mavibisiklet3
Üye
- Tepki
- 637
- İsim
- Secda
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben bırakalı iki yıl oluyor.Bira fiyatı (litresi 120 tl) zaten psikolojik sınırdaydı benim için. Şimdi zam gelince paraya acıyıp bırakacağım sanırım. Reis sağlığımızı düşünüyor, alkol içmeyelim diye yapıyor hep bunları nur yüzünü sevdiğim 💕
Kendim yapmayı denedim bi ara. Orjinal bira gibi gazlı olmadığı için bırakmıştım. Tekrar döneceğim sanırım. Mayalanma kovam canım kovam.Ben bırakalı iki yıl oluyor.
Evde Ale yapmak mümkün mü? Tamamen cehaletimden soruyorum, o biraz daha gazsız ve sıcak içilebilir bi bira ya belki yapılabiliyosa denenebilir?Kendim yapmayı denedim bi ara. Orjinal bira gibi gazlı olmadığı için bırakmıştım. Tekrar döneceğim sanırım. Mayalanma kovam canım kovam.
Her türlü bira yapılabiliyor. Yaptığım dönemlerde piyasada satılan biralar yavan gelmeye başlamıştı. Evinizde yeriniz ve uğraşacak zamanınız varsa tavsiye ederim.Evde Ale yapmak mümkün mü? Tamamen cehaletimden soruyorum, o biraz daha gazsız ve sıcak içilebilir bi bira ya belki yapılabiliyosa denenebilir?
Maalesef imkanlarım kısıtlı ama böyle bi hobim olsun isterdim. Biradan ziyade şarap, rakı gibi daha çok benim ilgimi çekiyor gerçi, bizim oralarda millet yapardı çok da hoşuma giderdi hep gıpta ederdim..Her türlü bira yapılabiliyor. Yaptığım dönemlerde piyasada satılan biralar yavan gelmeye başlamıştı. Evinizde yeriniz ve uğraşacak zamanınız varsa tavsiye ederim.
Şarap ve rakı imalatı daha özveri isteyen süreçler barındırıyor. Bira işi oldukça kolay sayılır. İlk alınan kit ile doğrudan yapıma başlayabiliyorsunuz. İlk başta 46 adet kadar boş şişeye ihtiyacınız olacak yalnızca.Maalesef imkanlarım kısıtlı ama böyle bi hobim olsun isterdim. Biradan ziyade şarap, rakı gibi daha çok benim ilgimi çekiyor gerçi, bizim oralarda millet yapardı çok da hoşuma giderdi hep gıpta ederdim..
orijinal rakı için imbik felan lazım hocam o evde yaptıkları rakı aromalı etil alkol oluyor, ötv artık bir cezalandırma şekline dönüştüğü için insanlar ne yapacağını şaşırdıMaalesef imkanlarım kısıtlı ama böyle bi hobim olsun isterdim. Biradan ziyade şarap, rakı gibi daha çok benim ilgimi çekiyor gerçi, bizim oralarda millet yapardı çok da hoşuma giderdi hep gıpta ederdim..
Valla bir ara rakı yapmıştım. Aroma maroma gidiyordu da mis gibi. Artık onu da yapmıyorumorijinal rakı için imbik felan lazım hocam o evde yaptıkları rakı aromalı etil alkol oluyor, ötv artık bir cezalandırma şekline dönüştüğü için insanlar ne yapacağını şaşırdı
Bizim satndart üretim rakıların bile tad profilleri oldukca vasat hocam son yıllarda toparladılar, fermentasyon yan ürünlerini de çok iyi yönetemediklerinden akşamdan kalma başağrısı çok olur. Ben prototip içiyorum mesela oldukca iyiValla bir ara rakı yapmıştım. Aroma maroma gidiyordu da mis gibi. Artık onu da yapmıyorum.
Lusifer de dürtüyor arada ama hayırlısı diyorum ben O'na![]()
.
Milli maçlar için Dede Korkut Parkı'nda dev bir ekran kuruluyordu. Dün akşam oynana Avusturya-Türkiye maçı sonrası güzelim parkın durumu... Bu ne güzel bir vatan sevgisi, ne güzel bir ahlak (!)
318687 dosyayı görüntüle
Hayatta kulağıma küpe ettiğim tek konu "kim bir şeyi çok dillendiriyorsa, ağzından düşürmüyorsa her zaman tam tersi oluyor.Sorsan burada ki herkes milliyetçi, ülkesini seven insandır !!!