekliği daha kısa olduğu için öyle hop sığmıyor, boynuzlar yatay geçiyor ancak onun için de ön lastiği sökmek gerekiyor. Koltuklar yatınca o haliyle rahat sığıyor ama her gün bununla uğraşılmaz. En iyi seçenek taşıyıcı yine.

IMG_6132.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
üşenmedim denedim, bagaj daha büyük ama yükleme ağzının yüksekliği daha kısa olduğu için öyle hop sığmıyor, boynuzlar yatay geçiyor ancak onun için de ön lastiği sökmek gerekiyor. Koltuklar yatınca o haliyle rahat sığıyor ama her gün bununla uğraşılmaz. En iyi seçenek taşıyıcı yine.

325032 dosyayı görüntüle
Şirket aracım varken hafta içi her gün iki lastiği de sök tak yaparak kullandım, ısınmanın bi parçası olarak değerlendiriyordum :)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Şirket aracım varken hafta içi her gün iki lastiği de sök tak yaparak kullandım, ısınmanın bi parçası olarak değerlendiriyordum :)
sürekli ön tekeri çıkarıp takınca diski sürekli kaliperden çıkarıp takıyorsun ve bence ayarı bozuluyor ki ben çıkarınca kalipere plastik parçasını takıyordum.
ama üşenmeyip İstinyeye gidip şu 2 serisine bisikletimi reklamdaki gibi koyun diycem :D

ama üşenmeyip İstinyeye gidip şu 2 serisine bisikletimi reklamdaki gibi koyun diycem :D
Birisi havayolu şirketini dava etmişti; "Reklamlarda mini etekli hostesler var ama gerçekte pantolon giyiyiorlar. Müşteriyi yanıltıyorlar" diye. Bisikleti bagaja sığdıramazlarsa siz de onları dava edin :)

Galbin kötü, biliyon benim Arrenbergi sevdiğimi nispet yapıyon de mi dezemin oğlu.
Keyfim yok be Cemalim
325027 dosyayı görüntüle
Nispet böyle olur bak...

İlk defa tamamını daş! kayaların üzerinden geçtim. 15 km/sa üzerine çıkamadım desem yeri var. 9 dk 34 saniye sürmüş.
Aslında hunharca sürüp daha hızlı geçerdim ama Karakaçan'a bir şey olsa benim başım ağrıyacak. Güvenemedim o yüzden. Bir girişten, bir bitişten iki görsel.
20250215_121033.jpg20250215_122547.jpg
Bu arada Arrenberg bittiğinde 90 km oldu. O havaya rağmen sorunsuz 90 km geldim, durup bir şey yerken ön teker bir döndü, sağıma devrildim.🤪

Nispet böyle olur bak...

İlk defa tamamını daş! kayaların üzerinden geçtim. 15 km/sa üzerine çıkamadım desem yeri var. 9 dk 34 saniye sürmüş.
Aslında hunharca sürüp daha hızlı geçerdim ama Karakaçan'a bir şey olsa benim başım ağrıyacak. Güvenemedim o yüzden. Bir girişten, bir bitişten iki görsel.
325036 dosyayı görüntüle325037 dosyayı görüntüle
Bu arada Arrenberg bittiğinde 90 km oldu. O havaya rağmen sorunsuz 90 km geldim, durup bir şey yerken ön teker bir döndü, sağıma devrildim.🤪
hocam senin bisiklet neden hep yerde :)

ben neden forumda başlık açamıyorum ki..

Nispet böyle olur bak...

325036 dosyayı görüntüle325037 dosyayı görüntüle
1739653749351.png

1739653809616.png

MVDP'nin 61'i gördüğü 44 ort çektiği daşlık yol. Bisiklet sürmek için değil ama yarışları izlemek isterdim. 13 Nisan'da UCI WorldTour için buralar yine kalabalıklaşır.

325032 dosyayı görüntüle
Sepetini söküp, gidonu da döndürerek sığdırmıştım ama her zaman yenecek halt değil. Benim Scenic olsa güzelce sığar ama sedan çok zorluyor.

IMG_20231019_165424.jpgIMG_20231020_180304.jpg
Sanayileşme sürecinde bizim kadar çevresine zarar veren ülke olmamış gibi animasyona göre Hindistan
bile bizden daha insaflı davranmış bitki örtüsüne.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri